Разширяват пътя Бяла–Русе

Това ще стане, след като бъде утвърдено финансирането на проекта
Обновена: 25 мар 2011 12:46 | 25 мар 2011 12:45, Красимир Ангелов
7
Разширяват пътя Бяла–Русе
Снимка: Булфото

Разширяване на пътната отсечка от Бяла до Русе в посока към областния град се предвижда в близко време.

"Предвижда се разширяване на отсечка на пътя от Бяла в посока към Русе, която в момента е на проектна фаза. Очакваме финансиране, което трябва да бъде утвърдено в рамките на месец и половина“, съобщи в Русе директорът на агенцията "Пътна инфраструктура" Сергей Михалев.

По думите му, след като бъде утвърдено финансирането, ще започнат строителните работи.

След изграждането на кръговото кръстовище преди моста на град Бяла пътнотранспортните инциденти с жертви са сведени до нула, отчете той.

Проектирането на пътя Русе–Велико Търново в четирилентов скоростен път и разширението на пътя Русе–Шумен е сред най-основните приоритети на АПИ, посочи още Михалев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: Русе-Бяла
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
хей преди 13 години
ББ каза, магистрала Хемус до 2014 ще семъчатда я финансират,за отсечката Русе -Бяла НЕ каза и Дума, така, че споко няма да стане. За невежите от РУСЕ съм и доста често пътувам по тази отсечка и съм виждал какви ли не *** каращи скъпи коли и нееба**щи нищо, нито знаци нито други коли . Та и 8 ленти да сложат в което се съмнявам за простотията няма граници. А пък и ББ нищо не каза така, че... Надявам се разбрахте опита ми за ирония!!!
6
0
 
6
 
! Отговори
gogo преди 13 години
Колега номер 1.Говориш празни приказки.Пътят Русе Търново е един от най натоварените в БГ.Още преди много време трябваше да е двулентов,ама...бедни и крадливи сме
5
0
 
9
 
! Отговори
Местен преди 13 години
До Русенец:Абе ***, знаеш ли колко хора загинаха само по отбивката през Ценово. А по главния път? Съмнявам се, че си от Русе!
4
9
 
3
 
! Отговори
Серьожа Михалев преди 13 години
А в отсечку на *** от Русйе в посоку към Бяла НЯМА да се разширявается.Аз доколкото разбирам от техника, това е като да се увеличи скоростта на ъплоуд, но не и на даунлоуд. Все пак съм компютръджия, ама ме направиха зорлем пътищар, а аз дори рядко карам кола, и то само в София. Наздоровя!
3
4
 
1
 
! Отговори
Doktorcheto преди 13 години
Що? Да може още народ да измре там ли... За жалост :(
2
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ZA OSPEHITE NA PRAVITELSTVOTO NE NI PLASTAT DA PISEM
1
11
 
2
 
! Отговори
Русенец преди 13 години
Аман от глупости! Я направете справка колко жертви за годишен период има на това място! Не средно за година за 10 или 20 годишен период, а примерно за 2010, за 2009, за 2008 и т.н. Ако изключим масовата едновременна смърт около моста я има друг случай на това място - я няма. Дайте и статистика колко произшествия стават годишно пак по години преди и след поредното недоносче на българския "строителен гений". Пак някой открадна парите и изцвъка едно л....!