Лам агитира: Ройс трябва да остане в Бундеслигата

"Меси ще остане зад Нойер и Кристиано в борбата за Златната топка"
Обновена: 9 дек 2014 14:15 | 9 дек 2014 14:12, Друми Георгиев
1
Лам агитира: Ройс трябва да остане в Бундеслигата
Лам се надява Ройс да не отиде в чужбина. Снимка: Ройтерс

Капитанът на Байерн Мюнхен Филип Лам смята, че звездата на Борусия Дортмунд Марко Ройс трябва да остане и занапред в германския шампионат. Ройс е свързван с редица европейски колоси, като най-новата информация е, че той учи усилено испански език.

"Мисля, че първо ще бъде най-добре за Бундеслигата, ако той остане тук. Марко е играч от най-висока класа. Той се представя силно и в националния отбор", сподели Лам пред "Ауди Стар Тоук".

"Ще видим какво ще реши, защото не зависи само от клубовете, но и от желанието на футболиста. Ройс може да подсили всеки един отбор по света. Такива звезди като него трябва да останат в Бундеслигата."

"Смятам, че Ману има много добри шансове за Златната топка. Ще бъде трудно, защото Кристиано Роналдо вкара много голове, записа и асистенции. Той спечели Шампионската лига."

"Меси направи добро световно първенство до финала, но Ману спечели почти всичко тази година. Според мен Нойер и Роналдо ще си оспорват Златната топка и се надявам Ману да победи."

"Пеп Гуардиола е сензационен в тактическо отношение. Нашата доминация по време на мачовете е толкова голяма, че ние вече не правим лоши мачове. Човек остава с усещането, че ние винаги играем добре. Можем да играем с различни системи. Малко треньори го могат."

"Имаме преднина от седем точки пред Волфсбург, но все още не сме си свършили работата. Разбирам, че хората си пожелават Байерн да загуби някой мач. Но ние няма да им направим тази услуга", допълни Ройс, който смята, че Йоги Льов трябва да стане треньор на годината.

В момента Лам лекува контузия в десния глезен, също като Марко Ройс. И двамата са извън строя за близо три месеца.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: филип ламМарко Ройс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
как пък така няма да говорят зад гърбовете си и завиждат, ами ще се защитават и хвалят, туууу скучни немци такива, то за това имат такъв отбор