Мечка се нахвърли върху жена, докато беряла гъби в гората

Пострадалата е в кома, транспортират я в смолянската болница
14 юли 2010 12:08,
104
Мечка се нахвърли върху жена, докато беряла гъби в гората
Снимка: БГНЕС

Мечка е нападнала жена в района на село Оряховец, община Баните.

Инцидентът е станал тази сутрин около 9 часа, докато пострадалата е била заедно със сестра си в гората.

Синът на нападнатата жена е сигнализирал на телефон 112 за случая.

Двете сестри от село Малка Арда тръгнали за гъби в гората в посока Оряховец.

Изведнъж срещу тях се изправила мечка, която ги подгонила.

Двете жени побягнали, но животното застигнало едната и й нанесло сериозни удари.

Пострадалата е в кома.

В момента тя се транспортира в смолянската болница.

Извършва се оглед на мястото на инцидента. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
2
 
3
 
! Отговори
BG преди 13 години
===========
77
7
 
12
 
! Отговори
BG преди 13 години
как ли ще реагира мецата на авт.огън от упор-хахааааааааааа.Или на снаипер от км- ;-)))Предлагам предварително да и направете опело.смотани подгласници на ББардо.Що не защищавате унищожаването на горите ни от царчето???а???
76
8
 
6
 
! Отговори
природа преди 13 години
за твое съжаление съществото си ти! и за твое още по-голямо съжаление си наказан от природата с липса на мозък и затова я мразиш...така или иначе не можеш да се промениш, живуркай си и си мисли че го правиш пълноценно...само дано не се размножиш, че ще ми е жал за децата ти! няма да си губя да разяснявам елементарни неща които си пропуснал в основното училище! мразя да обиждам, но ти си просто само един много жалък и долен ***!
75
8
 
13
 
! Отговори
BG преди 13 години
еколожките освен да се чукат в горите,друго не правят-може и някои мечок да удовлетворят от хуманност.Всъщност изразът/хуманност/ е само за хора ;-))Като порастнат и някое куче уплаши или нахапе някои техен близък,друга песен ще запеят.Човек се развива от либерализъм към консерватизъм.Нека да ги оставим да си поиграят на защитници на природата
74
7
 
13
 
! Отговори
Ловец преди 13 години
От тази мечка би станал страхотен трофей ;)
73
7
 
4
 
! Отговори
БГ преди 13 години
само ще ти кажа - гний!!!
72
7
 
11
 
! Отговори
охрана преди 13 години
Поредната жертва на мечка. Много са се развъдили. Каква полза има от тях?Човек да го е страх да отиде на планина.За това отида ли ще си взема 9/19 да ме брани от мечоци. По-добре да ме глобят за отстрела на мечка ,отколкото да съм наръбан от нея.Дано се оправи горката женица.
71
9
 
7
 
! Отговори
BG преди 13 години
до съществото с ник-природа-пич,хич не ми пука за животните какво сте стане след 40-50 години-доста съм живял и гледам настоящето.а ти си живеи в сънищата си.Може и да си вземеш някоя меца в къщи-)))
70
7
 
6
 
! Отговори
ще ги избием до крак преди 13 години
ако правителството не вземе мерки, защото много са се нароили мечките спрямо територията която обитават и са подходящи за тях, зимата ще падне голяма сеч от ловците, даже еколожките да си късат седалищните мускули от яд........
69
4
 
6
 
! Отговори
BG преди 13 години
опа,момченцата без работа пак се развихриха )))Кои каза да гръмнем някоя меца за спорт ;-)) И без това мястото им е в резервати,а не до населени места
68
4
 
5
 
! Отговори
природа преди 13 години
Уникално *** и жалък си гражданче! Такива като теб им пожелавам да си живеят жалкия животец, смятайки го за невероятен, защото за съжаление сте наказани от природата - с липса на мозък!!! ...и си мислите че ще бодещи...хахаха
67
2
 
5
 
! Отговори
светльо преди 13 години
Драги ми елементарен охобохо или какъвто си там...ввземи се пообразовай малко и не пиши глупости неподготвен! Извади 2 елементарни довода, които се разказват на малките деца за баба Меца...не разбирам защо смяташ че някой трябва да допуска да бъде в населен район, като тя си е гората- нейн дом! Хайде намери ми връзки в нета, ще се радвам, защото точно с мечки се занимавам и знам че едва ли ще сполучиш в друго, освен да си губиш времето тук сеейки простотия след простотия, но за това няма оправия
66
2
 
10
 
! Отговори
Яни преди 13 години
Със сигурност е имало мече,едно или две.Пресечеш ли между мечка и мечетата и,нападението е 99процента сигурно.
65
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Кой? Ние, *** или мечките?
64
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
я да пратят малко роми да берат гъби пък дано извадят кусмет
63
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Сигурно е имала малки наблизо. Ако беше стръвница е щяла поне да почна да я яде, иначе гледат да избягват хората. Жалко за трагедията.
62
1
 
11
 
! Отговори
Една_от_БГ преди 13 години
Това подозрително много прилича на работата с бездомните *** и приютите за тях. Хората се оставят да се дърлят помежду си, кой е еколог и кой убиец, докато онези отгоре си правят каквото си искат, защото проблемът е стар като света и се нарича ПАРИ. ТЕХНИТЕ пари, ТЕХНИТЕ гешефти. Вече 20 години. И все няма доказателства.
61
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Доста си ***, но през 2015, когато започне "световната енергийна криза" друга песен ще запееш. Един облак почти фалира Европа той седнал да ми разправя че сме били водещи. Такива генетични недоразумения като теб един микроскопичен вирус не могат да бутнат, тръгнал с природата да се бори. ***.
60
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бе не ме интересува бе.щом тя ме напада първа-кой издържи.Като са интелигентни мечките да се научат къде може и къде не с агресията.око за две и зъб за чеене.щом мечката кара по природни закони и ние по тях-по силния Мачка !
59
5
 
3
 
! Отговори
ohubohu преди 13 години
Та кой викаш отсече горите? Аз, хората от форума, ти? Кой? Хайде, ако може, без подобни нападки!А след като помагаме на мечките, да помогнем и на хората - шум трябва да вдигат, значи всяка баба със стерео и Рамщайн, може и АС/ДС. Става ли?