Хамес сигурен за "Бернабеу"

Реал ще даде 70 милиона евро за играча заедно с халфа Касемиро
17 юли 2014 14:13, Красимир Ангелов
0
Хамес сигурен за "Бернабеу"
Снимка: Reuters

Голмайсторът на световното първенство в Бразилия Хамес Родригес почти сигурно ще играе в Реал Мадрид от новия сезон, твърдят испанските медии.

Вестник „АС“ съобщава, че вчера са били ускорени разговорите между столичани и Монако и позициите на двете страни вече са доста близки.

След като Реал приключи трансферите на Тони Кроос и Кейлор Навас, тимът ще приключи и сделката за 23-годишният колумбиец, който ще бъде звездната покупка на отбора преди новия сезон.

Очаква се трансферната сума да бъде на стойност около 70 милиона евро, като към нея ще бъде добавен и играч на испанския тим. От Монако са поискали да получат Пепе или Фабио Коентрао, но от Реал са отказали и най-вероятно към Княжеството ще поеме халфа Касемиро.

Иначе договорът на Хамес ще бъде за 5 години, като той ще получава по 7,5 милиона евро чисти на сезон. Подобно е възнаграждението, което получава в момента, но основната движеща сила е амбицията му да играе в Реал.

Според информациите в испанските медии колумбиецът ще заеме мястото на Анхел ди Мария в отбора, след като остава голяма вероятността аржентинецът да бъде продаден на ПСЖ.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации