Бездомни псета влачиха дете на година и половина

Зловещият инцидент е станал в антоновското село Любичево
Обновена: 12 апр 2012 11:36 | 12 апр 2012 11:36,
309
Бездомни псета влачиха дете на година и половина
Снимка: архив Булфото

Дете на година и половина е било влачено от бездомни кучета в антоновското село Любичево, съобщи за "Фокус" директорът на болницата в Търговище.

Детето е в добро състояние, няма опасност за живота му. Прието е по време на нощното дежурство.

Момченцето има охлузни рани по лицето, но не се е наложило да бъдат правени шевове.

Като превантивна мярка е оставено в болницата за наблюдение.

Поредният инцидент идва на фона на разразилата се полемика за агресивността на бездомните кучета и прибирането им в приюти.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


309
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
184
5
 
19
 
! Отговори
кучемраз преди 12 години
Не убивайте кучетата!Първо изтрепете кучезащитниците тези алчни ***!
183
5
 
12
 
! Отговори
и аз природозащитнич преди 12 години
Обичам животните, но много моля да ме извиняват някакви пикли и пикльовци дето се пишат на всички човеконападащи животни.Не ме интерсува никой - стреляне, отрова и умъртвяване на всичко извън домашния двор . Ако ми нападне детето или мен и пр. - божееееее прости ми. Такова чудо не е било някога. И не е виновен Борисов, стига сте ревали, че все някой ни е виновен????
182
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако бяхме нормална държава кметът трябваше да си подаде оставка. Ама не сме. Фандъкова си мисли, че е незаменима. Тежко и горко ни с такива незаменими хора по върховете. Това значи, че нямаме хора и потенциал.
181
10
 
7
 
! Отговори
tren преди 12 години
във всеки сайт различни версии-не ви ли омръзна вече да настройвате хората само с простотии?!
180
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нека управляващите да кажат какви пари се хвърлят за ситуацията с кучетата и в кои джобове влизат тея пари ?!? ГЕРБ не се налапаха ей,нямат насита
179
7
 
20
 
! Отговори
cat преди 12 години
еко организациите са създадени с цел да усвояват пари с хленчещи членове и организатори,които имат объркана ценностна система а сигурно стоят в някой софийски офис и печатат дипляни за защита на животните
178
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само едно не ми е ясно. Къде са били *** родители на това бебе?! Защото не ми се вярва на година и половина да е било само. Тогава? Защо не са реагирали? Или Айше решила, че по-добре кучетата да нахапят *** отколкото нея и не направила нищо.
177
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не насочвайте агресията си срещу кучетата,а срещу алчните ни политици.Амеркано турските мекерета вместо да използват парите по предназначение,хващат 1 куче,пишат че са хванали 50 и прибират парите.
176
2
 
5
 
! Отговори
демократична работа преди 12 години
Е това се казва ДЕМОКРАЦИЯ....
175
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
***... Тях и кучетата ги мрзят.
174
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Докато ГЕРБ е на власт няма да има оправия.Убит човек в София,влачено дете в Търговище.Дори от Европа ги критикуват,но гербаджиите нищо не правят.Нито Фъндъкова си подаде оставката след убития човек в София,нито сега партия ГЕРБ ще направи някакви промени.
173
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
abe horata da vzemat neschtata v ruzete si deto gi ima po mahlite da ni gi hranjat ami d agi trepjat schtoto posle tjahnite deza hapjat
172
10
 
10
 
! Отговори
долу ГЕРБ преди 12 години
Оставка на Фъндъкова! Да се махат герберските политици от София! Колко мандата ви трябват за да направите нещо питам аз? Боко нищо не направи,Фъндъкова нищо не направи,сега още един мандат и пак нищо не правят.Долу американо-турската партия ГЕРБ!
171
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Майка ви ....... проста кучкарска. Ходете си на село с *** под ръка.
170
9
 
35
 
! Отговори
Аман преди 12 години
Айде стига с тия *** бе, няма ли най- после да ги изтребят?! Нападат, хапят, убиват, разнасят тения и др.болести и още им се кумят!!!!
169
4
 
14
 
! Отговори
200 преди 12 години
Само не знам как да стане това с анти-freeze, като в квартала ще ме видят 100 човека, от които поне 5 ще са кучкари и ще ме натопят? Трябва да се менкаме някак си: аз отивам в друг квартал да върша работа, а друг идва при нас и рабоti където го упътя.
168
5
 
19
 
! Отговори
до 211 преди 12 години
Къв си ти бе!? Айде ела да ме накараш!!Ще сезирам прокуратурата само за това ти изречение: то представлява заплаха за убийство на човек.Така съм се наточил, че само чакам някой кучкар да ми каже нещо напреки.
167
7
 
27
 
! Отговори
BUCI преди 12 години
Такива *** трябва да бъдат избивани, а не кастрирани. Те хапят, не ни Е*Т!
166
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
izbrahte si kuchkar za premier, kvo ochakvate
165
23
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
толкова сте *** , просто кметовете не могат да се справят с кучетата и ви насъскват срещу животните. така вие ще се опитате да ги убиете и ако ви хванат, ще ви скъсат от глоби, а кмета остава чист. А на тоя с атифриза, ако му взема айпито, ще го накарам той да го изпие. ненормалник