Зверско задръстване от морето към София, минавайте през Ямбол

Пътят от Южното Черноморие към столицата е истински кошмар
11 авг 2008 12:12,
73
Зверско задръстване от морето към София, минавайте през Ямбол
Придвижването по пътя от морето към София е кошмарно. Снимка: Булфото

В истински ад се превръща пътуването от Южното Черноморие към столицата.

Отсечката от Созопол до Бургас например се взима за около 2 часа, алармира репортер на Dnes.bg, преминал през невралгичната отсечка в неделя.

Заради натоварения трафик по Южното Черноморие, полицията призовава пътуващите по посока София да използват пътя Бургас - Средец - Ямбол - "Петолъчката".

Другите два възможни пътя - Бургас - Айтос - Карнобат - "Петолъчката" или Бургас -Карнобат /отсечката на автомагистрала "Тракия"/ не са препоръчителни заради изключително натоварения трафик по тях.

Причина за призива са образуващите се огромни колони от Бургас по посока София от автомобили на почиващи, които се придвижват трудно и това допълнително създава напрежение у водачите и предпоставки за катастрофи.

През почивните дни са възникнали няколко пътни инцидента, причина за които е неспазване на дистанция, съобщават от "Пътна полиция" - Бургас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
0
 
! Отговори
Gio преди 15 години
...абе тръгвам - баварията носи на бой :) Довечера ще всмукваме бира на плажа...
51
0
 
0
 
! Отговори
az sum si az преди 15 години
Добре де, аз съм от София, трябва ли пък всички да сме под един знаменател. Аз да не отида до морето, понеже мога веднъж в годината за 10-на дни, а някой да е бил спрян да идва в София?!!! Нещо започнахме да делим тая България, и народа... И аз мразя шофьорите, които се правят на най-големите тарикати по пътя, но какво да се прави, то такава ни е управията, за което много можем да съжаляваме само...
50
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
В петък от Несебър до Казанлък за 3 часа се прибрахме.Не мога да ви разбера хора, що се тъпчете по тоя ужасен път Сливен- Стара загора да се качите на Тракия, като подбалканския след сливен си е жива пустош, от там през Карлово- Пловди и си пак на тракия. Вярно че от Несебър до Бургас и от Карнобат до Сливен е гадно ,ама вие продължавате и нататък, и кво само нерви, да те е страх вече и кола да караш.
49
0
 
0
 
! Отговори
glupi):): преди 15 години
to hubavo da se patuva s vlak,ama mnogo vzeha da gorqt naposledak,ta mislq da ne se vuzpolzvam ot uslugite im v blizkite 20godini):):
48
0
 
0
 
! Отговори
ivan преди 15 години
Tiq sofiqnci sa golqma napast :( Nestiga 4e sa si osrali Sofiqta ami pravqt mizeriq ot patq do moreto , do samoto more :( Az predlagam da im se zakara malko morski pqsak na qzowir Iskar i dam da si mizerstwat :( Za vsi4ki 6te e po dobre .Molq ako nqkou ima vlast i vazmojnost da napravi tova !
47
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ХАХАХА, гледам да ти откажа-да не идват,че вече ми идва да летя-няма тротоари, няма платна-всичко е кола върху кола.От днес всичко в магазините е поскъпналооо
46
0
 
0
 
! Отговори
Gio преди 15 години
...Г-н Пасков, радвам се, че нещо най-накрая е подразнило някого... Е, не е като да Те подразни г-н Станишев или господата Генчовисти и Пенчовисти, но все пак си е нещо. Е, обадих се и наистина селцето Сунгурларе се оказа град от преди повече от 30 години. Манталитета - не таби'ета - на хората е градски. Но няма как да го знаете, защото използвате времето си за да сте раздразнен. Аз съм от Бургас - сега пътувам към града си...Доста замърсен от ...както и да е...
45
0
 
0
 
! Отговори
Gio преди 15 години
...благодаря Ви, 35 ! Бургазлия съм и искам да се прибера при детето си...
44
0
 
0
 
! Отговори
ceca77 преди 15 години
Sno6ti se pribirah ot Pomorie i popadnah v zadrustvaneto,moga samo da kaja 4e za 4 4asa bqhme izminali edva 104 km,a do Gabrovo se pribrahme za po4ti 7 4asa.Ko6marno e po puti6tata na Bulgariq. I o6te ne6to- Sofianci ne si mislete 4e ste BOG na putq.
43
0
 
0
 
! Отговори
TiGo преди 15 години
Много добре казано, Пасъм. Абсолютно съм съгласен.
42
0
 
0
 
! Отговори
астра преди 15 години
Селяните си тръгват от морето за родните места как няма да има задръствания
41
0
 
0
 
! Отговори
мен преди 15 години
Където са минали шопиянци нещата винаги се объркват! То и на почивка за морето не могат да отидат без да направят задръстване!
40
0
 
0
 
! Отговори
azsum преди 15 години
какво се занимаваме с това Черноморие. Има си гръцки острови, Бодрум, Палма, Истрия, та дори и Гоа;.., Мароко. каквото дадете екстра за самолет, ще си избиете вместо бензин по задръствания, подкупи за полицаи, разбита ходова част, нерви; спиране на тока в курорта; липса на вода; скъпи шезлонги и чадъри, бири по 5 лв..Не съм толкова богат и с излишно време, та да почивам в Бг...Сори...
39
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ами то трябва да се направи магистрала,ама проблема е в това че шбаняците в парламента не могат да се разберат кой да се нагуши.
38
0
 
0
 
! Отговори
Антонио преди 15 години
Може би найстина на това че е неделя се дължеше това задръстване но беше нещо ужасно! На моменти само стоиш и не мърдаш.А колко много карат в насрещното и допълнително изнервят ситуацията.Видях даже няколко от тях в канавката или леко катастрофирали-изкефих се малко,така им се пада! Малко типична българска черта но какво да се прави! :)
37
1
 
0
 
! Отговори
Умен преди 15 години
Пътувайте с влак. Много по бързо и удобно е!
36
0
 
0
 
! Отговори
r преди 15 години
Вчера три часа кесих само на Карнобат. Преди това 1 час Сл. Бряг- Ахелой. Бях решил да не буря, защото ми се струва невъзпитано и така си откесих само там 3 часа (на Карнобат). Иначе след това беше по-нормално
35
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Втори ден е облачно,превалява и всичко де що е с гуми, е плъпнало на горе ,на долу-няма плааааж! Водата ***, накиснали се милион , заведенията -отврат, навсякъде чалга и скъпотия. Ходете на някое чисто планинско езеро-супер е .И природата те кефи, няма задъстване, няма бетон!!! Кеф.
34
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Вчера Приморско- Стара Загора за 7 часа.Беше отвратително пътуване.
33
0
 
0
 
! Отговори
Пасков преди 15 години
човек да не направи грешка..ти вероятно си безгрешния много ме е яд на такива като теб!!!!Какво като 1 е объркал името на селото,ти вероятно си от това селце и си се почуствал засегнат като си го видял неправилно написано.Май само кръчми и сервитьорки са ти в главата ...със здраве и още един път можеше само да напишеш така " 1 селцето е Сунгуларе" излишни са следващите думи за кръчми и сервитьорки...няма да тръгна да те поучавам нито съм ти учител нито никакъв..просто ме подразни.