Борисов откри новата трибуна на стадиона в Разград

Тя носи името на Козмин Моци
Обновена: 15 май 2015 20:47 | 15 май 2015 20:47, Веселина Йорданова
76
Борисов откри новата трибуна на стадиона в Разград
Снимка: БТА

Министър-председателят Бойко Борисов, министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова и министърът на финансите Владислав Горанов откриха тази вечер в Разград най-новата и модерна трибуна на стадион в България, която носи името на румънския футболист в отбора на "Лудогорец" Козмин Моци.

Те прерязаха лентата на спортното съоръжение заедно с президента на БФС Борислав Михайлов и кмета на общината Денчо Бояджиев в присъствието на собствениците на клуба Кирил и Георги Домусчиеви, областния управител Петър Василев, спонсори и партньори на ПФК "Лудогорец".

В началото на церемонията Русенският митрополит Наум отслужи водосвет за здраве. Откриването на трибуната "Моци" бе специалният подарък за привържениците на "Лудогорец" по случай 70-годишнината на клуба.

Съоръжението е изградено за осем месеца, инвестицията е в размер на 5 милиона лева, като средствата са по правителствената програма за "Растеж и устойчиво развитие на регионите". Новият сектор разполага с 2308 седящи места, с модерни и просторни съблекални с всякакви удобства.

След церемонията гостите разгледаха новото съоръжение. Пред журналисти Георги Домусчиев коментира, че общината, строителите и те като футболен клуб са се справили перфектно при изграждането на трибуната. Според него средствата, които са похарчени, са доста по-малко от реалната стойност на трибуната, предаде БТА.

Той отбеляза, че "Лудогорец" ще инвестира още 20 милиона за довършване на реконструкцията на стадион "Лудогорец Арена".

Георги Домусчиев препоръча на другите футболни клубове да се възползват от възможностите, които предлагат еврофондовете, или да търсят други финансирания, за да си обновят базите.

Той отбеляза още, че всеки може да направи справка колко милиона е платил "Лудогорец" като данъци през последните години и че клубът няма нито лев задължения. За сметка на това други клубове дължат милиони, за това смятам, че е нормално, когато си внесъл много пари в държавата, тя да ги върне по някакъв начин обратно под формата на инвестиции в инфраструктура, коментира Домусчиев. Той допълни, че реконструкцията на стадион "Лудогорец Арена" ще продължи с ремонт на сектор "В".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още по темата: Бойко БорисовРазград
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да беше дал тези пари на някой инвалид, а не да развява дебели *** до Разград. Малко били 2500-2900 лв. Самозабравиха се!
51
2
 
4
 
! Отговори
жорж преди 8 години
Каква Държава, какво падение ,срам и безочие. ТЕЗИ НЯМАТ СПИРАЧКИ. Няма ли разумни люде с достатъчно смелост да ИМ ПРОШЕПНАТ , ЧЕ БЕЛИТЕ ХОРА ИМАТ МЯРКА В ПОВЕДЕНИЕТО СИ .До кога простащината ще е на мода у нас.
50
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
нова мода за рязане на ленти целия герберски елит редицата е по-дълга от лентата,грозна картина
49
2
 
2
 
! Отговори
canko преди 8 години
Ujas, veche ne se I prikrivat
48
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тая програма ГЕРБ и лично Бойко толкова я плюеха, а сега режат лентички по нея...
47
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
както винаги, хора които не са стъпвали на стадион се напъват да коментират... колкото сте във вфутбола, толкова сте и в политикатазаслужавате си и тиквата, и домуза, само с гюбре култура не се отвъжда, трябва и почва да има, поливане, грижи ...
46
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ей така как режеш ленти Господ Бог да ти отреже квитанциите . Ще настане всенародно веселие и празненства .
45
6
 
20
 
! Отговори
леле,смях преди 8 години
Жива да не бях! По-голям резил, смях, отвращение от това едва ли има в днешните новини. Двама Министри и Премиер министър режат лента на....................ЕДНА ТРИБУНА на стадион!!!!!!!!!!!!!
44
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Домусчиев(=Свиннар) 2 и 2 прави 4
43
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Преди ми беше симпатичен Домузчиев но в последно време се самозабрави и превърна в типичният за България богаташ незнайно как забогатял и станал близък с Императора. Погнусявам се от него! Няма да подкрепям отбора му в евротурнирите!!!
42
4
 
16
 
! Отговори
НАЩЕНЕЦ преди 8 години
ПОЛИТБЮРО ОТКРИ ПОРЕДНИЯТ ОБЕКТ! БРАВООООООО
41
6
 
21
 
! Отговори
до 46 преди 8 години
Нито е с данъци, нито е с осигуровки. Майка му на зализания само с компенсаторките от колко народ (предимно възрастни хора) осмука толкова милиони, че за всеки футболист трибуна могат да направят. По-притеснителни са други две неща: 1. Защо по дяволите кръщават трибуна на румънски *** с агресивно поведение - явно това е модел за подражание и 2. Защо половината Министерски съвет е там?? После защо издържаме толкова тикви в НСО... Той тиквата си обикаля като Фидел Кастро.
40
5
 
24
 
! Отговори
има и други начини преди 8 години
Другарю Борисов, има и други начини за самозадоволяване, освен да режеш ленти!
39
4
 
16
 
! Отговори
по кабеларките преди 8 години
Какво ли не прави пожарникаря-артист, за да го показват по кабеларките! Дори отиде до Разград!
38
4
 
17
 
! Отговори
на снимката преди 8 години
На снимката: *** се събира с друг ***. *** взаимно се привличат.
37
2
 
9
 
! Отговори
до 53 преди 8 години
"Съоръжението е изградено за осем месеца, инвестицията е в размер на 5 милиона лева, като средствата са по правителствената програма за "Растеж и устойчиво развитие на регионите".Не съм наясно, защото тука пише друго. Обясни.
36
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това *** Тикваров превърна страната в лафка. Отишъл при Домуса да си получи процента от амфетамините които зализаният диз произвежда и успя с помощта на Тикваров да купи и БФС начело с Перукеров. Видяхте ли самозабравилият се Домуз как се държа с един журналист? Самозабравата на него и Тикваров е пословична. Пари, власт и безконтролност. Загиваща България.
35
2
 
19
 
! Отговори
И пак лентички преди 8 години
Абе Борисов, ти да не би да имаш диплома за рязане на лентички?
34
2
 
14
 
! Отговори
Край преди 8 години
Министри нямат работа на откриване на частни обекти. Как после ще го проверяват зализания корабен магнат дали си е платил всички данъци като ще пият и ще ядат заедно и ще пеят "назад назад моме калино". Аз си смених плочките в банята искам да ми пратят от Министерство на финансите някоя началничка на отдел да ми я открие.
33
2
 
28
 
! Отговори
Цуки преди 8 години
Те нa пaрaдa в Русия не отидохa, дето беше от жизнено знaчение зa нaс дa покaжем , че увaжaвaме стрaнaтa a тръгнaли дa увaжaт някaкъв мaч, простотия! Aмa от Борисов кaкво дa се очaквa!

Спонсорирани публикации