Коста сътвори скандал в Челси! Бъдещето му е под въпрос

Голмайсторът на "сините" ще пропусне гостуването на Лестър
14 яну 2017 09:56, Красимир Ангелов
9
Коста сътвори скандал в Челси! Бъдещето му е под въпрос
Снимка: Reuters

Голмайсторът на Челси Диего Коста сензационно бе изваден от състава за гостуването на лидера на шампиона Лестър, гръмнаха английските медии.

Причината е скандал между нападателя и един от помощниците на мениджъра – фитнес-треньора Хулио Тус. Причината е физическото състояние на бразилеца с испански паспорт, като някои твърдения са, че бъдещето му в отбора е под въпрос и дори неговите представители вече опитват да му уредят многомилионен трансфер в Китай.

Коста смята, че има контузия в кръста, но в медицинския щаб на отбора не са напълно убедени в това. Нападателят останал недоволен от методите на физиотерапевтите и това довело до скандала.

Засега информацията не е потвърдена официално, но се твърди, че Коста не е тренирал от няколко дни след случилото се и въпреки че има 14 гола на сметката си, Конте е решил да го извади от тима.

При това положение е много вероятно Еден Азар да играе на върха на атаката, след като Конте не е убеден в качествата на Миши Батшуай. Сините ще опитат да се върнат на победния път, след като серията им от 13 поредни победи приключи преди десетина дни, когато Тотнъм ги победи с 2:0.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
11 преди 7 години
Ой Коста, Коста, не пииикаййй от моооста ... Бе тенекета, не знаете ли, че е КоЩЩЩЩа?
7
0
 
0
 
! Отговори
4i4oman4o преди 7 години
До я стигаНе си толкова прозорлив. По този начин инвеститора ще се оправдае пред феновете на отбора и ще го продаде на тройна цена в Китай, без да бъде обвинен, че работи против отбора.
6
0
 
0
 
! Отговори
я стига преди 7 години
Характерно невярно мислене е да се оценяват хората по доходите си.Явно си много млад, и наивен.Всичко в тоя свят е пари,колко може да изкараш и колко може да ти донесе дадена инвестиция,в случая Коста е инвестиция.Масажистите също са инвестиция коя е по голяма според теб и ако ти си инвеститора с лека ръка ли ще захвърлиш голямата за 30 милиона и или заменяемата тази под 1милион
5
1
 
1
 
! Отговори
Кон преди 7 години
Характерно невярно мислене е да се оценяват хората по доходите си. Независимо колко пари получава единят, специалист по физиотерапия не може да стане, особено като имаме предвид интелекта му. Та коментарът ти само демонстрира заблудата, която в България се използва от медиите за оглупяване на младото поколение. С частични резултати.
4
8
 
0
 
! Отговори
я стига преди 7 години
абе футболист който струва 30-35 милиона със заплата 15-20 такива докато му е договора на всичкото отгоре тази година бележи гол след гол не се изхвърля така заради едно скандалче със масажист със годишна заплата от 40000 паунда.Новина от типа на жълтата преса на великобритания,президента пръдна да му искаме оставката.
3
5
 
5
 
! Отговори
николай преди 7 години
*** си е ***...,Glorry,Glorry, Man. Und....
2
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Коста, голяма загуба за челси че тоя супер фудболист няма да играе за отбора.
1
2
 
2
 
! Отговори
Тя има лош дъх преди 7 години
да