Кобрата без счупвания след сблъсъка с Кличко

Кубрат Пулев се размина само с рани и хематоми от боя с украинеца
Обновена: 16 ное 2014 21:31 | 16 ное 2014 15:32, Камелия Цветанова
436
Кобрата без счупвания след сблъсъка с Кличко
Снимка: Ройтерс

Кубрат Пулев няма сериозни наранявания след мача за световната титла по бокс в тежка категория срещу Владимир Кличко късно снощи в Хамбург, съобщава БТА.

Още по темата
Пулев е преминал медицински прегледи на скенер, които са показали, че той няма счупвания по лицевата част на главата и вътрешни поражения, а само рани и хематоми, които са обработени.

Кличко защити шампионския си колан във версия IBF, след като нокаутира Пулев в 2:11 минута на петия рунд. Преди това украинецът още на три пъти свали съперника си в нокдаун.

След двубоя българинът беше пратен в Университетската клиника в града от лекаря на двубоя Щефан Бок заради съмнение за фрактура на скулата, нараняване на горната челюст и тежко мозъчно сътресение.

"Желанието ми винаги е след мачовете съперниците ми да бъдат здрави. Но в спорта се случват и такива неща. Не беше лесно. Кубрат Пулев се представи добре. За това заслужава уважение. Мисля обаче, че му дадох добър урок", коментира Кличко, който е непобеден на професионалния ринг от април 2004 година.

Украинецът записа 63-а победа в 66 мача и защити за 17-и пореден път световната си титла в тежка категория.

Премиер Бойко Борисов пък поздрави Кубрат Пулев след мача снощи.

Министър-председателят написа на своя личен профил във фейсбук, че родният боксьор е показал "смелост пред такава машина" като Кличко, за което заслужава "похвала и респект".

"Поздравявам Кубрат Пулев за това, че се изправи смело пред такава машина. Само затова, че беше там, че българското знаме се развя и цялата зала скандираше неговото име, той заслужава похвала и респект", сподели премиерът.

"България се нуждае от такива силни и достойни мъже, а сигурен съм, че неговите успехи тепърва предстоят. Чухме се и му пожелах бързо възстановяване, защото следващите победи и световни титли съвсем скоро ще бъдат факт", казва още Борисов.

Още спортни новини четете на gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


436
Още по темата: кличкоКобрат Пулев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
217
3
 
3
 
! Отговори
Пешо няма лошо преди 9 години
До хейтъръА хейтъра от дек се е цвъкнал, а бре хейтърникджойстик, нали си наш бе, защо говориш против нашият съотечественик, вярно че е по-слаб е, ама си е наш.
216
15
 
4
 
! Отговори
Рада Стойкова преди 9 години
Поне да го беше доубил та да не го видим повече.
215
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ТАЙСЪНTOI MOGE DA BIE PIANI HORA PO RESTORANTITE NA SOFIA ,ZA DA IM VZEME PARITE.
214
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
След този мач Кубрат изместил Хейдън Кристенсен в продължението на филма-Буден.
213
1
 
23
 
! Отговори
ТАЙСЪН преди 9 години
УСПЕХИ ЖЕЛАЯ НА КУБРАТ, НО ТРЯБВА МНОГО ПОДГОТОВКА И ОЩЕ СИЛА! ИМА МНОГО РАБОТА! РЕВАНШ НЯМА ДА ИМА ЯСНО Е! КУБРАТ ТРЯБВА ДА Е ПО-РАЗНООБРАЗЕН! ДА СМЕНИ ТРЕНЬОРА!
212
7
 
15
 
! Отговори
чалга газар преди 9 години
Оскубрата трябваше да се откаже още след нокдауна в първия рунд. Във втори рунд вече ходеше като алкохолик, не виждаше нищо и Кличко можеше да го пребие. Преди мача прекалено се главозамая и забрави че срещу него е световния шампион.
211
2
 
24
 
! Отговори
ТАЙСЪН преди 9 години
ПСИХИКАТА НЕ МУ ИЗДЪРЖА! САМО КАТО ВИДЯХ ЗАЛАТА МИ СТАНА ЯСНО , ЧЕ НА ПУЛЕВ ЩЕ МУ ОМЕКНАТ КАПАЧКИТЕ. ТОЙ НЕ Е ВИЖДАЛ ТАКАВА ЗАЛА И АТМОСФЕРА. НЕ ПАСВАШЕ ТАМ НЯКАКЪСИ! ЛЕК БЕШЕ! ОБИКАЛЯШЕ В КРЪГ НА ПРЕДСТАВЯНЕТО,А КЛИЧКО БЕШЕ КАТО СКАЛА. ОЩЕ ТАМ СЕ УСЕТИ КАК НЯМА ДА СТАНАТ НЕЩАТА. ДВИЖЕНИЯТА МУ БЯХА НЕКООРДИНИРАНИ. НЕ СЕ ИЗЛИЗА БЕЗ ГАРД НА СВ.ШАМПИОН. ПОСЛЕ...ТИЯ ЯРОСТНИ УДАРИ В КЛИНЧ ЗАД ВРАТА СА ПРИЗНАК НА БЕЗСИЛИЕ.КРАКАТА МУ БЯХА ОЛОВНИ. НЕ МОЖЕШЕ ДА МРЪДНЕ!НЕ ПОКАЗА НИЩО! ПО-СКРОМНО И ДЕЛА!
210
10
 
5
 
! Отговори
Пешо преди 9 години
Кобрата е най-великият профибоксьор за всички времена и нема каквоо тука да ми коментирате тинтири - минтири. Да не сте си в къщи! Че, некакво момиче го обръснало. Нема му нищо на Кобрата, щом змията в леговището е жива, да му мислят. Видов ден скоро ще дойде.
209
36
 
3
 
! Отговори
Рада Стойкова преди 9 години
Дето ни посрами пред света дано от ударите получи тумор в мозъка , а на неговата да исъхне матката и от рак да и отрежат гърдите.
208
15
 
13
 
! Отговори
eve1 преди 9 години
Кобрата е нашият герой!За съжаление не му достигна опит,трябваше да има още десетина противници и тогава да дойде тази среща но има време ,рано или късно ще стане световен шампион!
207
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако беше победил всички които плюете щяхте да се наредите сред победителите .щехте да викате бихме Кличко,щяхте да плюето по Кличко,но сега когато кобрата загуби викате той падна,от осанна до разпниго.Изле момчето и даде сърце и здраве за България,браво кобра браво КуБрате,аз се гордея с теб
206
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е добре де, защо слагат толкова грозна снимка на нашият??? Сложете на Кличко когато е опулен
205
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пулъо беше победен от "една жена", според думите му.
204
5
 
18
 
! Отговори
боксьор преди 9 години
Щом като коментираме външния вид и какви поражения има Кобрата след мача , какво повече да кажеш. Срамна работа, още в първия рунд стана ясно накъде отиват нещата.
203
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Последно????????????????На снимката изглежда зле.
202
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво, Сократис! Много точно казано!
201
4
 
11
 
! Отговори
Аз преди 9 години
До Рада СтойковаТи добре ли си???
200
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само Крисия и Тодор Колев бре!
199
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Счупена скула, това е изключително неприятно, ако е вярно, лекарите знаят за какво става въпрос.......
198
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 219Какъв Лакет, бе ***? Кличко такъв яростен ляв прав му вкара в лицето, че Пулев за момент образно казано се задържа прав да си помисли дали е в Рая или още е на Земята, а Кличко го бутна след това с лакътя си помогна му демек за да се почуди на пода за този въпрос.