Пулев след загубата: Обичам предизвикателствата, колкото и да е трудно

Той благодари за подкрепата на всички, които вярваха в него
225
Пулев след загубата: Обичам предизвикателствата, колкото и да е трудно
Снимка: Lap.bg

„Обичам предизвикателствата, колкото и да е трудно”. Това написа Кубрат Пулев в социалната мрежа Facebook.
Той благодари за подкрепата.

Още по темата

„Огромни благодарности за подкрепата на всички, които искаха и вярваха в победата”, написа Пулев.

Той загуби битката с британеца Антъни Джошуа за световната титла в тежка категория. Българинът загуби с нокаут в края на деветия рунд.

По този начин Антъни Джошуа успя да защити световната си титла при професионалистите в тежка категория и поясите си на Световната боксова организация (WBO), Световната боксова асоциация (WBA), Международната боксова федерация (IBF) и IBO (Международна боксова организация).

За Кобрата това бе втори шанс да се превърне в първия българин световен шампион при професионалистите, но отново не успя, след като в края на 2014 година бе нокаутиран от тогавашния доминатор в категорията Владимир Кличко в Хамбург.

Джошуа доказа, че е голям шампион и вече има 24 победи (22 с нокаут) и само една загуба.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


225
Още по темата: джошуаКобрат Пулев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
147
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До КоджабашевЗеми си го у вас, като толкова си го харесваш. Ама да не се оплакваш, като почне да те маризи, за да си избива комплексите.Нямаше да се дразня толкова, ако просташкото му поведение не представляваше цялата ни държава.Повярвай ми, работя с чужденци, и докато не дойдат да си поговорят с нормални хора, си правят впечатленията от това, което видят по телевизията или в нета. И докато такива са ни визитната картичка, по-скоро ме е срам, че те са българи.
146
6
 
41
 
! Отговори
Хах преди 3 години
Не става дума толков за качествата на Пулев като боксьор, хората, които се интересуват от бокс знаят, че никога не може дори да се доближи до големите в профи бокса като качества. Става дума за манталитет и поведение. Тоя е типичен пример за човек, който ще те предреди в магазина и ще ти "ти знаеш ли кой съм аз, бе ! Нагла и невъзпитана мутра, която смята , че всичко му е позволено.
145
4
 
3
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 3 години
Към някои тук: Чисто процедурно - да не намесваме Стоичков. Когато някой от нас стане МЕДАЛИСТ И ГОЛМАЙСТОР НА СВЕТОВНО ПЪРВЕНСТВО, тогава да го коментира. Тук темата, добра или лоша, е Кобрата. Боли ме, но трябва да приемем реалността.
144
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До САИ кво като е българин? Ти наясно ли си, че тоя ни е визитна картичка пред света?Ти би ли искал това нещо да те представя пред останалите? После се чудите, що ни се смеят на Запад.
143
3
 
30
 
! Отговори
Чикън бох преди 3 години
Пулев е много силен преди мача, по време на мача е замаян и дезориентиран, но след мача, ако успеят да го свестят, отново става много силен. Иначе видяхме го що за боксьор е, като се ръзвхвърчаха пес.стниц.ите обърна гръб и търти да бяга, ама ринга е много малък. И не го величайте толкова, до момента е побеждавал са мо най-посредствени боксьори. Срещу сериозен противник няма шанс, вече два пъти го гледаме тоя филм.
142
3
 
18
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 3 години
Пичове, прегледах мача и, кво да кажа, ЗА патриотизма съм, ЗА престижа на БГ и т.н., но КП изобщо нямаше идея как да победи АДж - муден, дефанзивен, позиционна игра, еднообразен, 0 бързина, 0 атлетизъм, 0 бързи комбинации, 0 ескиважи. Една голяма 0. Просто беше отишъл да си вземе хонорара. Казвам го с болка. Все пак да кажем браво, че издържа до 9 рунд. За съжаление това е НАЙ-ДОБРОТО, което БГ има. а всички други сме нива по-надолу. Затова нека не критикуваме, а де се замислим...
141
20
 
11
 
! Отговори
Коджабашев преди 3 години
Кобрата е първия Българин стигнал толкова високо в профи бокса ,който не го харесва да си оговори с него среща по фейса за спарингче в залата ;)
140
2
 
2
 
! Отговори
жоро преди 3 години
До Анонименабе *** аз съм хотел в музея на камп ноу, там може да видиш на ицо бутонките, златната топка, клипове с някои важни негови головемай ти не си ходил :) чул недочул от приятели
139
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пулев след загубата: Обичам предизвикателствата, колкото и да е трудноЗвучи като: Не мога, но много искам да пробвам.Понеже организаторите имаха оит от Кличко рано, рано, та сега се бяха подготвили и усмириха Джошуа, щото още в третия рунд нашия очна да припада.Все пак хората бяха дали о 1000 паунда за билет.Нашия даже взе да си вярваа и на оня му уснаха селения сфетофар в 9-тия рунд.
138
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименИ кои точно са постиженията ка Камата? Съветвам те да отидеш на Камп ноу и да гледаш какви филми се прожектират за различните футболисти - на всички останали са показани головете и играта им, само на нашия - простотиите - как фаулира футболисти и подскача с шефа на футболната федерация. Имал златна обувка? На същото място бяха показани 3-те на съптборника му Лионел Меси (ходих отдавна, Меси вече има 5).Лика прилика са си с Пулев - и по държание, и по поведение. Ама 90-те минаха.
137
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Замълчи и спри да ни излагаш.сега поне имаш пари и няма да се налага да ходиш да рекетираш с пистолет по заведенията както едно време
136
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Айде стига с тоя просташки спам.Биха го и това е.Няма защо да пишете 100 статии по въпроса.
135
0
 
19
 
! Отговори
някой преди 3 години
Пулев се навираше сам в крошетата на Джошуа. Много е бавен с ръцете Кубрат. Руис така би Джошуа-с бързи крошета, нищо че е нисък и дебел, а Джошуа е мн атлетичен. Пулев просто се изложи. Поне видяхме, че носи на бой.
134
3
 
14
 
! Отговори
АЙДЕ, БЕ.... преди 3 години
ТОЛКОВА СИ МОЖЕ, МОМЧЕТО!!!ВАЖНОТО Е, ЧЕ ОПИТА ДА МЕРИ СИЛИ СЪС СВТОВНИТЕ ЗВЕЗДИ!!!ТОВА, ТРЯБВА ДА Е ЦЕЛТА НА ВСЕКИ СПОРТ!!!ИЗКАРА МОМЧЕТО, ДОБРИ ПАРИ, НЕКА СИ ГИ ХАРЧИ СЪС ЗДРАВЕ. МОЖЕ ПЪК, СЛЕДВАЩИЯ ДА Е ПО-КЪСМЕТЛИЯ.... ХАХАХААА... ЗНАЕ ЛИ ЧОВЕК??!!ВСЯКО НАЧАЛО НА СВЕТОВНИЯ РИНГ - - Е ТРУДНО!!!БЪЛГАРИЯ, НАД ВСИЧКО!!!!
133
5
 
10
 
! Отговори
KOSTAS LINKE преди 3 години
Официлано се знае че Пульо ще вземе 5 милионас долларес...А неговият промоутър ,И Агенция - Зауерланд -- Прибира над 60 процента от тази сума .Омуртаг Пулев ще вземе чисти '' един миллион и 800 000 американос долларес'' .Целия с втя знаеше че това е театър и Камбанна Гробна Песен и Пенсия за Бабуино-Павиана от България .
132
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пульо затъна в собствената си простотия отдавна.Не е страшно да загубиш, страшно е когато си простаk!
131
3
 
26
 
! Отговори
Аз преди 3 години
До "до коментиращите"Не е толкова важно, колко пъти ще прославиш България, а колко пъти ще я посрамиш с *** си чалгаджииско поведение и простотия. Като е ясно, че си там само за парите поне покажи респект към противника. Покажи, че можеш да губиш с достойнтво.
130
2
 
18
 
! Отговори
cky2kbg преди 3 години
продължаваме напред?!? към дъното
129
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Неможе да сравняваш Стоичков с Кобра. Това е признак на ниска спортна култура. Погледни постиженията на Камата и разбери разликите. Ако можеш.
128
8
 
3
 
! Отговори
сорос преди 3 години
Джошуа няма да забрави Анди Руис как го моля в двете им срещи 2-рата среща джошуа я спечели благодарение на съдийте как бягаше по ъглите на ринга руис го гони той бяга ха-ха.Крайно време е да организират двубой с тйсон фури-джошуа,уайлдер-джошуа или евгени романов-джошуа това са бойци който претежават тежки и мощтни удари.