Арестуваха звезда на Съндърланд за секс с ученичка

Адам Джонсън е имал връзка с 15-годишно момиче
Обновена: 2 мар 2015 21:23 | 2 мар 2015 21:15, Красимир Ангелов
29
Арестуваха звезда на Съндърланд за секс с ученичка
Адам Джонсън (№11) си има неприятности с полицията. Снимка: Reuters

Бившият футболист на Манчестър Сити и настояща звезда на Съндърланд Адам Джонсън бе закопчан от полицаите на Острова заради секс с 15-годишно момиче.

Информацията е разпространена във всички медии на Острова. По-рано през деня нямаше яснота около името на въпросния играч, но преди броени часове стана ясно и неговото име.

Униформени с три полицейски коли са щурмували имението на фланговия играч и той моментално е бил откаран в най-близкия полицейски участък.

Има обаче неточности около възрастта на девойката, като някои издания на Острова твърдят, че момичето е на 14 години, докато други са на мнение, че то е на 15 години.

Джонсън е имал връзка с малолетната девойка. Тепърва предстои да се види каква присъда ще отнесе английския национал.

Крилото има до този момент в своята кариера 12 мача с фланелката на националния отбор на Англия, в които е отбелязал 2 гола.

Още футболни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По закон над 14 вече не са малолетни и добровлния секс с тях не е престъпление. А и много започват полов живот още на 13-14 по своя воля. Така че ако няма насилие не виждам нищо нередно. А и мога да се обзаложа, че тя е била п-настоятелната от двамата. Или поне е била склонна, без да я увещават много много. А и физически момиче на 14 е готова за секс, дори и майка.
13
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименТе у нас малолетни раждат, но и бащите на децата им и те са малолетни! Малолетните не носят наказателна отговорност. Вместо тях я носят родителите им ако са извършили престъпление и то тази отговорност е финансова.и по този повод припомням вицаучителка към *** първолак:- Вчера баща ти защо не се яви на родителската среща в 20.30?детето:- Не можа да дойде, защото дядо му е забранил да излиза след 20ч.
12
0
 
10
 
! Отговори
какаванин преди 9 години
15 годишна тя е скърцала
11
1
 
23
 
! Отговори
Dd преди 9 години
Ората имат закони а ние имаме ***.
10
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В България този закон валиден ли е? България в Евро съюза ли е и защо у нас може да раждат малолетни без никакви последствия а в европа само за секс с малолетна има съд и наказание?
9
0
 
8
 
! Отговори
волгоградския преди 9 години
Аз я знам тая това е *** Дашната
8
6
 
3
 
! Отговори
uuu преди 9 години
Потресаващо! Лекарка едва непогуби живота на ЖанаБергендорф заради 350 лева!?!
7
0
 
31
 
! Отговори
ЗАТВЪРДЕН СЕКСИСТ преди 9 години
Преди време, докато "ритках" , а после "метках" топка по вратата и коша, в ЦСКА.Съм забелязал, че разни гърли, се навъртат, около трениращите, треньорите, ръководствата(там вече има и по-дърти).На лагерите в провинцията, око подават и местните подрастващи селянки.А за Белмекен, съм чувал ,че дори и гейчета се подвизавали!...Така, че нищо ново.
6
6
 
50
 
! Отговори
Монархист преди 9 години
Много от моите съученички ги пръснаха още края на осми клас, така че не виждам защо е цялата тая суматоха и чудесии. Искала - дала, дали му - взел. Не виждам кой знае какъв проблем.
5
23
 
9
 
! Отговори
DE преди 9 години
Разбира се, че е за затвора тоя ти ми хубостник. Децата трябва да се пазят от такива изверги, ако много ги сърби...имат връстници на тяхната възраст. Дърт пръч с много пари да се цели в 18 годишните, които по закон се смятат възрастни.
4
12
 
38
 
! Отговори
7 и 1/2 инча преди 9 години
От 15-16 са готини, докъм 23-24г. После лелки.
3
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Доста малолетни и непълнолетни БГ се чук*т с големи...ако трябваше да влизам всички по затворите....нямаше да останат мъже навън......... !
2
5
 
30
 
! Отговори
ЗАТВЪРДЕН СЕКСИСТ преди 9 години
"Голем праз!"Една немалка част започват да "въртят трътка", и "да се отъркват в спортягите". Още на 12-13!...
1
8
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ние всички много му завиждаме!