Пулев след загубата: Обичам предизвикателствата, колкото и да е трудно

Той благодари за подкрепата на всички, които вярваха в него
225
Пулев след загубата: Обичам предизвикателствата, колкото и да е трудно
Снимка: Lap.bg

„Обичам предизвикателствата, колкото и да е трудно”. Това написа Кубрат Пулев в социалната мрежа Facebook.
Той благодари за подкрепата.

Още по темата

„Огромни благодарности за подкрепата на всички, които искаха и вярваха в победата”, написа Пулев.

Той загуби битката с британеца Антъни Джошуа за световната титла в тежка категория. Българинът загуби с нокаут в края на деветия рунд.

По този начин Антъни Джошуа успя да защити световната си титла при професионалистите в тежка категория и поясите си на Световната боксова организация (WBO), Световната боксова асоциация (WBA), Международната боксова федерация (IBF) и IBO (Международна боксова организация).

За Кобрата това бе втори шанс да се превърне в първия българин световен шампион при професионалистите, но отново не успя, след като в края на 2014 година бе нокаутиран от тогавашния доминатор в категорията Владимир Кличко в Хамбург.

Джошуа доказа, че е голям шампион и вече има 24 победи (22 с нокаут) и само една загуба.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


225
Още по темата: джошуаКобрат Пулев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
167
7
 
11
 
! Отговори
WW преди 3 години
В близките 5-10 години я видим 1,2ма български спортисти на световно ниво,я ни видим.Преди 30-40 години сме се прибирали с по 40 медала от олимпийски игри,а сега се радваме на 2..Просто системата ни е УЖАСНА.Не знам изобщо как Кубрат е стигнал до там..И ТО 2 ПЪТИ..А за поведението му - Просто в такава среда е израснал,среда на селяни,филмари,мафиоти,комплексари..Не може да си израснал в такава среда и да се превърнеш в ''КУЛТУРЕН АНГЛИЧАНИН''..
166
2
 
10
 
! Отговори
Един от Юг преди 3 години
А бе,ако бяха пуснали Андреа да се бие щеше да се държи повече като мъж!
165
6
 
3
 
! Отговори
Пян_Гъ до 188 преди 3 години
Не говорете наизуст. АДж далеч не е най-добрият боксьор, който сме виждали. Не може да се сравнява нито с Марчиано (най-великият!), нито с Али, нито с Тайсън. Но, да, специално от КП е по-добър, обаче (поради недобрата подготовка на нашия) не можем да кажем точно с колко е по-добър. Видя се ясно, че срещу Руис, който правеше скоростни комбинации, АДж пада и не може да продължи и че втория мач беше явно нагласен за победата на АДж.
164
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Джошуа е КЛАСИЧЕСКИ и невероятен боксьор, който си изигра рундовете перфектно, дисциплинирано и с уважение към противника. Той не е чобанин като Фюри или скачащо зайче като Уайлдър, а биещ се като по учебник шампион, който отстрани едно от най-големите чудеса на бокса напоследък - Кличко (също класически боксьор за учебник). Който е тренирал този спорт, е наясно какво означава БРИТАНСКА школа в бокс или футбол! А през соца, ние бяхме едва трети в лагера след кубинци и руснаци. Бъдете реалисти.
163
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Джошуа го размаза, но мозъка липсва при Пулев :) Стисках палци да стане някакво чудо да свали на земята Джошуа, но няма техника, няма силен удар, случи се това което подсъзнателно очаквахме всички :))
162
5
 
18
 
! Отговори
Aнонимен преди 3 години
Яснооо ,демек короната е виновна,че плямпа много,гушка,хили се,още език показва и обърна гръб по време на игра,че и малко се наведе тюх,тюх. Какво причинява короната бреей.
161
14
 
9
 
! Отговори
империи и малки държ преди 3 години
Джошуа е представител на Силна империя, която му дава от векове сериозна подготовка.
160
9
 
7
 
! Отговори
Пян_Гъ до 183 преди 3 години
Расата няма значение. Няма "силни" и "слаби" раси. Това са расистки приказки от лагера на Джо Байдън, които обичат да се самоунижават пред афроамериканците. Опрвдания за мързеливци. Значи белите са по-слаби, но по-умни, а черните са силни, но по-прости, така ли? Залиташ в расизъм, мой човек. За твое сведение, най-добрият боксьор в тежка категория (по статистика!!!) е Роки Марчиано, а не Тайсън (който ми е любим като стил). Марчиано НЯМА ЗАГУБА И Е БИЛ НЕ АДж, А ДЖО ЛУИС!! Къде отидоха расите?
159
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Расата има много важно значение. Джошуа е от силна раса.
158
1
 
29
 
! Отговори
Сандо преди 3 години
Факт е, че Кобрата за втрои път е претендент за световен шампион в професионалният бокс в тежка категория! Това до сега не е било никога в историята на българският спорт ... а и след него надали ще бъде. иначе яде бой, омекваха му колената и на края се проcна ...
157
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
4 милиона паунда щял да вземе, така беше и с Кличко
156
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Такова унижение едва ли има другаде .... Преди мача щял да взима световната титла, а на мача го игра боксов чувал. И пак се хили като ряпа, браво момче, голям боксиор!
155
33
 
8
 
! Отговори
Любомир Иванов преди 3 години
Само поздрави за Пулев!Мъжкар! Да, в спорта няма само победи,но и от загубата може да заслужиш уважение!
154
26
 
8
 
! Отговори
Любомир Иванов преди 3 години
Само поздрави за Пулев!Мъжкар! Да, в спорта няма само победи,но и от загубата може да заслужиш уважение!
153
12
 
1
 
! Отговори
Пян_Гъ до 171 преди 3 години
"Пак да ти напомня - и аз съм ходи, когато 3-те обувки на Меси бяха изложени (сега има 5)."С този нихилизъм няма да стигнеш доникъде, готин. Ти даже НЯМАШ ИМЕ - ти си "Анонимен" и не можеш да говориш за Стоичков, който го знаят и в Индонезия. А теб???И още - Меси е голям играч, но не е вкарвал голове на световно първенство, не е бил лидер на арженстинския отбор и не е ставал голмайстор там. Просто не е ходил... Ако ме разбираш де, в което не съм много убеден.
152
37
 
12
 
! Отговори
POKLON преди 3 години
Поклон пред Пулев - Мъж на 40 години да се изправи пред Хлапе на 30 години - Пенсионер срещу Работник . Чест и Респект за Пулев - Той обеща да дари Парите от Мача на Болниците в България , респект - завинаги в Сърцата ни .
151
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма нищо срамно в това да загубиш такъв мач, има срамно в това да се правиш на клоун докато играеш!
150
8
 
1
 
! Отговори
Пян_Гъ до Чикън бох преди 3 години
Пич,, дадох ти минус. Не защото няма истина в това, което твърдиш. Общо-взето, така е, но не одобрявам отношението ти. Сякаш се радваш, че е така. Не е хубаво това, братко... да знаеш. Човек, кога ще преодолеем този нихилизъм. Ами какво да кажем за свички останали нации, които не са успели да изпратят боксьор на това ниво, пък било и не особено подготвен като нашия? Помисли си пак... Говоря за отношението ти.
149
2
 
18
 
! Отговори
Стойне от Чукурово преди 3 години
Можеше да има голям шанс за победа,ако се беше натъпкал яко с чесън...
148
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До жороПак да ти напомня - и аз съм ходи, когато 3-те обувки на Меси бяха изложени (сега има 5).И специално заснех целия клип за "камата", за да се посмеем като се приберем вкъщи.И още помня какво ни каза гида - в Барселона го харесват, щото е мъжкар и се държи като мъжкар, не защото е толкова добър футболист. И като си му видял експонатите в музея, да се беше загледал какво още има в тоя музей и къде точно се позиционира нашия герой.