Какъв мач! Борусия и Легия си вкараха 12 гола в екшън двубой!

Германците впечатлиха със слаба защита
23 ное 2016 08:36,
0
Какъв мач! Борусия и Легия си вкараха 12 гола в екшън двубой!
Снимка: Reuters, архив

Борусия Дортмунд разби Легия Варшава със 8:4 в истински екшън двубой от група "F" на Шампионската лига, игран на стадион "Сигнал Идуна Парк".

Двата тима изиграха незабравимо първо полувреме, завършило с цели 7 гола! Черешката на тортата беше включването на Марко Ройс в игра, като звездата се отличи с гол и асистенция през първата част и изправи зрителите на крака.

По две попадения реализираха Шинджи Кагава и Александър Прийович, а останалите бяха дело на Нури Шахин и Осман Дембеле, който асистира за головете на японеца.

Малко след почивката Дембеле записа хеттрик от асистенции, а Ройс стигна до втория си гол в двубоя. Общият брой на попаденията в "тренировъчната игра" в края стигна до 12, като поляците превземаха с лекота слабата защита на рурци, които от своя страна бяха вихрени в атака и Ройс рано-рано вкара втория си гол в мача, за да оформи своя хеттрик в добавеното време.

Борусия Дортмунд е на върха в групата с 13 пункта, докато Легия е на дъното с 1 точка. В последния кръг германците гостуват на Реал Мадрид, който е втори с 11 точки.

Още за сблъсъка четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари