Радвам се, че играя с най-добрите, заяви Суарес

Нападателят не се страхува, че може да остане в сянката на Меси
12 дек 2014 16:36,
1
Радвам се, че играя с най-добрите, заяви Суарес
Снимка: Reuters, архив

Луис Суарес не се притеснява, че може да остане в сянката на Лионел Меси или на някой друг от основните играчи на Барселона.

Бившият футболист на Ливърпул се наслаждава на времето в испанския гранд и е щастлив, че може да играе всеки ден заедно с някои от най-силните играчи в света към този момент.

"Винаги съм бил голмайстор, но обичам да подавам последното подаване преди да бъде реализирано попадението. Дойдох тук, за да вкарвам голове и за да правя асистенции. Реализирал съм много попадения, но мога и други неща на терена. Не играем само за Лионел Меси, ние сме отбор. Неймар, Андрес Иниеста и Меси са от световна величина. Присъствието им ни дава особено голяма увереност. Наслаждавам се на времето тук и с тях. Фантастично е да играеш до тях. Те са едни от най-добрите в света", заяви Луис Суарес пред каталунския вестник Спорт.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: месиБарселонаСуарес
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
0
 
! Отговори
Дрънгушафтерняков преди 9 години
Браааат,извиняяй,ни та видях при осмия ми гол онзи ден.Джиткаш с мен,въпреки,че при контраатака си на флагчето за корнер в нашето наказателно.Не те виня,че не вкара на три пъти на празна врата,неее.Дори за това,че ме ухапа на тренировка.Ти нали поиска парти с жени за рождения си ден ...е имаа и люта ракия.На снимките после ще видиш какви грузинки съм ти довел ! Неее....няма отмъщение,за теб всичко брааат !

Спонсорирани публикации