Потърси България... с джебчиите и проститутките

В Слънчев бряг затягат сигурността, а търговците казват защо
Обновена: 22 май 2011 20:06 | 22 май 2011 08:00, Екип на Dnes.bg
148



Ръководството на Слънчев бряг въвежда строг пропускателен режим, за да спре достъпа до комплекса на нелегални таксита, проститутки и „криминални елементи“. Търговците в комплекса разказват за най-грозната страна на престоя на туристите по Българското Черноморие.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
16
 
40
 
! Отговори
А4о преди 12 години
Руснаците одавна се изнесоха в Анталя,където руския е вече втори език има руски колеж,руски квартали,руски хотели.Странно беше когато сутрин се връщахме от клуб а стоката на мъгъзините се разтоварваше пред тах без мъгазина да е отворил и си сидеше без надзор прд магазините.
111
10
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Слънчев бряг си е джунгла от време уно. Там за почивка не става - и това го знаят дори туристите. Там се ходи, да се правиш на мармалад и после си обираш крушите. Както каза някой надоло - пълно с мутри, ***, *** и корумпирани ченгета, а районното прелива от жалби, пък те си чешат хуйовете с разни рускини и германки, дето кравите им по хубави от жените..
110
9
 
52
 
! Отговори
Цвети преди 12 години
Преди 2 години бях свидетел на ужасна случка на Сл. бряг: 4-5 *** бяха взели малки улични кученца(бебета) и предлагаха на туристите да се снимат с тях. Ние точно минавахме, едното кученце припадна от обезводняване и го занесохме на сервитьорка от близкия бар. Тя го прибра да му даде вода и да го нахрани. Няколко мъже ги хванаха циганчетата и почнаха да ги бият. Накрая дойде полицията, предупреди дечурлигата и си тръгнаха! Нито потърсиха родителите им, нито нищо. Бях потресена... :Х
109
9
 
37
 
! Отговори
isus преди 12 години
kato imate prostitutki - hubavo - imate bisnes. vsemaite danak. a na kradcite - v zatvora i na *** 1 mesec.
108
15
 
49
 
! Отговори
PARIS преди 12 години
Докато не свалим дпс и новините,шенген няма да видим бе.Цяла европа е против турците,вие се правите на големи демократи.На запад сам,но уважавам тяхната религия,култура,закони иначе ще ме изгонят като ***.Както каза сарко на ердоган-за да се уважаваме трябва да живеем отделно
107
10
 
55
 
! Отговори
анонимен1912 преди 12 години
Най-напред трябва да се въведе пълна забрана на двукраките безопашати говорящи *** да влизат в комплекса. Така кражбите ще паднат с 80%
106
9
 
38
 
! Отговори
anonimen преди 12 години
moje da sa nai-izpadnalite 4ujdenci no ni nosqt slavata na nai-izpadnalata darjava,po Evropa
105
11
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е кой ги ката да ходят в Слънчев Бряг? Малко курорти ли има където всичко си е наред! Албена, Златните, Созопол, Поморие... Слънчев Бряг е най - мизерния курорт! Само мутри, ***, наркомани и *** има, и най - изпадналите чужденци!
104
11
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вчера се разхождах в Слънчев бряг и видях как ромите с кошници, изгърбеха две рускини на около 50г. а също така пред едно чейндж бюро един англичанин викаше бяха го измамили. Полицаите прибират процент от плячката. Всичко е мафия тука. И Герб са мафиоти.
103
10
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На баба ви КПП-то ! Няма ли да има мега заяжданки и рушвети само и само да те пуснат, дори да си нормален .... всичко е егати цирка
102
14
 
43
 
! Отговори
Мишо преди 12 години
А рускините в комплекса,кой ше спре...да проституират???!!!!
101
8
 
58
 
! Отговори
екс преди 12 години
Не сме лошо племе, не е до държава ... ПОЛИЦИЯТА НЕ СИ ВЪРШИ РАБОТАТА !!! Не хората да дават акъл, как и кога полицията да се появи, за да хване джебчиите. Полицията САМА трябва да намери начин. Хайки ли, дебнене ли, каквото ТРЯБВА - нейна си работа - за тва получават пари !
100
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до109Дано да е българска, а не ***. И после жалби в районното, че *** те е преджобила не искаме. :))
99
9
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тая кремена от ст загора да не би да пише с п.чката си на тая шльокавица, по подобие на оня дето рисуваше с х.й!?
98
10
 
44
 
! Отговори
Bo преди 12 години
Що не ги пращат по затворите. В Америка и Канада има трудови лагери за малолетни престъпници.Нашите кога ще открият топлата вода и ще направят същото.
97
8
 
58
 
! Отговори
sas преди 12 години
Не е ли по-добре да командироват немски полицаи и един-двама немски прокурори за сезона? Мисля, че ще е и по-евтино, и мноооого по-ефективно.
96
9
 
38
 
! Отговори
Ромлянин преди 12 години
Изнасяйте се в саудитска Арабия ,какво чекате!!Таман ще ни се очисти държавата от ***!!
95
8
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Края на интервюто олицетворява всичко: *** държавата! :D
94
11
 
62
 
! Отговори
Бях там преди 12 години
В Саудитска Арабия - където вярвайте има МНОГО какво да се краде, никой не смее, защото хванат ли те, ТОВА ПРАВИЛО ДЕЙСТВА И ДО ДНЕС - се реже ръката! Хората си се разхождат свободно по улиците, колите си оставят отключени, защото има насаден СТРАХ, че това не е редно и направиш ли го ще има последствия. А тука откраднеш ли, всеки ром знае, че ще му се размине. И сме ощетени НИЕ - Българите и чужденците
93
9
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Една стара азбучна истина : Има ли търсене ,ще има и предлагане ! Нали всеки знае , че особено в Сл.Бряг идват туристи , които не могат да си позволят почивка в престижни курорти ! Манталитета им не е по-различен от тези , които ги лъжат , крадат и обслужват ! Щом идват в курорт , където по улиците се продават *** , ризи , сутиени , причудливи и уродливи предмети наричащи се "сувенири " , какво да очакваме !