Челси обърна Ливърпул на "Стамфорд Бридж"

Червените обаче отново бяха порязани от съдията
Обновена: 29 дек 2013 22:54 | 29 дек 2013 22:48,
1
Челси обърна Ливърпул на "Стамфорд Бридж"
Челси обърна с 2:1 Ливърпул на "Стамфорд Бридж" и записа важна и много ценна победа в битката за титлата.

"Мърсисайдци" поведоха още в началото на мача след гол на Мартин Шкъртел, но "сините" от Лондон стигнаха до трите точки чрез попадения на Еден Азар и Самуел Ето’о.

Така за втора поредна среща Ливърпул поведе в резултата срещу пряк съперник за призовите места, но допусна обрат и загуба.

Трябва да се отбележи и, че вратарят Симон Миньоле сгреши при попадението на Самуел Ето’о, както стана и преди дни срещу Манчестър Сити.

Съдиите пък отново порязаха "червените", като в началото на срещата спестиха червен картон на Самуел Ето’о, а в края Хауърд Уеб не свири дузпа за спъване на Луис Суарес и не изгони Оскар за секира срещу Лукас в продължението.

От своя страна Челси изигра отличен и много хитър двубой, особено през първото полувреме и определено излъга заслужено гостите.

"Сините" заложиха на здрава преса и в крайна смека си взеха победата, с която събраха 40 точки и вече са на две от първото място и Арсенал. Ливърпул си остава на пето място с 36 точки и се отдалечи от лидерите.

 

Прочетете подробности за Челси - Ливърпул

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
11
 
4
 
! Отговори
shampi преди 10 години
Браво на Челси! Много се радвам, понеже финансово спечелих от този мач, защото се доверих на прогнозите на този сайт:wincity.hit.bg