Славия обърна Локо София за купата

Курдов герой за "белите", вкара победния гол за 2:1
0
Славия обърна Локо София за купата
Славия победи Локомотив София в "Надежда". Снимка: БТА

Славия постигна много важна победа с 2:1 над Локомотив София в първия мач от 1/8-финалите за Купата на България между двата тима. Срещата се игра на стадион "Локомотив" в Надежда, а гостите демонстрираха изключителен характер.

Двубоят започна превъзходно за "железничарите", които поведоха в резултата след попадение в 6-ата минута. Ранджелович с хубав прехвърлящ пас намери Сота в наказателното поле и испанецът оставен непокрит успя да реализира.

До края на полувремето не се създадоха кой знае какви опасни ситуации, като нямаше никакви чисти положения до почивката.

След полувремето обаче Славия се активизира и изравни резултата в 53-ата минута. Чавдар Янков центрира от фаул в наказателното поле на Локо, където Стефан Велков успя да засече топката с глава и я прати във вратата на Божо Митрев.

В 82-ата минута пък Наско Курдов вкара страхотно попадение, за да направи обрата пълен и да донесе крайния успех на славистите.

Да Силва подаде към Шалаев, който продължи към Курдов, а последният стреля от въздуха и прати топката в горния ъгъл на противниковата врата.

В друг 1/8-финал за купата Литекс успя да постигне ценна победа с 2:1 над Созопол като гост в първия мач между двата тима.

Как се разви мачът край морето четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари