Boec.BG с епизод, посветен на международната верига SENSHI

Не пропускайте разкази от К-1 легендите по Bulgaria ON AIR
2
Boec.BG с епизод, посветен на международната верига SENSHI

Преди броени дни международната бойна галавечер SENSHI проведе 10-ото си голямо събитие и вдигна публиката във Варна на крака, отпразнувайки адреналина, екшъна на ринга, качествените двубои и достойнството на истинските воини - тези, които излизат на арената на SENSHI готови за победа.

За пореден път единственото предаване за бойни спортове в българския ефир по Bulgaria ON AIR и едноименната медия Boec.BG бе специален медиен партньор на събитието и като такъв имаше възможност да покаже на феновете си любопитни моменти зад кадър, пръв да отрази бруталните нокаути, взривоопасните битки, които се случваха на ринга, както и да вземе ексклузивни интервюта секунди след края на двубоя от големите шампиони и техните опоненти.

Специално по повод 10-ото голямо издание на международната верига екипът на Boec.BG е подготвил цял епизод, посветен именно на SENSHI. Как започна SENSHI и къде се намира в момента, кои са най-добрите нокаути на веригата и кои са бойните звезди с най-големи успехи, които спечелиха уважението на едни от най-големите кикбокс легенди в света, каква е мисията на бойната организация - отговори на тези и още въпроси очаквайте през призмата на трикратните и четирикратни световни шампиони от сериите К1 Петер Артс, Семи Шилт и Ернесто Хуст, които са инструктори и рефери във веригата.

В специалния брой на Boec.BG те разказват за SENSHI през техните очи. Предаването ще излъчи и интервю с грандиозния ветеран от веригата "K-1 Max" Алберт Краус, който за пръв път посети SENSHI през декември във Варна и остана очарован от събитието.

Не пропускайте специалния брой на Boec.BG тази неделя от 19:00 часа по Bulgaria ON AIR. Веднага след предаването, Bulgaria ON AIR ще продължи на спортна вълна.

От 19:30 часа националната телевизия ще излъчи ексклузивно за българския ефир на живо четвъртите Годишни награди “Златен пояс” 2021 на Националната асоциация на бойните спортове в България. По време на тях ще бъдат отличени призьорите с най-големи постижения от всички 12 федерации на асоциацията, както и носителите на петте големи “Златни пояса” за 2021 година в категориите „Най-добър спортист – мъже“, „Най-добър спортист – жени“, „Най-добър треньор“, „Ярка победа“ и „Вярност на традициите“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: бойни спортове
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Боец не бяха ли протестърите подкрепили зеления чорап и олигарсите на ком,ун и стите
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само UFC гледам,а не тия меки китки от сенши..