Невероятен обрат за Славия срещу Локо Пловдив

В мача паднаха 7 гола
Обновена: 10 сеп 2016 21:35 | 10 сеп 2016 21:35, Веселина Йорданова
8
Невероятен обрат за Славия срещу Локо Пловдив
Снимка: БТА

Славия направи впечатляващ обрат срещу Локомотив Пловдив и спечели с 5:2 в мач от 6-ия кръг на Първа лига.

"Белите" губеха с 0:2 на почивката, но през втората част обърнаха до 5:2 благодарение най-вече на резервата Ивайло Димитров, който вкара ключовите трети и четвърти гол за своя отбор.

Началото с нищо не предвещаваше емоционалните минути, които предстояха за малцината зрители на Националния стадион "Васил Левски".

Пловдивчани поведоха с гол на Дани Кики в 21-а минута, а ветеранът Мартин Камбуров от дузпа в 34-а минута удвои преднината на гостите.

След почивката реферът Ивайло Димитров отсъди дузпа за Славия за фаул на Димитър Везалов, но дебютиралият за Славия в този мач Валери Домовчийски пропусна от бялата точка в 61-а минута.

Продължението четете на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 5 трябва да си направим първенство без синята мафия. Тия ги подпират десетилетия наред на местна почва, а в ЕКТ всяка година ги разкриват какви са некадърници. И до кога така? Не ви ли омръзна?
6
2
 
4
 
! Отговори
leWCki преди 7 години
За съдийските аванти, с които кенефски спечели поредни точки в първенството, няма ли да пишете? Предполагам, това беше подарък за 9-и септември. Не може отбора на ДС да пада баш на празника си.
5
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От УЕФА трябва да закрият БГ първенството за черно тото. Гледайте днес и Дунав-ЦСКА.
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По-добре заглавието ви да е :Невероятни ПЕЧАЛБИ от (ЧЕРНОТО) тото на Лк.Пд и Славия...Основни кръводалители на грандовете(:))) ) в бг.футбола(???).....
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато Локомотив Пловдив стана шампион,нея година,и биеше наред вънка и вътре.Един футболист,титуляр от Локото ми каза,добре си си написал фиша на Еврофутбол,всички мачове ще станат,само Славия-Локомотив Пд. няма да стане,попитах защо?А той ми вика ,,-Ами защото в София се играе трудно'' .И Локото падна,а коментара беше два дни преди мача.До тогава Локото нямаше нито една загуба,и падна от слабака Славия,и това се е знаело че ще стане и от футболистите на Локо Пд.....Срам и Резил за БФС.
2
1
 
8
 
! Отговори
г преди 7 години
кое е невероятното-вчера обръщалка на черно море-лудогорец,днеска тия ,абе направо се *** от обръщалки.....футбола е смях и далавера
1
1
 
17
 
! Отговори
наблюдател преди 7 години
Интересно, че някок все пак е гледал мача, за да съобщи резултата.