Официално: Гонзо се завръща в Левски през лятото

До края на сезона той ще остане треньор на Черно море
Обновена: 23 мар 2014 19:54 | 23 мар 2014 19:54, Елка Василева
6
Официално: Гонзо се завръща в Левски през лятото
Георги Иванов-Гонзо. Снимка: архив, Булфото

Треньорът на Черно море Георги Иванов-Гонзо ще се завърне в Левски в края на сезона. Новината обяви лично Гонзо след нулевото равенство с ЦСКА на стадион "Тича" във Варна.

"Аз имам чисто морален и човешки ангажимент с Черно море до края на сезона. А имам и договор с тима, така че ще го изпълня", каза Георги Иванов.

"Лятото ще се върна в Левски, но до последния ден на сезона ще оставя сърцето си тук във Варна. Вече подробности не искам да давам", сподели Гонзо.

Георги Иванов коментира и равенството с ЦСКА. "Получи се мъжки мач, и двата тима искаха да спечелят. Ако бяхме вкарали дузпата, щяхме да победим. Но и ЦСКА имаха своите шансове, така че равенството е закономерно", каза той.

"Доволен съм от играта, а и се видя, че тимът ни има потенциал и това вярвам, че ще се види в следващите мачове. Ние играем за победа и не ни интересува какво правят другите отбори", добави Гонзо.

Спортни новини четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
2
 
! Отговори
10010 преди 10 години
Няма лошо, Гонзо винаги е добре дошъл на Герена. Само че ако не се променят нещата в отбора из основи и той ще го отнесе. Дано да сме тръгнали вече нагоре след промените, които направи Топузаков. Все още имаме шанс за участие в Лига Европа, само че ще трябва много работа до края на първенството.Само Левски!
3
0
 
2
 
! Отговори
s преди 10 години
Типична постъпка. А това с "оставянето на сърцето" - по-спокойно. Не мога да разбера какъв е тоя зор да се върне в гробницата ФК Левски, където впечатляващо некадърния Батков продължава да си прави майтап и с отбора и с феновете, и където е ясно, че докато е Бай *** дърпа конците само ще се копае дъното. Ще се върне Гонзо лятото, и след 2 седмици пак ще го изхвърлят като некадърник. По-добре в Левски, отколкото без желание и стимул в Морето.
2
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо още в началото не го казаха ясно и просто,ами Батков завихри някаква помашка истерия без пари да взема нещо сякаш е от ДС
1
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
САМО ЛЕВСКИ!:))