Не му върви на Везенков, сега пък се контузи

Под въпрос е за следващите мачове
22 яну 2024 15:03, Петър Бойчев
22
Не му върви на Везенков, сега пък се контузи
Снимка БГНЕС

Не му потръгна на Александър Везенков в НБА. Не може да се пребори за титулярно място в "Сакраменто", а сега се оказа с контузия в левия глезен. Името му присъства в списъка с играчи, който най-вероятно няма да играят в този кръг на лигата на извънземните, съобщи "24 часа".

Българинът е под въпрос за следващия мач на "Кингс" срещу "Атланта". Двубоят е утре сутрин. Везенков обаче може да пропусне и още няколко срещи за тима от Калифорния.

"Кингс" се намират в най-лошото си форма от началото на сезона. Отборът, воден от Майк Браун, е в серия от 4 поредни загуби. "Сакраменто" заема 8-ото място в Западната конференция с баланс 23-18. Към момента тимът е извън плейофите, за които директно се класират първите 6 от всяка конференция. Тези, между 7-10-ото място играят в т.нар. Play In турнир, който определя последните 2 тима за първата част от директните елиминации в НБА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: нбаконтузиявезенков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
klod_si преди 3 месеца
Аз се радвам, отиде в NBA. Това е една мечта за много баскетболисти.
16
0
 
2
 
! Отговори
До 10: преди 3 месеца
Пишеш пълни лъжи. Сега проверих две класации - баскетболната Евролига, а също класациите на най-добрите европейски баскетболисти, които играят в НБА. Везенков не фигурира и в двете класации, а те дават рейтинга на баскетболистите от първо до десето място. Не знам дали пишеш от фалшив патриотизъм или тази класация за спортист на България 2023 е била платена за да се му се вдигне рейтинга в САЩ. Както и да е - тези статии за него са изключително дразнещи.
15
0
 
0
 
! Отговори
toti преди 3 месеца
Че то кой с 20 мин игра на мач може да е ток и жица......
14
1
 
2
 
! Отговори
Greater Albania преди 3 месеца
Избирането му за спортист на годината шокира спортната общественост и обикновените фенове. Реално трябваше да бъде Салимова.
13
0
 
1
 
! Отговори
zxczx преди 3 месеца
дали му викат Везенка-та?
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 10а за това ,че е най добрия баскетболист в Европа))))Най-добрия само в бг сайтове.
11
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тоя ще излезе нещо като Неймар, но във баскетбола.Все "контузии" :)))))))))))))))))))))))))))))))))))
10
3
 
0
 
! Отговори
До 5-тия преди 3 месеца
Кое е странното?Не е избран за това ,че отова в НБА ,а за това ,че е най добрия баскетболист в Европа.
9
5
 
1
 
! Отговори
Деди преди 3 месеца
Прогнозите ми се сбъдват! Вчера на резервната скамейка, по-завчера - 2/3 мин. игра, днес контузия, и т.н и т.н. Много скоро нашата звезда зазгуби блясък, но трябва да разбере - това е Америка, не е старата и уморена Европа - ще започне малко "подмятане" от един на друг клуб, а след това back to Europe!Има добра приказка - "всяка жаба да си знае гьола"
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Този момък трябваше да си играе из Европа. Баскета отвъд Океана е друга бира. Що му трябваше на баир лозе.
7
2
 
2
 
! Отговори
Тр. Голомеев преди 3 месеца
И какво са очаквали някои? Една птичка пролет не прави. Вижда се , че този отбор си е слаб от доста време. Чудесата се случват ,но за сега Везенков е това ,което е.А оставете го намира ,господа ,,разбирачи".
6
2
 
2
 
! Отговори
До 7: преди 3 месеца
Научи се да пишеш правилно. След поставяне на точка за край на изречение се оставя разстояние до началото на следващото изречение, казано по-елементарно за oлигoфpени като теб - натиска се "най-гулемото копче от клавиатурата"
5
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Избирането му за спортист на 2023 беше много странно. Баскетбола в САЩ бележи огромен застой и отлив на зрители в последните 20 години, да не говорим, че когато се опитваха да прокарват някакви БЛМ ценности и да правят дежурни коленичения в чест на Джордж Флойд изгониха малкото си фенове и трябваше бързо-бързо да изоставят това. Можеше да се направи компромис и да изберат Нургюл или някой друг за спортист на годината. Честно казано, тези статии за Везенков станаха банални.
4
10
 
9
 
! Отговори
123 преди 3 месеца
КОЛКО ОТ ШЕСТ МИЛИОНА БЪЛГАРИ се интересуват от тоя ***.. Везенков ???????...Ще кажа николко ,, в България никога не се е гледал баскетбол или волейбол с изключение на роднините на играчите,,анадъмо ***.....
3
2
 
5
 
! Отговори
Никос преди 3 месеца
А кво прави Намални, че вече цял ден нищо за него.
2
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Дежурната статия за Везенков по голяма нужда ходил ли е сутринта.
1
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Добре че не си е изкарал окото!!!

Спонсорирани публикации