Ротвайлер нахапа трима в центъра на Дряново

Най-тежко е пострадал мъж, който е с разкъсвания по тялото
Обновена: 19 фев 2012 16:56 | 19 фев 2012 15:44, Красимир Ангелов
228
Ротвайлер нахапа трима в центъра на Дряново
Снимка: Архив Булфото

Ротвайлер нахапа трима души в центъра на Дряново, съобщава "Дарик".

Инцидентът е станал около 11,30 часа близо до полицейското управление в града.

Първоначално разбеснялото се куче се нахвърлило върху дете. Виждайки това, 25-годишен мъж се спуснал да спаси детето, но пострадал, след като ротвайлерът го ухапал по ръката.

Тогава на помощ срещу кучето се притекъл и 46-годишен полицейски служител, който в опита си да залови кучето бил нахапан на няколко места.

В битката с ротвайлера се впуснал и 65-годишен мъж от Дряново, който е пострадал най-сериозно. Той е транспортиран до областната болница в Габрово с разкъсвания по тялото.

В крайна сметка кучето е заловено и прибрано в полицията в Дряново. Неговият собственик не е бил с домашния си любимец и в момента се издирва.

Предполага се, че животното само се е освободило и е тръгнало на разходка из града.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


228
Още по темата: РотвайлерДряново
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
3
 
12
 
! Отговори
До 174 преди 12 години
Кога ще ме разфасоваш точно , селянино ? И не ми казвай да трая , *** !Гледай си *** - цункай ги по дупетата , болен *** сине! И какви деца имаш точно ?! ВЪображаеми ли? Всички кучкари заедно с изчадията си в приюти за ненужни неща!
128
3
 
4
 
! Отговори
до глупака 180 преди 12 години
Разсъждаваш точно като ***!Не се притеснявай обаче,не си единствен!Само във вашия блок сте поне двама със съседа ти!
127
1
 
8
 
! Отговори
hf преди 12 години
Просто трябват по-строги и ясни закони за стопаните на кучета. Преди време един мой приятел беше нахапан от някво огромно куче, не знам каква порода беше, заедно с един питбул и пред майка с малко момченце. Късмет беше, че питбула си намери друга "зарибявка" и по този начин, накара и другото голямо куче да хукне след него. Полицията веднага умъртви големия пес, който беше, на практика без надзор, защото стопанка му беше една дребна женица, която беше по-малка от самото куче.
126
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вместо да се надявате на тия толерасти и смукачи на европари като 4 тапи и ASS, направете като един комшия - кроасан, натопен в антифриз. Около блока ни вече няма кучета, жив и здрав да ни е човека.
125
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като толкова тичате да гласувате на всички избори, сетихте ли се да изисквате от вашите "народни" представители да внесат предложение за забрана на опасните породи и жестоки наказания за кучетата и кучкарите?Не сте още?Ми тогава за какво гласувате?За да могат ченгетата да се обогатяват все повече ли?
124
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този ротвайлер сигурно се казва Дерек Чисора - и двамата са черни и агресивни.Да се отстрелят веднага!
123
2
 
1
 
! Отговори
do 173 преди 12 години
Koi ti kaza 4e 171 e sus zakonno orujie?
122
2
 
2
 
! Отговори
До 173 преди 12 години
Да е така се вади.Ще го видя и ще духа на наденичката с отровата, после ще ми лиже подметките и накрая ще му пръсна едната или и двете капачки зависи как се държи..***..Моето оръжие също е законно и минавам през парка 5 дни в седмицата след 00 часа няма кои да уцеля друг спокойно нито кой да му се притече на помощ.Идеал просто
121
8
 
4
 
! Отговори
До 172 преди 12 години
Трай ти там ***, че аз тебе ще разфасовам.Аз имам 2 деца и 3 кучета и 5те си ги обичам не намесвай децата..ХОРАТА КОИТО НЕМОГАТ ДА ГЛЕДАТ КУЧЕТА СА ВИНОВНИ.ТРЯБВА ДА ИМА ПСИХО И ТЕСТ ПРЕДИ ДА СИ ВЗЕМЕШ КУЧЕ КОЕТО МОЖЕ ДА Е ОПАСНО.КУЧЕТО СЛУЖИ НА ЧОВЕКА АКО ЧОВЕКА МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ С НЕГО.ЕДНО ОТ КУЧЕТАТА МИ СЕ ВОДИ "ЛОША" ПОРОДА пък си е кротко като агънце каквото и да му се случва.Никога не реагира на нищо без команда.И не съм го смазвал от бой за да го науча както правят доста от ***
120
4
 
6
 
! Отговори
до 171 преди 12 години
Ти с ТТ си много отворен. Ей така се гърми в парка, ***. Имай късмет на мен да извадиш пищов на улицата и ще видиш колко бързо ще ти го навра в ***. бтв. и аз съм със законно оръжие и знам какво приказвам.
119
2
 
13
 
! Отговори
До 170 преди 12 години
Абе *** нещастен , вместо да се възмутиш от новината той се пали ,че и заплашва! Само изклесаци и извратеняци в тази държава! Вземете гледайте деца ,а не *** ...Ако недай си боже някой пес напдне мен или някой от семейстовото ми (дано не става) ще го намеря и ще го коля бавно пред очите на собственика му ,а ако той "има нещо против" ще го разфасовам и него също толкова бавно и с наслада!Смърт за собствениците на кучета които не могат да ги озаптяват и се стига до такива случай! ***!
118
15
 
8
 
! Отговори
До 169 преди 12 години
Кучето ми е научено да не взима от хора и от земя нищо.Научено е и да хапе тези които се опитват да му дават.Но ще те видя някоя нощ в парка да хвърляш наденици, ще извадя ТТ-то и ще ти пръсна капачките! ИМАЙ МИ ДУМАТА И СЕ ОГЛЕЖДАЙ!*** ДОЛЕН
117
13
 
7
 
! Отговори
oO преди 12 години
Това е в Дряново.Много добре знам за какво иде реч някой безмозъчен *** е бил собственик на това куче.Разберете собствениците на такива кучета са виновни не самите кучета.По долу в коментарите видях някакви ентусиасти с някакви отрови.Господа не се занимавайте с глупости, защото, ако натровите моето куче и Ви разбера кои сте...Ще ви изям гръкляните :) ОБЕЩАВАМ :)))
116
6
 
1
 
! Отговори
иван преди 12 години
до 163, ЛАНАТ отдавна не се продава по агроаптеките. Давайте друго
115
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кажете как да работя с ЛАНАТ но да не застрашим живота на децата, които може да го намерят наземята!!!!!
114
6
 
4
 
! Отговори
до 162 преди 12 години
За какви тигри говориш бе пич. Как можа да направиш сравнение домашно куче в града с тигър в джунглата. Благодаря на коментара, който спомена за препарата ЛАНАТ. Най-накрая ще се въоръжа :)
113
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз,не съм на мнение,че кучето е виновно.Носи отговорност само този,който го е пуснал!Хората са по големи животни от животните,а вие кучето оплаквате.Не е справедливо модните тенденции да убиват тигъри за истински кожи,нали?Не е честно бракониериете да си стрелят за незаслужени пари?!Не е честно хората да са единствените,които ще дават закони и ред,след като не могат да го направят.Защото животните са мишената,те са избивани,за да си живеят животоа кората!?
112
21
 
5
 
! Отговори
а? преди 12 години
Голяма работа. Едно куче ухапало. А колко застреляни има годишно? А колко сгазени?
111
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В този случаи отговорността е на стопанина защото кучето е било без наморник .И трябва да има адекватни наказания затвор и солени глоби.До 145 не ме разбирайте погрешно но до сега няма случай когато дете да е прегризало гърлото на куче но обратното го има.И какво да правим когато ; обичащите кучета ;не могат или им омръзне да се грижат и ги пуснат на свобода или ги обучават да бъдат кучета убиици
110
10
 
4
 
! Отговори
do 156 преди 12 години
maika ti e 5 leva na 4as, sujelqvam 4e go razbira6 ot men