Бездомни псета влачиха дете на година и половина

Зловещият инцидент е станал в антоновското село Любичево
Обновена: 12 апр 2012 11:36 | 12 апр 2012 11:36,
309
Бездомни псета влачиха дете на година и половина
Снимка: архив Булфото

Дете на година и половина е било влачено от бездомни кучета в антоновското село Любичево, съобщи за "Фокус" директорът на болницата в Търговище.

Детето е в добро състояние, няма опасност за живота му. Прието е по време на нощното дежурство.

Момченцето има охлузни рани по лицето, но не се е наложило да бъдат правени шевове.

Като превантивна мярка е оставено в болницата за наблюдение.

Поредният инцидент идва на фона на разразилата се полемика за агресивността на бездомните кучета и прибирането им в приюти.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


309
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
204
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
не искам приюти за хрантутене на диви животни, независимо от какви пари ще се издържат те! държавата и общините ни са достатъчно бедни и не са в състояние да осигурят хуманни условия за живот на нас, данъкоплатците, които ги издържат, за да хвърлят моите и нашите пари, за да угодят на шепа извратени "еколози"-тунеядци, намерили удобна хранилка! щом толкова обичат животни, да си ги гледат в къщите за собствена сметка!
203
11
 
10
 
! Отговори
чичо Тиквичка преди 12 години
Имало е късмет детенцето. Докато помиари не нахапят Боко и Цецо, нищо няма де се предприеме по този проблем. Боко, искаме магистрали без глутници бездомни кучета по тях! Отрежи лента на разстрелвачите на помиарите, да ги започват, без да се бавят!
202
6
 
15
 
! Отговори
село преди 12 години
КАКВО правят *** на село?КОй ги е довел в това село?Хората се познават и не може да има ***!Ха да видим, КОЙ ги "РАЗСЕЛВА"!ЕКОприродозащитници?Само умъртвяване на ВСИЧКИ скитащи!Всички домашни- с чип, в който се чете името, адрес и телефон на стопанина!
201
9
 
40
 
! Отговори
с. преди 12 години
Абе не знам какво е вярно и какво не,обаче от тия *** не се живее вече!Обичам животните!С приятелката ми имаме котарак!Но с тия кучета свинщината вече е пълна!По улиците и градинките е *** до ***!Един от големите природо и кучелюбители не видях да изчисти след любимеца си!Масово се гледат агресивни породи от хора,които не знаят за какво става въпрос и не могат да овладеят кучето си!И те и бездомните колко народ изпохапаха!??Айде стига вече!Няма да робуваме на кучетата и стопаните им!
200
16
 
28
 
! Отговори
жоро преди 12 години
ЗАТВОР за кучезащитниците който отговарят и пазят уличните *** и Евтаназия за всички бездомни ***
199
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Явно тук има десетина дебилни, които като чуят нощна смяна и си представят 23:30 часа !Дебилни ми съграждани, нощната смяна обикновено започва от 19:00 часа. Освен това, може би са били необходими 30-40 за транспортиране на детето от селото до болницата в близкия град. Нали разбирате, телепортацията все още е само по филмите.
198
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
вече трета седмица от Герб се офлянкват по темата и вчера дори излезоха с това, че базата им данни нямало било да издържи, а може би и dial-up интернета на общините няма да издържи? ама пари за други работи има, нали?
197
8
 
6
 
! Отговори
до 252 преди 12 години
тва е, властта защитава ***, те мога всичко, ние почти нищо
196
4
 
21
 
! Отговори
до 252 преди 12 години
и кое не е вярно от новинарските емисии бе? искаш ли една новина? вчера на нашата улица глутница кучета гони псе от глутницата. лаят и озверяват, съответно на моменти се насочват и към хората наоколо. просто щото това им е в натурата, или ще хапят псето или някой човек тр да нахапят. хората наоколо уплашени. щото не е културно да извадиш нож на централна улица и да изкормиш някое псе, или да го нариташ здраво, но пък е културно то да те наяде
195
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кога ще разследват тези от екото какви пари влизат там и как се харчат???Ние нямаме държава-хора само ние трябва да избием бездомния псетор има много начини,вечер всеки да хвърли по нещо специалмо и за 1 месец няма да има ***.Крайно време е някой от политиците.депутат или тия от екото да влязат в затвора!!!!!!
194
0
 
3
 
! Отговори
Властта преди 12 години
Колкото по-млади и некадърни, толкова по-добре. Оно си е младо и некадърно, как да го критикуваш, че е младо и некадърно, че то си личи! Но... такъв е материалът, все пак можем да избираме само сред тези които не са се прегазили по улиците и кучета не са ги изяли, а то не е много
193
5
 
7
 
! Отговори
Властта преди 12 години
Пука ми на милионите в банката, че сме кучкарска държава, че хората ги влачели кучета по улиците. Дреме ми, ако ще да сме Гана, важното е аз и другите да краднем. И за шистов ще надумчим, нищо че протестирате. Вие плащате, ние пиеме
192
5
 
27
 
! Отговори
жоро преди 12 години
ЗАТВОР за кучезащитниците който отговарят и пазят уличните *** и Евтаназия за всички бездомни ***
191
3
 
10
 
! Отговори
Властта преди 12 години
И на нас не ни пука за хората. Да не мислите, че сме там да се грижим за вас? Не, прибираме едни пари и правим имидж
190
3
 
0
 
! Отговори
Четири лапи преди 12 години
Пука ни за хората
189
5
 
14
 
! Отговори
кучки и кучкари преди 12 години
Сега кучките и кучкарите дето много жалят бездомните *** сигурно ще изкарат детето виновно. Провокирало ги е. Горкото дете , каква ли травма ще му остане. На колко още хора трябва да се случват такива неща докато разберат че трябва решителни мерки. Или всъщност трябва сериозно да пострада детето на някой мазен защитник или още по-мазен политик, тогава вече ще предприемат нещо сериозно.
188
3
 
12
 
! Отговори
@@@ преди 12 години
Това -кучезащитниците ,ХОРА ЛИ СА ,ако не са да се избият.........
187
5
 
7
 
! Отговори
ТИКВЕТО преди 12 години
Това е домашно насилие от роми!Измислили са си друга версия обаче !
186
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
да се изтрепва тая гад и кучезащитниците също
185
3
 
19
 
! Отговори
Преминаващ преди 12 години
Днес в София за пореден път бе жестоко нахапана управителката на заведение намиращо се на входа на парка в ж.к. Света Троица която бе откарана в болница. В парка имаше СТОТИЦИ деца и родители в този момент. Убиец ли е г-жа Фандъкова, след като има цялата власт в София а зад нея стои цялата държава и тя със своите действия или бездействия причинява страдания и смърт на софиянци чрез нахапване от бездомни кучета?