Лудогорец на минута от победа над ПСЖ, продължава в Лига Европа

Разградчани завършиха 2:2 с милионерите насред Париж
Обновена: 6 дек 2016 23:45 | 6 дек 2016 23:37, Красимир Ангелов
165
Лудогорец на минута от победа над ПСЖ, продължава в Лига Европа

Българският шампион Лудогорец завърши с престижно равенство 2:2 участието си в тазгодишното издание на Шампионската лига. Разградчани обаче продължават напролет във втория по сила турнир - Лига Европа.

Тази вечер клубният ни шампион бе много близо да триумфира в Шампионската лига срещу звездния отбор на ПСЖ.

Разградчани бяха на секунди да победят с 2:1, но в продължението на двубоия Анхел Ди Мария направи 2:2. Освен гръмкия успех българският първенец си осигури участие в елиминациите на Лига Европа догодина.

Тимът на Георги Дерменджиев изнесе перфектно тактически мач, с много самочувствие срещу милионерите от Париж. Мисиджан даде аванс на нашите в 15-ата минута, а чак след час игра Кавани изравни. В 69-ата Вандерсон срази ПСЖ с втори гол. В 92-ата минута обаче разградската съпротива рухна и Ди Мария изравни.

Нашите имаха и доста късмет, след като Тиаго Силва на два пъти удари гредите.

Така Лудогорец се класирана трето място в група "А" на Шампионската лига с 3 точки - след двете равенства с Базел и днешното равенство на "Парк де Пренс".

Подробности за срещата и отзиви след нея четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
5
 
24
 
! Отговори
Боил преди 7 години
До Леле-съгласен,Йовов за малко да се удави в собственате си слюнка,пълен *** и злобар.За повече писане за него дори клавиатурата одказва.!!!
94
5
 
26
 
! Отговори
справка преди 7 години
За да има просперитет нашето отечество София пак трябва да остане 11 хиляди души ,кореняците шопи ,а останалите по родните китни места с нова столица -Търново ,Пловдив,Русе ,Плевен и тн по ще се справят .11 хил шопя "елит", писал се през тия 140 г ни докараха до 5 национални катастрофи и като монархия и като република. Общност за която............ "не сакам дасъм добре ,а вуте да е зле" не може да води отечество ,а само да пасе патките.
93
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някой да е чул име като Хасан, Мехмед или друго подобно в "Лудогорец"? Светнете ме, ако има такива, щото явно съм пропуснал. Браво на единствения български европейски отбор, другото са само простотии!
92
5
 
34
 
! Отговори
Леле преди 7 години
хейтърите не се спряха! Йовов горкият само дето не получи инфаркт, докато коментираше. Абе как живеете с толкова омраза бе, хора, то си е самоунищожително!
91
4
 
31
 
! Отговори
Ангел преди 7 години
В Лудогорец няма нито един Турчин или Мюсюлманин.Нито сред играчите нито сред управленския състав.Тва че в Разград има жмел не прави Лудогорец Турски отбор.Домусчиев си е чист Българин Християнин.Фамилията му може да е Турска но семейството му е християнско.Всеки който по времето на Турско робство е бил свинар е много вероятно да носи тази фамилия.Това него пряви Турчин!
90
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе къде видяхте уреден мач?! Щото аз снощи видях футбол на високо ниво и се радвам, че български отбор е част от такава игра. Браво на орлите!
89
3
 
19
 
! Отговори
СПРАВКА преди 7 години
Разбрал си ме грешно ,аз също им се радвам след като Левски и софийките гадове съсипаха футбола за 100 г напред.
88
3
 
19
 
! Отговори
ВНС преди 7 години
ЛУДОГОРЕЦ ПОКАКЗА,ЧЕ СТОЛИЦАТА НА бЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗМЕСТИ .Н САМО НОВА КОСТИТУЦИЯ ,АМИ НОВА СТОЛИЦА НИ ТРЯБВА ,ЗА ДА СЕ ОСВОБОДИМ ОТ ШОПСКАТА ПРОСТОТИЯ.
87
3
 
27
 
! Отговори
До Справка преди 7 години
Моето най-дълбоко уважение към революционерите, обаче ние говорим за футбол, а не за Априлското въстание. "Лудогорец" е български отбор, при това най-добрият в момента и нека не си мотивираме злобата с патриотизъм. Адмирации за това, което направиха!
86
4
 
10
 
! Отговори
ВНС преди 7 години
ЛУДОГОРЕЦ ПОКАЗА,ЧЕ СТОЛИЦАТА НА БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗМЕСТИ .НЕ САМО НОВ КОСТИТУЦИЯ ,АМИ НОВА СТОЛИЦА НИ ТРЯБВА ,ЗА ДА СЕ ОСВОБОДИМ ОТ ШОПСКАТА ПРОСТОТИЯ.
85
3
 
11
 
! Отговори
ВНС преди 7 години
ЛУДОГОРЕЦ ПОКАКЗА,ЧЕ СТОЛИЦАТА НА бЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗМЕСТИ .Н САМО НОВ КОСТИТУЦИЯ ,АМИ НОВА СТОЛИЦА НИ ТРЯБВА ,ЗА ДА СЕ ОСВОБОДИМ ОТ ШОПСКАТА ПРОСТОТИЯ.
84
7
 
17
 
! Отговори
Див Петел преди 7 години
За доброто представяне на Лудогорец в ШЛ могат да завиждат само и единствено онези *** от искуствено създадения през 1948 г. комунистически отбор ЦУЦА, който умря тази година на 09.09., защото те изгониха преди години от управата си Домусчиев. Сега вместо дърводелеца с къщичките за пиленца да прави хибриди, можеха те да се радват на успехи, но за голяма моя радост този отбор докато съществуваше не успя да влезе в ШЛ и да играе. Хибрида с минуса ако го направи, няма да се брои за ЦУЦА.
83
5
 
45
 
! Отговори
Българка преди 7 години
По-долу някакъв нещастен хейтър говореше нещо за Делиормана. Не знам той откъде е, но аз съм трето поколение софиянка и за разлика от разни столичани в повече, съм научена на уважение към останалите българи, които не живеят в столицата. Разград е български град, каквото и население да има там. Като българка се изкефих на снощния мач, а хейтърите да си се давят в злобата!
82
3
 
49
 
! Отговори
Браво преди 7 години
Браво на Лудогорец! Според мен това е най-качествения български клубен отбор от 1990 г. Последният, който може да му съпеничи по класа е ЦСКА от далечния сезон 1989/90 г., като резултатите в ЕКТ доказват това! Че 90% от състава били чужденци.... ами такива са световните тенденции! Подобно е положението при съперниците им от групата! Успех напролет в ЛЕ!
81
10
 
5
 
! Отговори
справка преди 7 години
Днес в София нещата пак отиват натам .От Сарая ви управлява турчин ,а около него за Драгалевски му слуга Костов дето му направи приватизацията и експертизата .За банкянския гамен не ми се и говори какво направи - подари ни на Турция и Саудитска Арабия.
80
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Коментатора на мача цял мач бъркаше Пластун с Паолино при положение ,че латиноса не беше на терена така и не разбрахме дали и той го забеляза
79
2
 
66
 
! Отговори
Обективен преди 7 години
"Лудогорец" направи нещо, което друг български отбор не е правил и това е факт, който отричат само жалки злобари. Само вратарят бил българин - е, не е само той. А колко французи има в ПСЖ, преброихте ли, или в английските отбори? Домусчиев не е целият в бяло, обаче направи истински отбор. А крадливите собственици на Левски и ЦСКА, ако изобщо има такъв отбор, какво - само крадоха, а отборите са жалки. Как пък не проявите малко обективност? Браво на "Лудогорец"! Между другото, аз съм от "Левски".
78
6
 
4
 
! Отговори
справка преди 7 години
Затова днешните потомци на турците и евреите с черни лица са ДСБ .Не се учудвайте на фамилиите им започващи с КАРА ...... Ама били за Левски .Левски затова е обесен в София,щото е бил турски град.
77
2
 
46
 
! Отговори
Пристис преди 7 години
Отборът на Лудогорец заслужава само адмирации. Всичко останало е български синдром - злоба, завист и простотия. Изкефих се на макс снощи.
76
38
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само ЛЕВСКИ - защото съм българин, а не тюрк-предател от Делиормана, каквото всъщност е истинското име на областта. Лудогорие е просто българският превод.