Кличко принудил Пулев да се бие на мек и малък ринг

Украинецът съди Кобрата заради думите му за допинга
Обновена: 25 ное 2014 16:51 | 25 ное 2014 15:20,
329
Кличко принудил Пулев да се бие на мек и малък ринг
Снимка: БТА

Кубрат Пулев е бил принуден да играе срещу Владимир Кличко на по-малък и по-мек ринг. Това заяви българинът на пресконференция днес.

„Аз исках да си играя моята игра, но един от мръсните номера беше, че рингът беше по-малък и по-мек, което го направиха от лагера на Кличко. Това ни го казаха няколко часа преди мача“, разказа Кобрата.

Пулев заяви още веднъж, че не може да уважава Кличко. По думите му няма как да уважава човек, който играе с толкова мръсни номера. „Вие можете да си го уважавате, той е световен шампион. До къде късмет, до къде моя грешка, до къде шанс, но това в спорта го има“, поясни той. Въпреки това Кобрата определи уважението като изключително важно. „Българският народ не уважава другите, родителите си, семейството, труда на другите. Другият ни проблем е, че българите нямаме вяра" , допълни още той.

"Никой не може да ме накара да уважавам човек, когато съм видял всичките мръсни номера, те бяха поне хиляда. Всичките тези долни трикове, с които искаха да ни потиснат, не им обръщах внимание, за да се концентрирам”, допълни Кубрат Пулев и заяви, че е засегнат от Кличко. „Уважавам хора, които дори спят на улицата и съм им стискал ръцете, помагал съм им. Но хора, които играят мръсно, няма как да ги уважавам."

"Никога през живота си не съм бил нокаутиран, винаги аз съм ги свалял. Мислех си, че съм дебелоглав и държа на удари, защото съм понасял много тежки удари в кариерата. Боксът е обратното на футбола, защото когато те боли, ти се усмихваш и се правиш, че нищо ти няма”, коментира Кобрата за самия двубой. „Олюлявал съм се, изтръпвали са ми краката и главата, но никога не съм бил нокаутиран. Резки и точни удари ми нанасяше, но това е най-важното, това поваля човека. Значи все пак държа на бой”, констатира боксьорът.

Пулев заяви, че е финтирал Кличко. „Аз исках да играя само напред, да се бия. Може би трябваше по-рано да го направя, въпреки крошетата в първия рунд. Може би в третия и четвъртия рунд трябваше да тръгна по-брутално напред, което го умея, но не го сторих и това ми беше грешката“, коментира още той.

Въпреки това Пулев призна, че вината за загубата е негова. "Не виня никого, проблемът си е в мен, защото аз наистина можех. Всички долни номера нямаше да са от значение, ако аз се бях справил на ринга. Отчитам го като моя грешка, но аз се уча и продължавам да се усъвършенствам, може и цял живот да ми отнеме", добави Кубрат Пулев.

Кобрата съобщи още, че хората на Кличко го съдят за твърдението му, че украинецът взима допинг. По думите му делото е започнало още преди самия сблъсък.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


329
Още по темата: допингрингПулевкличко
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
203
3
 
3
 
! Отговори
Isko преди 9 години
Ako Pulev be6e spe4elil togava nqma6e da go pluete taka mamka vi da e.a vmesto da go uvajite i kajete 4e e postignal uspeh za ma4a za svetovna titla nezavisimo 4e e zagubil vie go pluete predi ma4a ne govorehte taka
202
1
 
3
 
! Отговори
веселина от софия преди 9 години
До :)))за да уважаваме и обичаме българското първо трябва да уважаваме и обичаме себе си като част от българитекубрат е българин и му личи-андрея също е хубавицасвикнахме да срещаме навсякъде неразбираеми по пол екземпляри или с женствено поведение мъжехващам се на бас че до 1 год кубрат и андрея ще станат родителиобикновено печеля басовете
201
1
 
8
 
! Отговори
ФЕН преди 9 години
Айде Кобра, покажи на тия хора как са мяташ... :)
200
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пулев да вземе да обясни каква е тая подготовка дето са забравили, че Кличко има ляво кроше. Всяко ляво кроше на Кличко бе попадение!След Всяко ляво кроше на Кличко , нашият бе на земята, а дясната ръка на Пулев все така си стоеше на половин метър в страни от там където трябва да бъде. Е как да стане работата.
199
9
 
7
 
! Отговори
Ato преди 9 години
Абе каквото и да говорите факта си е един нямаше боксов мач, Така прехваления ви Кличко как не го хвана срама че 5 рунда лежа на рамото на Кубрат, как така се едно уж така случайно го буташе с две ръце или лакти че да пада (между другото е забранено това), как така се като полегне тая мърда на рамото се задната час на главата ми беше само открита. че имаше *** игра от Кличко имаше че се държи като женчо! За мене специално ако беше мъж щеше да даде допинг проба не да се крие!
198
4
 
11
 
! Отговори
4erveЯ преди 9 години
ПУЛЕВ СЕ ГОТВИ СУМА МЕСЕЦИ ЗА ТОЗИ МАЧ А Е НЯМАЛО НУЖДА ОТ ТАКАВА ПОДГОТОВКА--АКО НЕ БЕШЕ ТРЕНИРАЛ И ДА БЕШЕ ИЗЛЯЗЪЛ НА РИНГА НАКВАСЕН РЕЗУЛТАТЪТ ЩЕШЕ ДА Е СЪЩИЯТ-ГОЛЕМ ПЕРДАХ И РЕЗИЛ...ПУЛЕВ НЕ ТИ ЛИ СТАНА ЖАЛ ЗА ТЕЗИ МЕСЕЦИ ТРЕНИРОВКИ ЧЕ СЕ ПОКАЗА С ТАКЪВ КРЪЧМАРСКИ ГАРД И ДА ЯДЕШ ШАМАР СЛЕД ШАМАР?
197
4
 
15
 
! Отговори
Попа преди 9 години
Добре, че беше мек ринга, понеже Пулев пада 5 пъти. Ако беше по-твърд, щеше съвсем да му се размъти мозъка, понеже последния път когато Кличко го просна на земята и се уплаших...викам - умре нашия! Допинг бил взимал руснака...нашият все едо пък беше на приспивателни - едвам помръдваше, наклонен от кръста на зад в "нападателна позиция". Някъв анти бокс беше това. Срам за българската школа, която има страхотни спортисти. Да беше станал журналист а не боксьор - само говори тъпотии по медиите...
196
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
rastoianieto ot Kobra do bel glist e samo edna rukavica s 500kg udar v kratunata na puliataai siktir be- nikoga ne sme te podkrepial s s moita baba. tia daje stoto nema zubi nemoje i da psuva kato horata - ama kato vidia kak kobrata padna, brukna s ruka v pampersat si , izvadi ot tam kafevo i napisa edin golem X na kineskopa dokato davaha Pulev da se puli
195
5
 
29
 
! Отговори
правда преди 9 години
Не ринга а Пулев е мекица, на тези които устата им говори, гащите им треперят. За Пулев "червейчето" е успех че оживя и взе милиончето, обаче изложи цяла България и то в момент когато имат държавата ни за ***. Не го съжалявам защото имаше една година да се подготвя...в залата а не в кръчмите да разказва че бил боксьор. Целият свят ни се подиграва а Тайсън казал че по-*** мач не е гледал никога и че мястото на Пулев не е между Големите. Защитават го само хора които не знаят какво е това БОКС..
194
4
 
20
 
! Отговори
ай сиктир преди 9 години
Писна ми да мяука тоз наш бияч "световен шампион"
193
3
 
24
 
! Отговори
ей ,много си "в преди 9 години
сега пък му били виновни българите ,че нямат вяра ,абе г...ньо кой ти дава правото да говориш за целия народ,да си даваш мнението или повтаряш приказките на твоя вожд,айде скрий се и отивай да харчиш парите на майката на андрея щото кличко сигурно вече ти е запорирал сметките
192
32
 
7
 
! Отговори
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! преди 9 години
Aз вярвам, че Кубрат Пулев е новия СВЕТОВЕН ШАМПИОН ТЕЖКА КАТЕГОРИЯ по БОКС, а Вие вярвайте в каквото искате.
191
2
 
4
 
! Отговори
:))) преди 9 години
До веселина от софияМъка, Мъка, Мъка! Андреа желае да се омъжи за Кубрат но Кубрат поставя /логически/ условия: ако ..., то ...., ако не ... ! Нещо любовта/сърцето липсва! Връзката Андреа - Кубрат се гради на интереси и дребни сметки ли?пп. нещо ако се позамислим кое ли ще е "момиченцето"!!!!
190
0
 
8
 
! Отговори
Дукеса Простакеса преди 9 години
Еееех хубаво почна това момче, *** зле ша свърши да ви кажа мили деца :))))Поне да взима *** и да си нароят дечица. Крайно време е часовника тиктака и накрая ша изкука.
189
8
 
27
 
! Отговори
МОМЧЕ КАТУНАРЧЕ преди 9 години
Пульоооо! Не знам дали е бил мек ринга, ама украинския багерист ти направи тиквата мека та мека. Явно и още те държи. И май няма и ти мине. За колко пари бе Пулев! За много ли :)))))
188
8
 
9
 
! Отговори
SS преди 9 години
До С.С.С.РПреди 14 години Народното събрание на Република България прие закон, обявяващ комунистическия режим за престъпен... и ако живеехме в нормална страна, а не в пост-соц ***, ти нямаше да се вживяваш в ролята на разкривател на световни империалистически конспирации, а щеше да радваш сексуално *** в централния софийски...
187
2
 
18
 
! Отговори
Анимационен герой преди 9 години
На мача ревах, като на филма Титаник- и него някакви евреи го потопили, с фамилия Айсберг. Държеливо е нашето момче, но и пречките титанични. Ринга е бил по-малък, за да може по-отблизо да бръкне в очите на Кличко. Кличко пък с жена, играла роля в сериала "Герои" като...неунищожима(безсмъртна) мажоретка - виж с кой тренира гадината. Ринга е по-мек, за да може като падне боксьора да не се нарани.Тежка е спортната съдба българска. А ако похарчим парите за дела какво ни остава.КУРБАН за здраве дай.
186
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ае като цяло нищо ново. Сега 1-2 месеца ще има да четем защо не можа да бие и за тежките проблеми които е имал по време на боя. Политиците същото. Нямате ниво момчета... Нито в спорта, нито в политиката, нито в бизнеса. Но винаги имате виновен за това, че нямате ниво.
185
3
 
23
 
! Отговори
ПАДНАЛ ПУЛЬО ЗА ДУСП преди 9 години
Случая със смока слепок ясно доказа теоремата, а именно - ЧЕ НИКОГА НЕ Е КЪСНО ДА СТАНЕШ ЗА РЕЗИЛ!!!!!
184
1
 
31
 
! Отговори
-10 преди 9 години
Ей, такъв женчо не мислех, че може да се намери в професионалния бокс. Спри се бе Пулев, толкоз срам вече не се понася за малка България!