Ротвайлер нахапа трима в центъра на Дряново

Най-тежко е пострадал мъж, който е с разкъсвания по тялото
Обновена: 19 фев 2012 16:56 | 19 фев 2012 15:44, Красимир Ангелов
228
Ротвайлер нахапа трима в центъра на Дряново
Снимка: Архив Булфото

Ротвайлер нахапа трима души в центъра на Дряново, съобщава "Дарик".

Инцидентът е станал около 11,30 часа близо до полицейското управление в града.

Първоначално разбеснялото се куче се нахвърлило върху дете. Виждайки това, 25-годишен мъж се спуснал да спаси детето, но пострадал, след като ротвайлерът го ухапал по ръката.

Тогава на помощ срещу кучето се притекъл и 46-годишен полицейски служител, който в опита си да залови кучето бил нахапан на няколко места.

В битката с ротвайлера се впуснал и 65-годишен мъж от Дряново, който е пострадал най-сериозно. Той е транспортиран до областната болница в Габрово с разкъсвания по тялото.

В крайна сметка кучето е заловено и прибрано в полицията в Дряново. Неговият собственик не е бил с домашния си любимец и в момента се издирва.

Предполага се, че животното само се е освободило и е тръгнало на разходка из града.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


228
Още по темата: РотвайлерДряново
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
5
 
19
 
! Отговори
dog killer преди 12 години
Кучето трябва да се убие на момента и драконовска глоба за стопанинът му това трябва да бъде назидание за всички който имат ***
108
4
 
13
 
! Отговори
tosh преди 12 години
по този повод си нося един нож със себе си винаги.Е така за всеки случай..
107
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само искам да кажа на кучкарите, недай си боже куче нарани детето ми съм готов да вляза в затвора но няма да чакам закона да ви съди ами ще дойда при вас с голям касапски нож и ще ви разфасовам. Така че когато разхождате кучетата си имайте предвид, че живота ви зависи от това те да не докосват деца.
106
2
 
23
 
! Отговори
тт преди 12 години
кучкарите носят най- голямата отговорност. явно си имат някакво психическо отклонение, не мога да си обясня иначе как някой може да иска да си живее със звяр у дома. да си ги държат обаче у дома си и да си се хапят взаимно.
105
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пинчери ли каза? Ей такива измислени "кучета" трябва да бъдат избивани, то не стига, че е грозно, но и злобно...
104
1
 
20
 
! Отговори
saki преди 12 години
Рота си е агресивен мъжкар и е много териториален.Той е от малкото кучета които не си маркират територията, защото просто убиват всичко пристъпило на нея.Малко да го погледнеш в очите и вече си го предизвикал. Така са и кавказките. Псето не е виновно, такава му е природата.Ако живеете на село и през ноща ви налазят *** ще се молите ротвайлера да се появи и да ги разкъса. Но притежаването на такова куче е голяма отговорност и не е за ***.
103
0
 
1
 
! Отговори
do 140 преди 12 години
Dobre e nashite politizi da te prochetat..ama te ne hodjat po zemjata a se vozjat v limuzini, a za tehnite deza se grigat bodygardove !!Napisanoto ot teb e istina , napravo da zaplachesh...no v Balgarija kuchatata ponjakoga sa po milostivi ot samite hora !!!
102
22
 
6
 
! Отговори
Мене преди 12 години
***,там където им ТААБЕЛКИ "Алея за разходка на кучета" детето ти място няма.***,айде дай сега да не си гледам кучета,за да може детето ти да вършее където си иска.На света трябва да има място,за всички - така както ти си обичаш детето,аз си обичам кучето.И помисли с тъпия си акъл,че има хора които немогат да имат деца и гледат животинки.Примитивен си ти ***...
101
2
 
5
 
! Отговори
ugas преди 12 години
Vchera po televizijata gledah reportag za bremenna v devetija mesez, zaobikolena i nahapana ot kucheta na ulizata !!
100
4
 
24
 
! Отговори
До Josh преди 12 години
*** там където има деца ти не трябва да си разхождаш пумяра. Не са ти виновни децата и майките - това са градове за хора и трябва да можеш да си пуснеш детето да тича без да се съобразяваш дали ще го изяде някакво животно. Ти си толкова *** и примитивен, че кучето сигурно те разхожда тебе на каишка.
99
25
 
4
 
! Отговори
Josh преди 12 години
A най са ми любими жените като тая на оня с кубинките, дето разхождат децата си на места, където си разхождаме милите малки сладки кученца, и ги зарязват без контрол и надзор, лапват си фасчетата пият си кафенцето с други кифли и грам не ги интересува това, че децата им си врат мъничките малки сладки ръчички в устата на кученцето ... то не е виновно че майката е *** ... но всеки си носи кръста. НИкоога няма гаранция че утре човек няма да ухапе куче .. тогава кучкарите какво да кажем ?
98
12
 
6
 
! Отговори
Josh преди 12 години
Оплюхме кучетата и кучкарите, хайде сега някой да постне новина за сгазено мило малко сладко пухкаво и невинно кученце на улицата за да почнем да ругаем по мръсните, гадни, долни шофьори, които газят без да искат кучетата. и Кучемразците като оня от понадолу дето рида с кубинки кучетата в ребрата ...
97
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кучелюбителите ще обвинят детето, че не е ходело правилно и е провокирало кучето и че собственика е виновен, че не го е научил да не хапе. Как може ловец да иде в гората и да избива вълци а да не можем да изтрепем тези *** от улиците - това е *** държава с *** хора.
96
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
АМИ ТЕ ХОРАТА СА ГО РЕШИЛИ ОТДАВНА ЗАБРАНА НА АГРЕСИВНИТЕ ПОРОДИ АКО НЯКОЙ ГЛЕДА ЗАБРАНЕНА ПОРОДА МУ СЕ .....................................
95
3
 
6
 
! Отговори
Josh преди 12 години
Басарбово, там в студентски град да си се оправяте ! отдавна съм на мнение, че трябва да се вдигне 3 метров зид и да ви се мятат провизии само след успешна сесия. От години на ред студентски град е пълен със селяни, ку*ви и *** ... както сте си хи научили и нахранили, такива ще си ги гледате ! Да ми се сърдят защитниците колкото искат, но уличните кучета трябва да се прибират и колкото и да ми е тъжно и грозно да се унищожават. Не виждам разлика между уличните кучета, гълъбите и плъховете.
94
5
 
1
 
! Отговори
Басарбово преди 12 години
Ми днеска мене посред бял ден като по чудо не ме отепаха глутница кучета насред Студентски град ама не съм тръгнал да рева по форумите нали???
93
0
 
2
 
! Отговори
като 130 преди 12 години
Или са решили да му вземат пари за да прекратят търсенето. Далавера да има. Потърсете в гугала "Ерол Халим" Това е кучкаря, чието куче ухапа дете на 8 юли 2011.Какво стана с него? Нали се знае кой е! А?
92
0
 
7
 
! Отговори
лалев преди 12 години
Кучето е на Горян Лазаров бившия собственик на вагонния завод
91
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Собственикът в затвора за година-две. Кучето не е виновно то си е звяр по природа, трябва да се приспи. За кой пореден път е това, м*мкаму... Кога ще има законово решение на проблема?
90
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Zashto polizaite sa zalovili i pribrali v polizijata??!!Ne trjabvashe li vednaga na mjasto da bade razstrleljano???? Taka se pravi vinagi.Ili izdirvat sobstvenika za da razberat dali ne e njakoja mutra i da ne sbarkat ako razstreljat kucheto!!