Кафе фрапе прати четирима души в болница

Натровените пили напитката в заведение в Благоевград
Обновена: 10 юли 2012 13:07 | 10 юли 2012 13:07,
52
Кафе фрапе прати четирима души в болница
Натровените са добре, информираха от болницата в Благоевград. Снимка: архив, Impact Press Group

Четирима души са настанени в инфекциозното отделение на Многопрофилната болница за активно лечение в Благоевград, след като пили кафе фрапе в благоевгоевградско заведение вчера.

Най-напред са били приети две жени - майка и дъщеря, със силно повръщане и симптоми на хранителна интоксикация, като в по-тежко състояние е била майката.

По-късно към 20 часа вечерта в отделението са постъпили с подобни оплаквания още две жени, консумирали също кафе фрапе с прясно мляко в същото заведение, едната от които е служителка там.

В момента пациентите са по-добре, направени са изследвания, а резултатите се очакват след три дни, информираха от инфекциозното отделение.

От Областната дирекция по безопасност на храните в Благоевград съобщиха за БТА, че в момента инспектори извършват проверка във въпросното заведение и ще информират по-късно за резултатите.




 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
1
 
! Отговори
ХЕИ преди 11 години
ХИГИЕННО - ЕПИДЕМИОЛОГИЧНА ИНСПЕКЦИЯ
47
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво се получава.Веригата кауф или била,или някоя друга казва на една мандра-Искам 20000 кофички "мляко" на 30 стотинки за брой.От там им казват ,че това е абсурдно.Веригата казва тогава си е-те ***-ката и производителя почва да смесва тебешир с технически мазнини и куп отрови.А бабите и не само се радват,че ядат кисело мляко по 40 стотинки кфичка
46
2
 
13
 
! Отговори
лекар -ординатор преди 11 години
Това е най-малкото което се очаква след като водещи в безопасност на храните. Това че до сега нее станало взрив от хранителни натравяния си е чиста случайност. Така е като поверихте здравето си на ветеринари.. Остава и да ги пуснете в лечебната мрежа. Те и без това Герб ни имат за овце.
45
2
 
13
 
! Отговори
NALI! преди 11 години
Бойко ви е виновен ,....отново !
44
2
 
8
 
! Отговори
Лекар на БОКО преди 11 години
ебреее сега как да обясня на народа че цигарата е много вредна веднага да влизат петима в болница че са пушили цигари
43
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако си бяха направили фрапето вкъщи нямаше да стане така. И щяха да са спестили по 1-1,50лв. Ама пусти мерак да сядаш на заведение.
42
1
 
7
 
! Отговори
до Алов преди 11 години
Недей да лъжеш хорате, ей! Едва ли имаш приятели...Пациентите са си пациенти.
41
3
 
1
 
! Отговори
koko преди 11 години
bravo bon pravsi ni bylgarite sme pomiari
40
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Готвач, Рабмосвай си ти - и теб ще те стигне - каквото даваш, такова получаваш. :)))
39
6
 
3
 
! Отговори
bon преди 11 години
bylgarska rabota. samo gledat pe4elyt. pari. a zdraveto na xorata nemislyt
38
13
 
9
 
! Отговори
Готвач до 39 преди 11 години
Браво бе Рамбо набил си инвалид :) Мен няма как да видиш вярвай ми...толкова съм долен, че чак сам се чудя на себе си :) Такива неща слагам по манджите, че половината град може да ми вика ''тате'' Пък ти си заплашвай все ми е едно докато се надсмиваме с колегите ми докато ти сърбаш супата ! :) хехе
37
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Готвач, най ги обичам такива като тебе - веднъж наистина видях едно сервитьорче да плюе в салатата, която другаря си беше поръчал. Мисля че още не са му махнали инвалидната пенсия :)) Та и ти ще си го отнесеш, мъжки, няма страшно :)
36
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Заведението се казвало 'Парти тайм' :))) Фрапиращо парти, хахахахахаха
35
2
 
5
 
! Отговори
ани преди 11 години
Фрапето се прави и с прясно мляко за твое сведение,но може и да е черно
34
3
 
6
 
! Отговори
До Готвач и Модератo преди 11 години
Така манджата гепи повече аромат ....Гнусно -> По-гнусно -> Най-ГНУСНО.А кафето е горчиво
33
10
 
19
 
! Отговори
Алов до 33 преди 11 години
Ееее,за каква хигена става дума не разбирам? Кой както му дойде на работното място.Аз например имам дебел приател готвач ,който преди да меси баница си плюе на ръцете и ги потрива под мишниците да не му залепя тестото ,но пак то като стане баницата мислиш ли ,че по вкус не е добра?
32
14
 
15
 
! Отговори
Готвач преди 11 години
вие може да ме ''храните'' по форумите мили мои :) Ама в реалният живот аз вас храня и то с какво :) муха ха 33 ти мила също си яла от ''моите'' си неща нали знаеш...щете не щете на готвача сп**та ядете !!!
31
13
 
23
 
! Отговори
До Готвач преди 11 години
И аз съм работила в ресторант,но при абсолютно строг контрол.В много случаи ,не заради самата храна,а заради нещастници като теб страдат хора,от които получаваш заплатата си.
30
7
 
16
 
! Отговори
Алов преди 11 години
Ето пак съм прав ! Ако беха пили ракия спирта щеше да избие микробите и да зачервят от щастие нослетата ,а сега нека им правят клизми да им дойде акъла ...
29
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Отмъщението на сервитьора : Да си изтръска пърхута от главата в шопска салата - нищо не си личи , подобрява вкусовите качества - вместо зехтинец!Плюване,кихане,лапане от поръчани ядки,удряне в грамажа - редовно,подмяна на маркови питиета,приготвяне на специалитети със стари продукти-гнусно е ама си мислиш,че вкуса му трябва да е такъв и др.