След 11 мача без победа: България посреща Парагвай

Очаква се на стадиона да има едва 2 000 души
14 ное 2019 08:42, Красимир Ангелов
21
След 11 мача без победа: България посреща Парагвай
Снимка: Булфото

След 11 мача без победа България посреща Парагвай в приятелска среща тази вечер на Националния стадион "Васил Левски". Двубоят е с начален час от от 19.00.

Обидно малко публика се очаква за днешния двубой. С оглед последните катастрофални резултати и игри на трикольорите на стадиона се чакат не повече от 2000 души.

Това ще е и последният мач на трикольорите с публика за тази година. В неделя от 19:00 часа заради наказание от УЕФА за расизъм евроквалификацията с Чехия е при закрити врати.

Този мач дава добър шанс за националите да измият срама от позорната загуба с 0:6 от Англия, като "лъвовете" са в серия от 11 поредни мача без победа.

Още новини преди мача между България и Парагвай четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
оптимист преди 4 години
ФУТБОЛИСТИТЕ НА ПАРАГВАЙ СА МЛАДИ НЕОПИТНИ НАМЕРЕНИ ИЗ ЕВРОПА И НЕ ИГРАЯТ ПОСТОЯННО ФУТБОЛ . НАПРЕД ПОБЕДА СЕГА Е МОМЕНТА НА НАШИТЕ ЧАЛГАРИ....
19
0
 
2
 
! Отговори
муспи преди 4 години
Фандъкова се разпоредила, че във връзка с мача, движението от Орлов мост до НДК се преустановява за един ден. Пред касите ще има жандармерия, да подържа реда и толерантността. Опитите да се продава билет срещу тенекия мед, мотоциклет, банкова вноска и други, ще се пресича от цивилна стопанска милиция - полиция де, аман от тези тънкости.
18
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Иде 12-тата...
17
0
 
10
 
! Отговори
Ганчо преди 4 години
Няма смисъл да се гледа този мач. Гаучусите идват за тренировка и смяна на климата. Нашите не знаят защо ще играят. Тотално са се вцепенили. Ще паднат.
16
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Крайно време е ако БФС искат да има публика при мачовете на национала да започнат да плащат на хората за посещение. Иначе публика няма да има.
15
0
 
10
 
! Отговори
успех преди 4 години
Мачът е приятелски и резултата е без значение важно е да са обиграят младите надежди за световното като Заневци Милановци и Перукановци.
14
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Закривайте футбола в тази пропаднала държава бе ! Къде видяхте пияници и чалгаджии да играят тази игра ! Мафиоти управляват футболни клубове, държавата ви се управлява от бивши червени бандити и рекетьори, клонинги от БКП / ГЕРБ,ДПС, Атака, БСП, Патриоти разни / ви предлагат по избори за да ви управляват, искате да имате футбол, първото нещо е да се ограмотите и да започнете да мислите, това ще доведе до подобряване на жизнениет ви стандарт и чак тогава започнете да мислите за футбол !
13
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ужас с колко ли ще паднат?
12
0
 
6
 
! Отговори
fact преди 4 години
Отвратителните игрички продължават!ТИ, ФЕН НЕ ХОДИ НА СТАДИОНЪТ! САМО БОЙ ЗА ФУДБАЛЕРИТЕ И ПРАЗНИ ТРИБУНИ.Ей го на, малката перука на вратата, конгресът на БФС стана на 5-ти юни, тоес ше избира ръководцтво за ени 6 месеца само. ГОЛАМАТА ПЕРУКА СИ ВЪРТИ ИГРИЧКИТЕ И СИ УТВЪРЖДАВА ВЛИЯНИЕТО! ОТВРАТИТЕЛНО: ОТГОВОРЪТ - БЕЗРАЗЛИЧИЕ И ОТВРАЩЕНИЕ. Само бой и неотразеване за тез.
11
0
 
2
 
! Отговори
Sxemata преди 4 години
Palia4i
10
0
 
18
 
! Отговори
Яким Вълев Донев преди 4 години
... Само не разбрах при тези цени на билети между 15 и 25 лева ?!?! ... И 100 лева - за ложата ?!?! ... Ха ха ха ... И при това "страхотно" време , което се очертава да е цял ден в София ......... И при това "невероятно" представяне на Националния ни оБор в целия Квалификационен цикъл ...... От БФС ли ще ни дават между 15 и 100 лева за да влезем да ги гледаме тия смешковци или искат от нас да плащаме ?!?! ..... Честно! От БФС колко зрители наистина мислят че ще има ?!?! ... Ха ха ха ха ха...
9
1
 
12
 
! Отговори
Българин 1 преди 4 години
Логично погледнато всеки резултат различен от 0 : 6 ще е позитивен !!!По слаб национален отбор от 1962г. не сме имали!!!
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
последната загуба ........................................
7
0
 
14
 
! Отговори
Минко 47год fake преди 4 години
Прави са , този мач им дава възможност да "измият срама" . И една загуба от 1-3 ще е много позитивна, за повдигане на морала сред играчите.
6
0
 
25
 
! Отговори
Max преди 4 години
И 2000 са много, когато се научат да играят футбол тогава повече.Сега да си играят по чалготеките, там и е силата.
5
3
 
5
 
! Отговори
Опримист преди 4 години
Най - мрото едно дружелюбно реми
4
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Значи мачовете без победа ще станат 12.
3
1
 
21
 
! Отговори
Пак преди 4 години
много публика ще има. Тия под прозорците да дойдат да ми играят-пак няма да ги гледам!
2
0
 
23
 
! Отговори
Кух профил преди 4 години
В тоя смисъл, значи след 0-6, загуба от 0-4 или 0-5 ще се счита за прогрес....
1
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колко платиха на Парагвай от ФИФА ?