Томас Лафчис отсече: Батков не разбира от футбол

"Рибата мирише откъм главата", добави бившият президент на "сините"
Обновена: 4 мар 2014 16:21 | 4 мар 2014 14:41, Георги Пешев
7
Томас Лафчис отсече: Батков не разбира от футбол
Снимка: Булфото

Бившият собственик на Левски Томас Лафчис е песимист за бъдещето на "сините" и оплю сериозно сегашното ръководство на клуба и най-вече Тодор Батков.

Лафчис обяви, че Батков не разбира от футбол, прави си на своя глава трансферите и след това си измива ръцете с треньори и директори.

Томас атакува и феновете на отбора. Според него те нямат право да се бъркат в управлението на клуба и да налагат мнението си по важни за отбора въпроси.

"Не искам да атакувам никого, за мен като ръководител Левски е затворена страница. Следя обаче ситуацията и забелязвам, че винаги най-висшите ръководители си измиват ръцете с треньори и директори".

"Рибата мирише откъм главата. Батков не разбира от футбол. Решенията трябва да бъдат взимани от хората, които разбират от този спорт. Йовов и Сираков знаят какво да правят".

"Решения трябва да се взимат от хора, които разбират от футбол. През годините минаха в Левски хора като Йовов, Гонзо, Боримиров, които цял живот са били футболисти. Те разбират, но сега лъснаха много други проблеми", заяви Лафчис пред btv.

"Не бива да чакаме „Газпром” като месия. Уж втора година договорът е сигурен, че подписан договор нямa. Няма такъв клуб в България, в който феновете да са ръководители, те са си фенове".

"Структурата на клубовете в България е много по-различна от тази на отборите по света”, добави Лафчис.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: Томас Лафчис
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Томете Лафчис, като се засегнеше от съдииско решение вадеше отбора, хахахаххаха.Желязков и също се вживяваше много. Батков па е един набеден адвокат и бизнесмен.Май няма кой да помогне, а и има ли за какво.
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Батков е подставено лице на Чорни ,който е и собственик на Левски
1
0
 
1
 
! Отговори
pele преди 10 години
корупция обичам тази дума