Мечка се нахвърли върху жена, докато беряла гъби в гората

Пострадалата е в кома, транспортират я в смолянската болница
14 юли 2010 12:08,
104
Мечка се нахвърли върху жена, докато беряла гъби в гората
Снимка: БГНЕС

Мечка е нападнала жена в района на село Оряховец, община Баните.

Инцидентът е станал тази сутрин около 9 часа, докато пострадалата е била заедно със сестра си в гората.

Синът на нападнатата жена е сигнализирал на телефон 112 за случая.

Двете сестри от село Малка Арда тръгнали за гъби в гората в посока Оряховец.

Изведнъж срещу тях се изправила мечка, която ги подгонила.

Двете жени побягнали, но животното застигнало едната и й нанесло сериозни удари.

Пострадалата е в кома.

В момента тя се транспортира в смолянската болница.

Извършва се оглед на мястото на инцидента. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
СЕГА ГЪБАРИТЕ ПО ВРЕМЕ А ИЗБОРИ ЩЕ СЕ ОРИЕНТИРАТКЪМ ХОДЕНЕ ЗА РИБА!:)
57
2
 
9
 
! Отговори
**** преди 13 години
Ами като осякохте горите, дори и в селата ще започнат да ходят,а когато се ходи в такива гори където се знае,че има такива животни,не е лошо да се вдига по голям шум,за да усети животното присъствието на човека от дълеко,а не да бъде изненадоно и да се изправи от веднъж лице в лице с човека,затова стават тези нещасни случаи.
56
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА" ПОНЕЖЕ ИМАШ 3 ДИПЛОМИ ЗНАЕШ ЗА КОЙ РАЗКАЗ, ОТ КОГО И КОГА СТАВА ДУМА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
55
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
имам 3 дипломи за висше.....ТОЧЕН ИЗРАЗ -имаш дипломи , защото си ги купил като оня *** от Ямбол дето е и общински съветник , а не знае български
54
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аз имам 2 дипломи и не се фукляря с тях - защото педпочитам да дишам свеж въздух, а не напоен с ***!!!!!!!!!!!!!!!!!!
53
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
разсъждаваш като човек без елементарни познания и с нисък интелект. Не е обидна думата Интелигент , от мен да го знаеш! Ти си гражданин от първо поколение като ти чета поста и се стараеш да се направиш на по-гражданин от кореняците граждани. Не се получава.
52
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не всички в този форум са бедни - не се величай! не познаваш никой и не изпадай в параноя! :)
51
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ти си част от природата - извинявай, но си неврастеничен олигфрен! И природата, в кояо има много по малко опасни неща от човека се е оправяла милиарди години без твоя помощ - докато по някакава случайност не се появява прапрапра....дядо ти! И поне "всиочко опасно се премахва" - една ВР преди няколко месеца взе че предизика най-голямата екокатарсофа в мексинаският залив! ПОНЕЖЕ ПЕТРОЛЪТ Е "ОПАСЕН И ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕМАХНЕ - ДА СИ ДЖИТКАШ С ТАРАЛЯСНИКА ИЗ ПАВЕТАТА И КРАТЕРИТЕ ПО ПЪТИЩАТА!!!!!!!!!!
50
8
 
4
 
! Отговори
гражданин преди 13 години
оставям ви да си бъбрите-аз отивам да печеля пари.после ревете ,че сте бедни на души и портфейли-мечките ще ви хранят
49
9
 
4
 
! Отговори
гражданин преди 13 години
за твое инфо,хинтилигентче,имам 3 дипломи за висше и съм реалист в живота,щото утопични неща не ме интересуват.Прекаленото хвърчене във въздуха простудява-хаха
48
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
В ПРАЗНА КЛЕТКА В ЗООПАРК В ЕДИН ГОЛЯМ ГРАД ПОСТАВИЛИ ОГЛЕДАЛО! А НА КЛЕТКАТА СЛОЖИЛИ НАДПИС: "НАЙ-ОПАСНОТО ЖИВОТНО НА СВЕТА!" ЗНАЕШ ЛИ КОЕ Е ТО? КАТО СЕ ПОГЛЕДНЕШ В ОГЛЕДАЛОТО ЩЕ ВКЛЮЧИШ!
47
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
сещам се за мултипликация на Доньо донев: в селото змии - извикали таралежите: много таралежи - извикали лисиците: много лисици - извикали вълци: много вълци - извикали ловците: много ловци - изтрепали ги: После - отначало! не е въпроса колко са мечките, а кой ги предизиква! Познавам този край добре - да не се обиждат хората там, ама са по габровци от габровците! Всичко що диша, ходи и лази по земята и нямат полза от него - под ножа! А после - мечките били зверове!
46
3
 
8
 
! Отговори
g преди 13 години
доста си елементарен. ние сме били водещите- хахаха. природата точно за 1 секунда може да изтреби "водещите". Ако не си го разбрал досега, си бавен. Ние сме нищо повече от едни малко по-умни животни /някои е очевидно дори и не са от по-умните/
45
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
jalko za jenata no tova e prirodata.ako bqha ku4eta 6tqhme da nakajem sobstvenika a tuk tova e priroda nqma vinovni mal6ans prosto.
44
6
 
4
 
! Отговори
ohubohu преди 13 години
Държиш да ти намеря връзки в интернет? Ще ти намеря! Искаш да ти ги прочета? Не! Вземи да направиш нещо сам!Да, вярно е "За всичко в природата си има причина". А мечката напада *** когато е гладна и не може да намери друга храна. Защо е гладна? Ами защото няма храна през есента и не може да заспи зимен сън или той е по-кратък. А ти защо не и осигуриш храна? Защо не вземеш да я "гледаш"? Защо допускаш да бъде в населен район? Изобщо, къде е твоя принос, овен във форума?
43
15
 
6
 
! Отговори
гражданин преди 13 години
аз мисля,че добре се изразих-природата е хубава,но стане ли опасна-се премахва.Ние сме водещите,ако не си разбрал на този свят.А ти си гледай калинките и не се меси в живота ми-Хинтилигентче смотано.ще си карам колите,ще си правя каквото е разрешено според законите,всичко останало е подобно на израз-По католик от папата!разбрано.Ходи да спиш при мечките
42
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ами хайде тогава, за да може да се разхождаш свободно из гората, заедно с дечрлиагата си и да им показваш птички и мравки и да се правиш на много учен - да *** вълци, лисици, орли, чакали, таралежи, змии, да пресушим рекирте да не си цапаш чорапите и да бетонираме всички пътеки - ще си живееш в рая, само дето има един закон - наречен баланс на ЕКОСИСТЕМАТА!!!!! НЕ Е НУЖНО ДА СИ "ХИНТИЛЕГНЕТЕН" ЗА ДА ГО ЗНАЕШ И ДА СЪОБРАЗИШ!
41
2
 
10
 
! Отговори
природозащитник преди 13 години
Гражданино, не се обиждай но най-добре е да си гниеш в сивия град, явно не си виждал дори зелена полянка! И понеце явно циклиш в града ще те питам какво толкова вдигате шум за 1-2 подобни случая най-много на година, които не са умишлени, докъто например по пътищата се избиваме най-небрежно и на никой не му прави впечатление! В неделя вечер на Св.Наум една кола се вряза челно в автобус с 4 човека...всички са в тежко състояние, а водача починал...и това от глупост, нормално ли е в центъра да става
40
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Day, Bozhe, da se opravi zhenata.A materialut e napisan polougramotno, koeto, prochee e prisushto na pishkam-jurnalistchetata v tozi democratichen site.
39
5
 
6
 
! Отговори
природозащитник преди 13 години
а на такива граждани като теб пожелавам по чести срещи с братя от ромски произход които да е.. децата ти и теб и в рейсовете да ви бият и във вас да ви колят