В Корея и Австралия също пожелаха Бербатов

Мелбърн Виктори е готов да му предложи 2-годишен договор
14
В Корея и Австралия също пожелаха Бербатов
Снимка: Reuters

Българският нападател Димитър Бербатов може да продължи кариерата си извън Европа.

Бербатов в момента играе в гръцкия ПАОК Солун, но по всяка вероятност ще напусне през лятото, когато договорът му изтича.

Интерес към 35-годишния бивш нападател на Манчестър Юнайтед има австралийският футболен шампион Мелбърн Виктори, който е готов да предложи контракт за два сезона на благоевградчанина.

Гръцкото издание "Спорт24" съобщава, че бронзовият медалист от южнокорейското първенство и участник в азиатската Шампионска лига Похан Стийлърс също следи българина.

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
5
 
! Отговори
ЦК на БКП преди 8 години
Митко ,вземи и Гаджев,бе !!! Ша умре от глад левскарчето...
9
2
 
7
 
! Отговори
Ким Чен Уй преди 8 години
И Реял Пхенян го искаме.
8
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До simoНие не хейтваме.. то се вижда що за гений е.. пълен *** може да вкара само на малдивските оствори и то от дузпа.. верно имаше малко силни моменти но това е всичко
7
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Явно имат излишни пари за харчене.
6
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това са нещата, които всеки един верен джуджепоклонник (в това число и ти) трябва да знае :-) =========Статията е за футбол. Никъде не е споменато за политика или за Русия.Нито снимката, нито текста на статията.Характерно за психично болните е да си представят нещо, което не се е случило.Редакцията трябва да те банне за спам и флудване.А иначе хората са ти дали един телефон долу - звъни и не чакай положението ти да се влоши.
5
6
 
6
 
! Отговори
simo преди 8 години
Бербатов ще си намери отбор по мярка, по известноij r mари, не му берете грижа. За гения във футбола винаги има алтернатива. На хейтърите остават само завистта и злобата:vbox7/play:65584b948fvbox7/play:051390e148vbox7/play:3ec56b9edevbox7/play:1cf96a3bc0vbox7/play:0c3f840b02vbox7/play:31617f6ff9
4
11
 
5
 
! Отговори
Западноевропеец преди 8 години
До 4Програма на училищата в Пyтлеристан:1 час-джуджепоклонничество2 час-русофилство3 час-рубладжийство4 час-рисуване на портрети на джуджи5 час-биография на джуджи6 час-изучаване на тялото на джуджи7 час-тролене срещу ЕС, НАТО, САЩ и ТурцияТова са нещата, които всеки един верен джуджепоклонник (в това число и ти) трябва да знае :-)
3
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да живее Бербатов! Той е по-известен от рашките футболисти.=======Държавна психиатрична болница (ДПБ)-Карлуково:тел.: 0882 809072
2
4
 
9
 
! Отговори
SeoKungFu преди 8 години
ъ, никой не съм канил тука......поздрави от сидни австралия
1
17
 
9
 
! Отговори
Западноевропеец преди 8 години
България откакто влезе в ЕС се разви и стана по-хубаво място за живеене, каквото и да говорят 70-годишните бабички. Нашите футболисти ги предпочитат пред руските, а руснаците бягат от режима на джуджи в България. България е по-развита от Русия. Скоро джуджи ще остане в историята, а ВЕЛИКАТА ЗАПАДНА ЦИВИЛИЗАЦИЯ ще просъществува!!! Да живее Бербатов! Той е по-известен от рашките футболисти.