В Лудогорец доволни: Превъзхождахме тотално Ференцварош

Героят Форстър: Помолих Кешеру аз да изпълня фаула
10
В Лудогорец доволни: Превъзхождахме тотално Ференцварош
Снимка: Reuters

Вратарят на Лудогорец Пламен Илиев заяви, че "орлите" са превъзхождали Ференцварош тотално през първото полувреме. Разградчани постигнаха знаменита победа с 3:0 насред Будапеща в мач от групите на Лига Европа.

"Превъзхождахме тотално Ференцварош през първото полувреме. Червеният картон ни обърка малко плановете и през втората част мислехме повече за защитата. Хубаво е, че вкарахме трети гол и успяхме да спечелим.

Още по темата
Групата е доста изравнена, всеки мач е тежък. Остават още четири мача, в които всичко е възможно. Трябва да задържим това ниво и да излезем от групата", заяви Илиев.

Героят за Лудодогрец при победата с 3:0 Рафаел Форстър не скри задоволството си от успеха. Именно той отбеляза два от головете във вратата на домакините.

"Вкарвал съм два гола и преди, когато играех в Бразилия. Веднъж отбеляза две попадения от фаулове. Точно преди прекия свободен удар казах на Клаудиу Кешеру аз да го изпълня и за моя радост се получи красив гол. Работим за такива мачове, няма да спрем да работим, защото нашата цел е да побеждаваме във всеки мач", заяви защитникът.

Още реакции след снощния успех на Лудогорец в Лига Европа четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
14
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 4 години
Браво, Лудогорец отново препотвърди класата си ... Честито на всички българи, без симпатизантите на "Централния Селски Клуб на съвеЦката Армия", които още не могат да преглътнат факта, че орлите отупаха като брашнен чувал и техния първообраз - ЦСКА-маскава ... !!!
8
2
 
19
 
! Отговори
Дядо Ви преди 4 години
Бях фен на ЦСКА до преди 10на години, но вече не съм - заради лозунгите , нацистки кръстове и други транспаранти на ултрасчетата. Това е против моите разбирания на редови фен, не виждам защо да стоя на стадиона и мълчаливо да подкрепям. Също викаха "Митко к..", срам ме е от вас. Бих подкрепял ЦСКА 1948 но и там е същата работа - лидер им е "Дучето", нацисткия лидер на Италия. Така че ... мачкай Лудогорец.ЦСКА и Левски бяха погребани от ултрасчетата си - полупрестъпни пияници и наркомани.
7
0
 
8
 
! Отговори
шматка преди 4 години
До ГЕРБ Е МАФИЯЯ обясни какво е ЕСТЕСТВЕН футболен отбор тогава че и ние да се посмеем
6
1
 
17
 
! Отговори
шматка преди 4 години
Добре играха и направиха хубав мач.За коментарите по долу:Победителите не ги съдят.Научете го това нещо най накрая
5
23
 
4
 
! Отговори
ГЕРБ Е МАФИЯ преди 4 години
Изкуствен отбор, създаден с мръсни пари заради който унищожихс футбола в България.Победиха два източноевропейски отбора, които са в очевидно не най-доброто си съсъояние и се самозабравиха.Предстои приземяване ...Много ще се смеем !
4
5
 
5
 
! Отговори
Збъркания преди 4 години
Може би вие *** иДомуз КИРЧО трябва да СЕРЕТЕ още една година че сте НАЙ добрия отбор след Верея.НЕЩАСТНИЦИ
3
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
последните два мача в лигата ...голям кеф ...браво
2
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Bravo razgradski orel! I mnoo hubavi gasti ima toz razgradski orel, veee.
1
6
 
36
 
! Отговори
Пело от село преди 4 години
Няма Левски, няма ЦСКА! Лудогорец ви сложи в задния си джоб! Никога не е имало по успешен български отбор на международните турнири. За изпразнените от съдържание столични отборчета остана само "вечното дерби".