В Силистра са опожарени две коли. Цифрата вече стана 50

Единият автомобил е изгорял напълно, а другият – частично
Обновена: 19 дек 2011 09:16 | 19 дек 2011 09:07,
75
В Силистра са опожарени две коли. Цифрата вече стана 50
Снимка: архив Булфото

В Силистра са запалени две коли около 1:30 ч. през нощта. Единият автомобил е изгорял напълно, а другият – частичн.

Първоначално пожарът е възникнал в лек автомобил "Ауди А 6", собственост на 37-годишна жена, който частично е изгорял в предната си част.

Още по темата

В по-голяма степен от огъня е било засегнато паркирано в близост "Ауди А 4", собственост на 31-годишен мъж.

Пожарът е бил потушен от огнеборци, спасени са останалите автомобили на паркинга.

За два месеца в страната вече са запалени над 50 автомобила, като преобладаващата част от опожарените коли са в София.

До момента полицията е задържала трима за палежите.

Вчера съдът остави в ареста 29-годишния Юлиян Ковачки, обвивен в запалването на 12 автомобила в кварталите "Младост" и "Хаджи Димитър".

Владислав Николов – Куката пък бе задържан за палежа на три коли в квартал "Западен парк".

Третият задържан е 27-годишния Радослав Стоянов, обвинен за подпалването на една кола в кв. "Захарна фабрика".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
3
 
7
 
! Отговори
до 14 преди 12 години
Ти вярваш ли, че двамата задържани са истинскитеодпалвачи?Моли се ти да не си следващия задържан. Никой от нас не е застрахован.Аз не пуша и дори кибрит или запалка не нося, но ако ме нарочат куките (все ще се намери за какво - доста пъти със се карала с щерката на шефа на едно рпу за това, че паркира пред входа и за да минем трябва да прескачаме през градинката) след "разговор" в районното ще си призная и опожарявато на Райхстага.
34
0
 
3
 
! Отговори
До 29 преди 12 години
Ку-ку,ку-ку,ку-ку...
33
1
 
15
 
! Отговори
Полиия ли ? преди 12 години
Всички пътуваме с коли в страната и виждаме безброй много *** по пътищата. Кажете ми тези "КАКИ" не са ли покровителствени точно от МВР ? Ако МВР ги преследва се сещате, че те няма да са там ! Къде са нашите родни полицай нощем ? Ами в малките градове те просто липсват спят в патрулките на затънтени места и то при факт, че по брой полицаи сме на първо място в Европа. Извода е, че тази институция не РАБОТИ.
32
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ким Чен Ир почина!Станишев,взимай пример...
31
2
 
13
 
! Отговори
:) преди 12 години
Бреййй много бисери се ръсят тук ..Да попитам първо , на някой от Вас била ли му е запалена колата ? Моята вече я подпалиха , много боли . И защо си мислите че е на политическа тема ?
30
1
 
8
 
! Отговори
Цветан Цветанов преди 12 години
Ей, тия комунисти не се спряха с тоя тероризъм
29
3
 
20
 
! Отговори
Жо преди 12 години
СТАРИЯТ ИЗРАЗ: "Сега в София, скоро и в други градове" отново е в силата си. Фактът, че палежите продължават в различни градове, означава: Организирана от най-високо място провокация, засягаща интересите на обикновените хора и целяща предизвикването на всенародно негодувание и призиви за "твърда ръка" в управлението. А цялата власт в България е съсредоточена в една партия, а цялата тази партия е съсредоточена в един човек- пребоядисан комунист.
28
0
 
13
 
! Отговори
aklex преди 12 години
24 милиона се оказаха в по-малко приходите на застрахователния бизнес за 2011 година....не, няма никаква връзка между палежите, нито между хората, нито между организираната престъпност. има един бизнес и той трябва да печели от някъде...
27
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ПАЛЕЖИТЕ ЩЕ СПРАТ ТОГАВА, КОГАТО МЕДИИТЕ СПРАТ ДА СЪОБЩАВАТ ЗА ТЯХ !
26
4
 
19
 
! Отговори
Спокоен преди 12 години
Жалка, безпомощна полиция. Не че не си го знаем, ама за какъв *** изливаме повече от Два Милиарда годишно, за отглеждане на никому непотребна *** ...
25
0
 
4
 
! Отговори
do 20 преди 12 години
е доган не е бил милицианер, а таен агент.
24
4
 
2
 
! Отговори
До 22 преди 12 години
Хахахахахаха...Много яко!Разсмя ме рано сутрин!
23
1
 
11
 
! Отговори
Doko преди 12 години
Това е винаги дереджето, докато управляват комунисти. С комунистическо законодателство само анархия. Убеден съм, такова чудо и през турско не е било.
22
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
С една туба бензин и две клечки кибрит,и Станишката ще грейне като коледна елха! :D:D
21
9
 
6
 
! Отговори
cj преди 12 години
дано продължават с горенето на коли ! дано колите са на олигарси и престъпници и хора от съдебната система! всички срещу тази тоталитарна политика на герб и бодигарда на бай тошо!
20
2
 
8
 
! Отговори
Sedesar преди 12 години
До 12/анонимен-Нещо бъркаш аритметиката-Че то комунистите са при гербавите. Там освен такива и бивши милиционери други има ли? За твое сведение дори Станишев и Доган никога не са били комунисти и милиционери-това е факт.
19
4
 
14
 
! Отговори
Салахадин преди 12 години
НАмерете някой наркоман скоро да си признае,че подпалихте държавата бе ГЕРБ-аджи.Ако няма с какво да го черпите да ви дам кило водка и луканка,че да подпише показания?Нали МВР-иския бюджет е малък и без това.
18
5
 
9
 
! Отговори
Василев преди 12 години
Така е, когато трябваше да изтрепем ръководните кадри и партийните функционери на БКП и ДС не го направихме, сега ще ни палят колите и ще ни бъркат в гъзовете!!!За правосъдие няма да говорим!!!За Мутри премиери , които се правят на обидени комунист няма да говорим!!!За икономическата криза няма да говорим кой ще отнесе спарчето!!!Гарантирано от ГЕРБ!!!
17
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не беше много отдавна,когато модата беше да се забиват кирки по колите.Главно в Бургас,ама и другаде го имаше.Сега е есенно-зимната колекция!За пролетно-лятната ще се палят офисите на БСП!Как ще светят в тия топли,летни дни,а?!
16
0
 
9
 
! Отговори
крос преди 12 години
В Силистра са запалени две коли около 1:30 ч. през нощта. Единият автомобил е изгорял напълно, а другият частичн.======================АлоУУ журналята от утре.бг оправете си правописните грешки........