Мамо, ти си боец! Оздравявай скоро, мамо!

Футболист на Челси с прочувствено писмо към своята майка, болна от рак
3
Мамо, ти си боец! Оздравявай скоро, мамо!
Снимка: Instagram

Бразилският футболист на Челси Вилиан трогна футболната общественост по света със сърцераздирателно послание към своята болна майка, публикувано в Instagram.

Една от звездите на "селесао" се прибра в родината за няколко дни, за да играе за националния отбор на квалификациите за световно първенство през 2018 година срещу Еквадор и Колумбия.

За него обаче прибирането имаше и доста по-емоционална стойност. По време на престоя си в Южна Америка халфът посети и един от най-важните хора в живота си – своята майка, който е болна от рак.

"Днес посетих и прекарах деня до този истински боец. Изминаха две и половина години в истинска борба, операции на главата, химиотерапии, които не бяха лесни, но ти бе много силна. Точно тази сила ме кара да ставам всяка сутрин и да отивам на работа. Следях битката ти отдалеч, не беше това, което исках и ако можех 24 часа на ден да съм до леглото ти, давайки ти любов, привързаност и сила, за да се измъкнеш от това, но за жалост работата ми не го позволява", започва емоционалното послание на крилото на Челси.

"Това е предизвикателство, но вярвам в Бог, че всичко ще бъде наред ще бъде отново както преди. Защото да видя отново усмивката ти ме прави щастлив, стопля душата ми, успокоява ме. Оздравявай скоро, мамо!", пише Вилиан и продължава: "Извинявай за показността, имах нужда да го кажа и да споделя чувствата си с теб, приятелите, семейството и феновете, които ме подкрепят.

Стискайте палци за успешното възстановяване на мама. Както за всеки работник, известен или обикновен човек, който преминава през това. В момента не искам да съм професионален спортист, а просто да съм до леглото на човека, който обичам, но не мога, ние трябва да продължим да работим, да се усмихваме, да се отнасяме към феновете с любов и уважение.

От дъното на моето сърце призовавам, ако имате болен близък, грижете се за него, подкрепяйте го както е нужно, защото именно това прави разликата и подпомага възстановяването", завършва емоционалното си обръщение Вилиан, който публикува и снимка на болната си майка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като човек губил близки хора заради рака го разбирам напълно. И стискам палци на майка му да се оправи! И не съдете човека, че писмото е публично, защото то е написано колкото до майка му, толкова и до феновете, а и до всички болни от рак хора по света.
1
0
 
24
 
! Отговори
Човек преди 7 години
В тези времена човечността оцелява трудно. Свалям му шапка!