Бездомни псета влачиха дете на година и половина

Зловещият инцидент е станал в антоновското село Любичево
Обновена: 12 апр 2012 11:36 | 12 апр 2012 11:36,
309
Бездомни псета влачиха дете на година и половина
Снимка: архив Булфото

Дете на година и половина е било влачено от бездомни кучета в антоновското село Любичево, съобщи за "Фокус" директорът на болницата в Търговище.

Детето е в добро състояние, няма опасност за живота му. Прието е по време на нощното дежурство.

Момченцето има охлузни рани по лицето, но не се е наложило да бъдат правени шевове.

Като превантивна мярка е оставено в болницата за наблюдение.

Поредният инцидент идва на фона на разразилата се полемика за агресивността на бездомните кучета и прибирането им в приюти.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


309
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
224
3
 
13
 
! Отговори
БГто преди 12 години
Само некои да да ми падне от куичкарите, му чупа главата
223
5
 
9
 
! Отговори
бат'Жоро преди 12 години
Абе,този анонимния е по голям *** от уличните ***.Явно е издънка от майка *** и баща ***."кучетата нямали чувство за вина" и "какво прави детето само на улицата"Абе,*** рогат,да не искаш на всяко дете и на всеки възрастен да сложат пъдарин с пушка да ги пази от набезите на родителите ти.Бих искал да ти пожелая-*** да ти заръфа та...ците,ама ти май си роден без тях и без акъл.***'ти цървула безгръбначен
222
3
 
26
 
! Отговори
дядо вальо преди 12 години
предлагам евтаназия и на екозащитниците глупави. 1 куче 1 еко
221
2
 
32
 
! Отговори
коко преди 12 години
Докога с този помиярски тормоз бе,ваш,та мама ***???Трябва ли *** да захапе *** на Фидосова или топките на уважавания бат ,Бойко,че да разбере тази воюваща с народа си държава че мястото на *** не е на улицата?А на развъждащите *** пожелавам да хванат кучешка тения,Ще се радвам да науча как бавно и мъчително умират. коко-хапан от ***
220
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кучкари, къде сте, защо не да викате, че детето е виновно, че е провокирало горките мили,кротки кучета, че не е научено да обича животните и т.н.? Къде сте? Какво ще кажете като излезете от вашия район да ви нахапят зверове от чужди глутници, хранени от други шантави радетели за отглеждането на диви животни на открито в жилищни райони? Май само това ще ви оправи!
219
2
 
32
 
! Отговори
ramones преди 12 години
Явно наистина някой има облаги от това да не се прибират кучетата и да не се евтаназират, аз живея отдавна във Великобритания и никога не съм срещала бездомно животно. Тук хората живеят с грижа за питомците си, а за останалите държавата се погрижва подобаващо. Незнам как точно го правят тоя номер, но се радвам, че мога да се разхождам с детето си спокойно - и вечер, и денем! Пожелавам повече управляващи с глави на раменете в България!
218
2
 
14
 
! Отговори
re6enie преди 12 години
re6enie ima i e da hva6tame trepem, trovim, gonim, ubivame, razsi4ame,varim, pe4em i kakvoto se setite vsi4ko pomiqri deto se motat po gradove, sela i palanki. i kat priklu4im s tqh da se hvanat si4ki otka4alki deto gi hranqt, obi4at, celuvat, bogotvorqt, otglejdat, osinovqvat i t.n.ia da im se udari po edin debel k-r v zadnika.taka,4e kat vidqt pes po ulicite da im se sviva kloakata i da ne se se6tat za otvratnata si deinost. antifriz na hlevb4e, tiho re6avane na problema.provereno!
217
2
 
29
 
! Отговори
София преди 12 години
Абе защо не виждам проверки, инспектори по улици и квартали, които да броят бездомните кучета и колибките от картони пред блоковете? Защо не глобяват откачалките, които ги хранят навън? Само да попитат и всеки от района ще им каже кои са. Толкова ли е трудно да ги принудят да приберат кучетата у дома си? Само това искаме - който обича животните да ги прибере/ не повече от 2 обаче/ Останалите на улицата - евтаназия, защото София няма пари за приюти за бездомните хора, какво остава за кучетата.
216
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не знам вече кои да мразя повече - двукраките *** или четирикраките ***. Всичките сте за изтрепване.
215
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ей, това българските медии сте пълна отврат. Знаете кои теми изнервят обществото и пълните сайтовете, за да провокирате и да си вдигате райтинга. Ако бяхме в една нормална държава това едва ли би се случило. Първо, защото там кучетата са в приюти, а не по улиците. И второ, защото родителите едва ли са толкова безотговорни да оставят дете на година и половина да се скита по улиците нощем. Окрадоха милиони левове предназначени за справяне с проблема, а сега животните са ни виновни.
214
1
 
26
 
! Отговори
123 преди 12 години
До този отдолу с милиардите котки и плъхове - пълни глупости. Живея във Виена и тук няма нито едно бездомно куче или котка. Няма плъхове, няма бълхи и квото се сетиш още дето пишеш че щяло да се навъди като няма кучета!!!
213
4
 
5
 
! Отговори
Den Haag преди 12 години
Kolko nestasnizi se izkazvat v tozi forum.
212
4
 
0
 
! Отговори
Спас преди 12 години
Ей откаченяк негоден и извратен!Ела да ти покажа логическото мислене грозен комплексар,израсъл в саксия, на мама и тати лигоча скапан!!!
211
5
 
14
 
! Отговори
Den Haag преди 12 години
Zasto v Holandia nema nito edno skitasto kuche?kakvo e poveche Bulgarskoto razbirane za zastita na kuchetata?Nqma i skitasti kotki!Nqma i miliardi pluhove!Ne razbiram nqkoi forumzi.
210
3
 
1
 
! Отговори
олеле преди 12 години
това е пак безумния *** спри се или върви в лудницата, смотаняко
209
14
 
7
 
! Отговори
анонимен 1 преди 12 години
вие сте освирепели повече от кучетата я излезте и вижте на дядо ти цървулите още висят на тавана *** смотани какво прави това дете на година и половина само на улицата майка му къде е, да кради ли е отишла я да вземат детето в дом, щом тая *** не може да се грижи за него писна ми от ***
208
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Първо: не се насъсквайте срещу кучетата, защото те са животни и нямат отговорност и чувство за винаВторо: потърсете отговорност и чувство за вина от палячовците в Екоравновесие, които получават по 200 лева за куче (за кастрация, поставяне на чипове и пр. а те не ги правят тези неща). Те имат интерес тези кучета да ги има.Трето: Трябва да има постепенно намаляване, а не масово изтребване, защото без кучета идват милиони котки, *** ли котките - милиарди плъхове
207
4
 
3
 
! Отговори
Den Haag преди 12 години
Idvam da pomagam.Oste 2 meseza i idvam v vakanzia.Vzemam Glock ot bankata i trugvam.Malko prazni siseta ot mineralna voda ste mi trqbvat za zagluchavane i tova e.Ne moje poveche da se turpi, te mai kuchetata sa poveche ot opasni.
206
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тази сутрин на спирка на автобус медицинска сестра разказваше на своя приятелка че вчера са имали 100 човека охапани от кучета и са им свьршили ваксините.Направете си сметка за какво иде реч. Това защо не се сьобщава в медийте.
205
4
 
21
 
! Отговори
Stiv преди 12 години
Безобразие,как искате да се учите да управлявате държава,когато едни кучета не можете да махнете.Загиват хора,които е чест,че са в родината ни.Не може човек да мине вечер по нормална улица а камо ли в краен квартал.