Лудогорец на минута от победа над ПСЖ, продължава в Лига Европа

Разградчани завършиха 2:2 с милионерите насред Париж
Обновена: 6 дек 2016 23:45 | 6 дек 2016 23:37, Красимир Ангелов
165
Лудогорец на минута от победа над ПСЖ, продължава в Лига Европа

Българският шампион Лудогорец завърши с престижно равенство 2:2 участието си в тазгодишното издание на Шампионската лига. Разградчани обаче продължават напролет във втория по сила турнир - Лига Европа.

Тази вечер клубният ни шампион бе много близо да триумфира в Шампионската лига срещу звездния отбор на ПСЖ.

Разградчани бяха на секунди да победят с 2:1, но в продължението на двубоия Анхел Ди Мария направи 2:2. Освен гръмкия успех българският първенец си осигури участие в елиминациите на Лига Европа догодина.

Тимът на Георги Дерменджиев изнесе перфектно тактически мач, с много самочувствие срещу милионерите от Париж. Мисиджан даде аванс на нашите в 15-ата минута, а чак след час игра Кавани изравни. В 69-ата Вандерсон срази ПСЖ с втори гол. В 92-ата минута обаче разградската съпротива рухна и Ди Мария изравни.

Нашите имаха и доста късмет, след като Тиаго Силва на два пъти удари гредите.

Така Лудогорец се класирана трето място в група "А" на Шампионската лига с 3 точки - след двете равенства с Базел и днешното равенство на "Парк де Пренс".

Подробности за срещата и отзиви след нея четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Левскарчета яд ли Вие,ау дерете се от злоба,ама не повече от ,,армейците,, които с действията на тяхното ръковотство изгониха преди години Домусчиев .Сега щеше да говорите нещо за евробоец ,убиец на гиганти и.т..н.
74
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички,които хейтвате нон стоп против Лудогорец,ами съберете се и си направете един нов гранд бе.Какъв ви е проблема?Аз не съм от Разград, но подкрепям отбора, единствения през последните години,който ни радва.Айде у лево хейтъри.
73
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Беззъбият гняв на левскарчета и цесекарчета е толкова забавен за четене :)
72
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не мога да повярвам, че има "хора" които си мислят, че е възможно уреждането на мач с отбор като ПСЖ. За колко се купува такъв мач като само един от футболерите на ПСЖ струва 80 мил. Еврака?!?!?? И престанете а глупавите въпроси от сорта "колко бъгари има в лудогорец?" Снощи ПСЖ имаха 1,5 французи *** терена. Това са клубни отбори, а не национални!!!
71
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ха ха ха. Каква френска икономика сравняваш с нашта.ПСЖ собственици са богати шейхове,много по богати от Домусчиев.А тия където плюят по Лудогорец са същите които онзи ден хвалеха Пулев и ни критикуваха защо не сме се прехласнали по ,,големите ,, победи на един успял българин.Разликата м/у неговите противници и тези на Лудогорец е от Земята до Небето.А що се отнася затова колко са българите в отбора ,вижте как е в повечето отбори,колко са местните и колко чужденците
70
4
 
17
 
! Отговори
4 преди 7 години
От коментарното студио научихме,че сина на Йовов не разбира от футбол -като баща си .
69
4
 
8
 
! Отговори
do 103 преди 7 години
Колега къв Българин търсиш у Лудоебец, то в БГ не останаха Българи.... каква е тази комплерсарщина......
68
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
лудогорец е мерцедеса в българският футбол а запорожеца и москвича са лрвски и цска никога не могат да бъдат победители в едно серозно състезание защото използват стари и евтини технологии
67
4
 
9
 
! Отговори
ЦСКА преди 7 години
До ХА-ХА-ХА !Eднодневка ,а ? Що, ,,Геренбахче,, като е на 100 ,та каква полза ! Ама ГонЗо игра у ,,Рен,, .А ?
66
27
 
6
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 7 години
Всеки, който разбира от футбол поне малко, виждайки още първия гол на Лудогорец ще ви каже, че мачът силно намирисва.Оставен непокрит играч на противника в малкия пеналт при центриране ... Това и в селските групи не го допускат, а камоли суперпрофесионалистите от ПСЖ.Вижте и реакциите на скъпоплатените телевизии НОВА и БиТиВи.Онзи ден при мача на Кобрата коментираха, че истинността на мача се поставя под съмнение. Днес обаче и дума не обелват за съмнителния мач снощи на "Парк де Пренс".
65
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе в тоя Лудогорец има ли поне един българин, като не броим вратарчето.
64
18
 
8
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 7 години
Тук някой питаа колко французи има в ПСЖ. Ами, малко !Ама, аз пък искам да го пипатам френската икономика равна ли е на българската ?Защото във Франция поне засега нямат проблем да хранят чуждоземци.При нас дали е така ?Какъв е смисълът от съществуването на един клуб като Лудогорец - без традиции, без публика, без бъдеще.Клуб еднодневка. Давам им най-много още 5-6 години, а не дай си боже да стане нещо с Киро веднага ще се разпаднат и ще отиде във "Б" или"В" група.
63
23
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този мач вонеше целият на черно тото!
62
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Левскарите...точно като това *** Йовов снощи...се давят в злобата и завистта си.
61
21
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тзка нареченият Лудогорец не е никакъв български клуб, а едно бутиково отборче на една крадлива наркодилърска мутра, която се ползва с подкрепата на премиера и му се наливат пари от бюджета да си пазарува *** и румънци. Дори трибуна за 5 млн му направи с нашите пари.
60
7
 
27
 
! Отговори
Чикън преди 7 години
Браво на Лудогорец! Продължават да радват истинските почитатели на футбола, включително бивши сини и червени, разочаровани през последните 20 години! Успех!
59
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нищо не освежава цветята ми така кактко поливането със сълзите на фенове на Левски и ЦСКА, които току-що са гледали мач на Лудогорец :)
58
9
 
7
 
! Отговори
тото мафия преди 7 години
Каквито политиците из Европата, такива и футболистите - продажници.
57
21
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Домуса разби Левски и ЦСКА,купува съдии и цели отбори,а сега големее,точно като тиквето е!
56
20
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лудогорец е изкуствено създадане отбор с парите на една комунистическа мутра и скоро ще последва съдбата на събрата си Литекс.