Ротвайлер нахапа трима в центъра на Дряново

Най-тежко е пострадал мъж, който е с разкъсвания по тялото
Обновена: 19 фев 2012 16:56 | 19 фев 2012 15:44, Красимир Ангелов
228
Ротвайлер нахапа трима в центъра на Дряново
Снимка: Архив Булфото

Ротвайлер нахапа трима души в центъра на Дряново, съобщава "Дарик".

Инцидентът е станал около 11,30 часа близо до полицейското управление в града.

Първоначално разбеснялото се куче се нахвърлило върху дете. Виждайки това, 25-годишен мъж се спуснал да спаси детето, но пострадал, след като ротвайлерът го ухапал по ръката.

Тогава на помощ срещу кучето се притекъл и 46-годишен полицейски служител, който в опита си да залови кучето бил нахапан на няколко места.

В битката с ротвайлера се впуснал и 65-годишен мъж от Дряново, който е пострадал най-сериозно. Той е транспортиран до областната болница в Габрово с разкъсвания по тялото.

В крайна сметка кучето е заловено и прибрано в полицията в Дряново. Неговият собственик не е бил с домашния си любимец и в момента се издирва.

Предполага се, че животното само се е освободило и е тръгнало на разходка из града.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


228
Още по темата: РотвайлерДряново
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
149
7
 
19
 
! Отговори
Геша преди 12 години
Аз ги газя без да искам с колата
148
6
 
23
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
Убий куче спаси дете!!!
147
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Смърт за всички кучета и няколко години затвор за стопаните на такива ***, които нападат и не дай Боже убиват хора!
146
3
 
13
 
! Отговори
Един луд преди 12 години
Няма куче, няма проблем! Тия които слагат някакво куче или друго животно над човешки живот са достойни за лудница! Всичко друго с избиване на кучета и обранта агресия е поредното разцепление на хората! Делим се на ЦСКА и Левски, Пушачи и непушачи, с клучета и без кучета, бедни и богати, на граждани и селяни, на сто;личани и провинция! Не ви ли омръзна? Кога ще осъзнаете, че първо сме хора, а после всичко останало!
145
5
 
17
 
! Отговори
котис преди 12 години
Смърт за кучето и затвор за собственика .
144
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
198, един такъв милозливец живееше в квартала на един познат. След като пет пъти възпитано му обясниха да не храни песовете, защото гонят децата (а той се правеше на ощипан), най-накрая го смляха от бой, а бащата на едно нахапано дете изтрови всички песове. Да си чул за това по новините? Няма и да чуеш :))))))))
143
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
195,и на мен са ми интересни тези хора, които употребяват аргумента "Ама ако някое дете го изяде?". Е**си, какви са тези хора, които не си учат децата да не ядат от кофите? :))))))
142
2
 
6
 
! Отговори
Paco преди 12 години
Един съсед трови всички кучета около нас, един ден един от кучкарите реши че ше го бие. Да де ама тана каубоиска среща щото още бая народ се включи. Файда никаква, тоя продължава да трови всичко живо, а една бабка само мъкне някакви *** и сума ти народ ги храни. Все едно и също сума години. Това е защото никои не спазва закона, и стигаме до заключение че живееме зле защото ни е слаба полицията. В нормалните държави е приятно защото всичко се спазва и двете групи са добре, а тука и двете зле.
141
3
 
14
 
! Отговори
Случаен Минувач преди 12 години
Взе да се прекалява с тези бойни породи. Трябва да се въведат много високи годишни такси (от 5000 нагоре) за отглеждане на тези животни. Обществото трябва да е сигурно, че собственика му е достатъчно платежоспособен, за да осигури добри условия на живот на тези породи. Който не иска да ги плаща няма да гледа такова животно.
140
4
 
3
 
! Отговори
rotweiler преди 12 години
4 4oweka ne mogat go sprat, to sreshto hora e sazdadeno da se otbranqwa kakto i dobermana mnogo silna poroda
139
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
193,кои деца ядат храна, намерена около кофите? И ти ли си от тази етническа група?
138
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Май утре ще четем - детенци умря хапвайки си кроасан с антифриз, намерен на улицата.
137
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като закъсаме иконимически веднага намират някой случай за някой нахапан от куче и бързи ни отвличат вниманието. В момента е точно така - ГЕРБ вървят от провла на провал, но вместо провалите на ГЕРБ се знаимаваме с кучета. Кучетата изобщо не са от някакво значение за повече от половината българи, но останалите явно се тресат от страх и занимават всички останали с комплексите си. В случая има нахапани хора, има си закони, по които съответните виновници ще бъдат наказани и това е.
136
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Я колко много хора изпитвали панически страх от кучета - личи си по писанията им. Добре, че тези хора в Дряново не са били такива страхливци, да тровят кучетата по форумите, а са помогнали на детето.
135
2
 
4
 
! Отговори
!!! преди 12 години
България е разграден двор.Има ли или няма закони,няма значение,след като няма кой да ги прилага. Затова мъже трябват.Докато не започнат масово да пострадват кучкари от роднини на нахапани от кучета ефектът ще е както досега - поредния нахапан или изяден и поредното дърлене по форумите.Мъже,пазете си близките.Няма кой друг да ви ги пази в нашата мила скапана държава.
134
0
 
3
 
! Отговори
до 177 преди 12 години
Ми Кличко, снощи го отсреля тоя дерек чисора бе 177
133
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
182,доооооста повече сме, вярвай ми ;) Колкото до 185 - ако твоите деца ровят около кофите, ще се натровят. Нашите не ровят по кофите, като теб, та няма опасност.
132
11
 
3
 
! Отговори
тцтц преди 12 години
Вие сте болни хора,пожелавам ви тия дето тровите кучетата,децата ви да се натровят с вашите наденици...
131
3
 
8
 
! Отговори
петър ненов преди 12 години
кучетата в българия имат права и им е позволено всичко....но обикновения БЪЛГАРИН отново е безправен роб .къдеса сега тези защитници на животните.....да помогнат на хората
130
2
 
6
 
! Отговори
До 145 Мене преди 12 години
Човече, ако си кусурлия и не можеш да имаш деца, това не значи, че псетата имат предимство на пътеката, на която се разрешава да се водят кучета! Нали ако се случи нещо с мое дете, ще ти изтръгна гръцмуля! А после ще разкъсам кучешките уста! Знам как се прави това и в игрите с моето куче винаги съм бил по-бръз. И още нещо - за едрите породи трябва задължително да има намордник! При всяко нарушение - умопомрачителна глоба! Който може да отрови куче, може да отрови човек!