"Шахматистите" ни матираха с автогол

България загуби от Хърватия с 0:1 след автогол на Николай Бодуров
Обновена: 10 окт 2014 23:37 | 10 окт 2014 23:37,
152
"Шахматистите" ни матираха с автогол
Снимка: БТА

Футболните "лъвове" на България загубиха от Хърватия с 0:1 на стадион "Васил Левски" и така записаха първо поражение в европейските квалификации за първенството във Франция след две години.

В нашата група "Н" са още отборите на Италия, Норвегия, Азербайджан и Малта, като първите два състава в крайното класиране се класират директно на финалите, третият играе бараж.

Трите точки за хърватите донесе Николай Бодуров, който си бутна нелеп автогол през първото полувреме. Общо взето "лъвовете" разочароваха в тази среща и логично загубиха.

Момчетата на Любо Пенев изиграха силни финални минути, когато тотално доминираха, но в останалото време бяха твърде разпиляни, неуверени, плахи и хаотични.

През първото полувреме защитата ни бе под всякаква критика, като допускаше нелепи и детински издънки. Халфовете ни почти през цялата среща се криеха, а в атака Ивелин Попов бе опазен от здравата хърватска отбрана.
На трибуните бе много по-горещо и определено хулиганските изцепки на феновете ни ще ни донесат сериозно наказание от УЕФА.

"Лъвовете" трябва бързо да се вдигнат, защото им предстои стратегическо гостуване на Норвегия още след дни и ако не покажат зъби, то най-вероятно ще пропуснем пореден голям футболен форум.

Още подробности от мача четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Света играе футбол, а ние още се опитваме.
73
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Перуко, Чичовото- виждате ли негативизма на хората тук?! Подавайте си оставките, че народа вече не може да ви диша!
72
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На Българина не му пука, че нямаме футбол. Важното е Левски, ЦСКА и винаги сме най-добрите и винаги има обяснение защо губим. Ненормален народ.
71
2
 
10
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
Бодуров точно събира премиите от Еврофутбола с усмивка па вие ругайте балачета
70
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Добре бе хора, не мога да ви разбера. Правите сметки и изчислявате как ще се класираме, а всъщност не виждате ли че не можем да играем футбол? Не виждате ли, че нямаме точен удар към вратата? Какво класиране искате?
69
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Перуци, договорете се накрая с чалготеките да ги пускат само ако бият
68
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да бъдем честни - играем толкова зле, че просто няма какво да си въобразяваме. Това не е футбол.
67
1
 
16
 
! Отговори
Футболни кукли преди 9 години
Продажници, не ви е срам да играете балет. Марш от националния отбор на България! Вие не играете за тази държава, играете в полза на противника. Ако така ще ми играете и останалите мачове, няма да ви гледам повече по телевизията, кукли и мумии.
66
5
 
7
 
! Отговори
Бай Иван преди 9 години
Честито на Николай Бодуров, той донесе победата на Хърватия и изневери на България. Дали го е направил без да иска или нарочно срещу пари, си е друг въпрос, но автогола си е факт.
65
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Каква разлика само между интелигентността на Ковач и Пенев след мача на флаш интервютата. Няма какво да говорим повече.
64
1
 
9
 
! Отговори
муспи преди 9 години
Пенефф казва - аз съм оптимист, ще бием Норвегия, и също съм максималист, ще бием два пъти Италия и всичко си отива по местата. Проблемен е само мача с Азербайджан, макар и на собствен терен стадиона ще е празен за бомбичките по хърватите.
63
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бодуров прецака решаващите мачове в предната квалификация. Няма да ви казвам колко ще прецака в тая.
62
11
 
7
 
! Отговори
Nexeus преди 9 години
До Анонимен 79,Личи си, че си невежа от класа. Никой не ти говори за Българи юнаци, а малко съпричастност от наша страна. Т'ва че тъпата ти кратуна не го осъзнава, си е твой проблем. А сега обратно към дупката от която си изпълзял.
61
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бодуров не трябваше ли да вкара на хърватска ?аз пак ви казвам тези са двойни агенти на дс,тихо без много много футбол,анонимно биха България
60
2
 
11
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
Хърватите и те са...гола вода и Лудогорец можеше да ги бие с...резервният отбор.Не видях...национали на терена,видях едни объркани и плахи...футболисти,достойни за...балетната школа на Мая Плисвцка.
59
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тези "мелета" в сектора бяха между дрогирани агитки на Локо Пловдив и Берое с включвания от още наркомани от Цецка и Лефска. Отиват да гледат националния отбор за да спретнат *** бой. Е тва е. Това е народ. Великото национално единство. Бъдещето на нацията. Мизерни дюнерджии. Цецката нападна и хърватския сектор, но пък хърватите имат приятелство с Лефската. Разбрахте ли ся?
58
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Очаквано. Просто това ни е нивото. Хърватите играят в Барса, Реал и Атлетико, а нашите - в Казан, Кубан и Мерсин.
57
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И съдията помогна даде още един корнер от него !Ама тва да не е КАМБУРОВ да ги вкарва всеки път от корнер !Този отбор свърши до тук !
56
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
абе че А група не е някакъв критерий ама ми е странно да имаме в национала няколко играча от втородивизионни китайски (!) и други тимове...
55
11
 
15
 
! Отговори
Nexeus преди 9 години
Що така, бе, Велики Българи? Като бием сме велики, но видиш ли... имаме ли слаб мач, всички да го духат, пиянки, връзкари и т.н.? Вие какво, да не сте 12 год кифли, които са в цикъл, че си сменяте мнението.Испания вчера падна, ама не видях във сайта на в-к. Марка да псуват Испанците, (въпреки че са 50 пъти по скъпи от Словаците)А тия дето викат, че се срамуват да се нарекат Българи - Shame on you, you guys are pathetic.