Самуел Ето'о съсипа Манчестър Юнайтед

Камерунецът реализира хеттрик за победата на Челси с 3:1
Обновена: 19 яну 2014 20:09 | 19 яну 2014 19:00,
5
Самуел Ето'о съсипа Манчестър Юнайтед
Самуел Ето'о бе герой за Челси срещу Манчестър Юнайтед. Снимка: Ройтерс

С хеттрик на Самуел Ето'о Челси победи с 3:1 Манчестър Юнайтед в дербито от 22-я кръг на английската Висша Лига, игран на стадион "Олд Трафорд".

Камерунецът изненадващо бе пуснат като титуляр от Жозе Моуриньо, но напълно оправда решението на португалеца. Той откри резултата в 10-та минута, когато силен негов удар рикошира в защитник и излъга Де Хеа. Точно преди почивката Ето'о вкара втори гол, засичайки отблизо ниско центриране на Гари Кейхил, а малко след началото на второто полувреме вкара и трети гол с добавка отблизо, след като отново Гари Кейхил бе отправил удар с глава.

Така камерунецът отново разочарова "Червените дяволи", след като вкара срещу тях и на финала на Шампионската Лига през 2009-та година, когато Барселона победи с 2:0. Същевременно той се превърна в едва четвъртият играч, който записва хеттрик срещу Юнайтед във Висшата Лига. Другите трима са Дейвид Бентли, Дирк Каут и Ромелу Лукаку.

В 78-та минута влезлият като резерва за Юнайтед Хавиер Ернандес върна един гол, но до края гостите не можаха да направят нещо повече. В даденото от съдията допълнително време пък Неманя Видич получи червен картон, за да направи разочарованието пълно.

Благодарение на победата Челси отново се приближи само на две точки от лидера Арсенал, докато Юнайтед вече изостава на 14 точки от върха и на 6 точки от Топ 4.

Прочетете подробности за Челси - Манчестър Юнайтед

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
1
 
! Отговори
с. преди 10 години
С малко се разминаха тия противняци!И понеже са много голям отбор в края показаха изключително "спортсменство" като Видич и Рафаел направиха зверски влизания при решен вече мач!Нещастници скапани!
3
1
 
3
 
! Отговори
shampi преди 10 години
Браво на Ето'о и на целия отбор на Челси много добър мач направиха! Много се радвам, понеже финансово спечелих от този мач, защото се доверих на прогнозите на този сайт:wincity.hit.bg
2
4
 
4
 
! Отговори
kris преди 10 години
ma4at se bil igral na OLD TRAFORD hahahahaha
1
9
 
5
 
! Отговори
ваарненски пробой преди 10 години
КЪДЕ Е ДИМИТРИЧКА БЕРББАТОВА