Посрещнаха с цветя златната Станка Златева

Тя гледа към финала на Олимпийски игри в Рио де Жанейро
6 апр 2014 12:11, Екип на Bulgaria On Air
40

Снимка: Булфото

Шесткратната европейска шампионка в борбата Станка Златева е устремена към финала на предстоящите Олимпийски игри в Рио де Жанейро през 2016 година. Това обяви самата тя при пристигането си в България след завоюването на златния медал в Европейското първенство във Финландия.

На европейското първенство във Финландия Златева триумфира отново с европейската титла , след като във финала при 75-килограмовитите на първенството на континента победи Василиса Марзалюк (Беларус).

"Ако не вярвам и ако не го искам, няма как да се получи. Аз исках да взема медал. За мен беше по-добре сега, защото нямаше очаквания, след като съм почивала“, посочи при прибирането си Станка.

По думите й това европейско първенство е било турнир, в който тя е проверила на какво ниво е след дългата пауза, която взе след олимпийските игри в Лондон.

Вижте какво още каза тя от видео файла.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
2
 
! Отговори
Joro преди 10 години
Това е едно голамо злато за България! Прекланям се пред тази жена! Успех и нека само побеждава!
29
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Айн цу Цвайн цу Дрънтоз войвода е Легендарния ни борец Александър Томов...а ти си мижетурка
28
1
 
7
 
! Отговори
сашо петров преди 10 години
Скъпи сънаридници.Хайде малко спрете да пишете глупости за Кубрат.Човека успява бори се.Това е избрал това може.Всички вие който имате негативно отношение към него-кой сте? Какво постигнахте,а? Може и да сте постгнали незнам.Но като гледам анонимни сте_НЕВИДИМИ.КОБРА браво !!! Давай напред.Стотици хиляди българи са с теб...Нека да имаме примери в този тежък живот,че ако ги слушаме МРЪНКАЧИТЕ ще си стоим още 200 години на едно място.Давай ти пишеш история в този спорт
27
3
 
5
 
! Отговори
Айн цу Цвайн цу Дрън преди 10 години
На този войвода от снимка номер 5 от ушите му могат да се произведат 5 килограма Бански Старец и два казана шкембе чорба! Ашшколсун!
26
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 29Я кажи къде в моите по-долни постове съм казал, че не уважавам Станка като спортист бе, ***? Казах че на фона на умствения капацитет на Станка, даже Мишо Шамара е като професор. Ъндърстейнд ми? Че даже Мишо Шамара направи самият Биг Брадър смешен, като се оказа прав за една песен и кой й е продуцента и изпълнителя, а тия *** от Брадъра му казаха че греши.
25
0
 
4
 
! Отговори
Shark преди 10 години
До 27. Ааа сега почна "с уважение"!! Ми то и аз казах че не блести с умстевни качества, нали. Казах че прави това което може да прави, и че го прави добре и прослави България. А за Шамара не ме убеждавай, гледах предаването в което плюеше протестиращите студенти. Оттогава ми падна в очите, тотално, защото никога не съм го харесвал. Докато не започнем да ценим наистина качествените си хора няма да отлепим от дъното.
24
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво на Станка Златева!
23
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 26С цялото ми уважение към Станка Златева като спортист, Мишо Шамара е начетен поне 10 пъти повече от Станка. Това стана факт пред цяла България в онова предаване по нова тв. Обаче малоумната ти пишман родолюбственост ти пречи да признаеш тоя факт.
22
0
 
7
 
! Отговори
Shark преди 10 години
До 25 мишо шамара е един бездарен прастак, като дори и обзано казано няма по-голям умствен капацитет от Станка. И с нищо не е допринесъл за България, съвсем конкретно казано!! Ако бяха в друга страна никой нячмаше да му мине през ума да пище подобни неща за Станка и Кубрат. Това само ние българите го можем, да плюем по упелите, затова 99% от успелите хора са навън, и не знам само тези двамата кво дирят още тук. Ти като си по-умен кой те познава! Долни комплексари сте!
21
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
do 24И кой ти каза че изобщо подкрепям, харесвам или се гордея с тоя Мишо Шамара, бе папагалино? Само констатирах, че на фона на умствения капацитет на Станка, даже и той изглежда като професор образно казано.
20
1
 
7
 
! Отговори
Shark преди 10 години
До 23. Ами гордей се тогава с Мишо шамара, с Азис, Черната Златка и другите чалгари и простакеси от т.нар елит. Да може да е от село, може да не блести с особен интелект, но прави това което умее и го прави добре. За разлика от цялата орда *** налазили градовете и заели с подкупи и разтваряне на крака разни държавни постове, за които нямата нито акъл нито образование. Като гледам и тук има бая такива, тези, които плюят по Станка.
19
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Смятайте какъв човек е тази Станка, щом даже Мишо Шамара се оказа по-свестен от нея в Брадъра. Тази е дива *** отвсякъде. *** радостта, баЦе! Да си се бори там, но да не ми казвате че заради тази *** селяндурка и заради оня *** Кубрат трябвало да се гордея, че съм българин и да се радвам. Ай сиктир, бе драги зрители!
18
5
 
5
 
! Отговори
Bulgarin ot Germania преди 10 години
Zlobno pleme sme bulgarite, za seten pat se ubezdavam kato cheta njakoi komentari na zlobari.AZ SE GORDEJA SAS STANKA !!!
17
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Станке-ее-йй, много си загубена ***, Станке! По турско време имало такава пиеска - ,,Загубена Станка!''. Дърта си вече, кротвай се в къщи! Наташка Воробьова там ли беше или смени категорийката.Симеон Щерев те придърпа в Азербайджан, да имат компания момчетата, защото азерките много религиозни и забрадени.
16
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Станке, как е мастурбацията?Толкова е жалко да си толкова известна, а никой мъж да не те иска в леглото си.
15
5
 
26
 
! Отговори
t преди 10 години
много'' успели'','' умни'' и'' знаещи'' ''граждани'' са се събрали да коментират тук, браво бе ***, постигнете и вие резултати като неините в някоя област пък тогава умуваите
14
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Станка Златева и Кубрат Пулев ДВОЙКА - КАК ВИ СЕ ВИЖДА
13
2
 
22
 
! Отговори
Виктор преди 10 години
Вие сте комплексари, които не са постигнали нищо в живота си и с нищо няма да бъдете запомнени след години, освен с простотията си.Номер 12, тоя с ушите е Александър Томов, 5 пъти световен и европейски шампион ;)
12
6
 
9
 
! Отговори
Станка преди 10 години
"Режа главата на кокошката с брадвичката и я натискам в кофата, да ни мъ пръска с кръв"...
11
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Станка е номер едно! Хейтърите да ми ядат у-ю.