Борисов: Този ужасен акт е провокация към мира!

"Израел и България ще излязат по-силни след взрива в Бургас"
Обновена: 19 юли 2012 06:07 | 18 юли 2012 22:14,
203
Борисов: Този ужасен акт е провокация към мира!
Бойко Борисов. Снимка: БТА

Подобен ужасяващ акт на територията на суверенна държава, член на ЕС, е провокация към усилията на демократичната общност за постигането на световен мир.

Още по темата

Така премиерът Бойко Борисов коментира инцидента с взривения с туристи от Израел автобус на летище "Сарафово“ в Бургас. 

В изявление, цитирано от пресслужбата на МС, министър председателят демонстрира решителност, че виновните ще бъдат наказани с цялата строгост на закона.

Той е убеден че, народите на България и Израел ще излязат по-силни и сплотени от това "немислимо бедствие". 

"Този ужасен инцидент е шок за всички нас. Нищо не може да оправдае смъртта и болката на невинни хора. Правителството категорично осъжда агресията и тероризма", каза Борисов.

„Изразявам своите най-дълбоки съболезнования към родните на загиналите, съчувстваме на болката на пострадалите. В този трагичен момент българският народ съпреживява мъката от загубата на близките на жертвите и ранените", допълни премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


203
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
1
 
7
 
! Отговори
ОБЯВА : преди 11 години
Продавам изгодно хотел на българското Черноморие.Може успешно да се ползва за гълъбарник през следващите 5-10 години ... :)
109
1
 
6
 
! Отговори
Внук на Аспарух преди 11 години
Кат ви фанем сите, па кат ви почнем яко по гърбините, само сране че ви остане..
108
8
 
11
 
! Отговори
Паживьом - увидим преди 11 години
Има един сигурен начин да проверим дали това, което стана вчера в Бургас е терористичен акт или е поредния инсцениран от МОСАД и ЦРУ случай на такъв.Ако до три месеца правителството на Бойко Борисов падне от власт, значи е било истински терористичен акт. Ако обаче правителството остане и дори засили позиции, значи е втория вариант ...Не забравяйте, че илюминати отдавна търсят поводи за агресия срещу Иран. Сега веднага хърлиха вината върху "Хизбула"."Поживьом - увидим", както казват братушки
107
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В този конкретен случай защо се вини Б.Борисов?Според израелска преса той е заявил,че България НЕ Е получила предупреждение от Мосад и че предишно предупреждение за подобен атентат е вдигнато преди два месеца.Всички граждани и туристи имат право на едно и също внимание.
106
5
 
15
 
! Отговори
И С Т И Н А Т А : преди 11 години
На кое казва "световен мир" Борисов ?На това, което господарите му от Америка направиха в Илак и Афганистан ли ? На подклаждането на граждански войни в Либия и Сирия ?На постоянния натиск срещу една суверенна държава като Иран ?Има едно просто правило: "Когато сееш ветрове, ще жънеш бури !" ...Разбира се, никога не трябва да изключваме и варианта служби като ЦРУ и МОСАД да стоят зад този атентат и той да бъде използван за военна агресия срещу Иран.От илюминати може да се очаква всичко ...
105
25
 
6
 
! Отговори
Nick преди 11 години
Бпйко е пич. Няма как да оправи всичко за 3 години, резултати има .. очевадни , ще гласувам за ГЕРБ завинаги.
104
2
 
13
 
! Отговори
Счетоводител преди 11 години
Сега ще има обезщетения до девето колено.
103
3
 
12
 
! Отговори
Бойко Борисов: преди 11 години
Виновен е Хан Аспарух,че е поставил началото на българската държавност на Балканите.....;Има море -има проблем,няма море- няма летовници няма проблем
102
2
 
13
 
! Отговори
Nabuco преди 11 години
За съжаление такива неща могат да се случат на всякъде и не родната милиция, а ЦРУ да беше едва ли резултатът щеше да е по-добър. Лошото е, че Цвинокио и *** сега ще се опитат да изкарат дивиденти на гърба на загиналите хора, ще се самоизтъкнат и наградят и ще се хвалят как са предотвратили повече инциденти.
101
1
 
14
 
! Отговори
гладен за дюнер преди 11 години
за световния мир може да говори една кандидатка на конкурса Мис Свят ........ако ги заловите закона ще ги накаже с цялата и си строгост - нормално е не са трафиканти на амфети и не работят за Б.Б.
100
3
 
14
 
! Отговори
WhatTheЦвък преди 11 години
Кой ми .ра в гащите?! Пак стана ясно какви нещастници са службите ни (и тези над тях). "Нашата полиция ни пази..." пълни некадърници, опасни само за нас българите. До сега ни се разминаваше точно поради тази причина (дребни и нещастни ...!!!) Ха сега да видим родните политически ***.ви как ще задоволят нагона на евреите ...????!!!!!! НЕЩАСТНИЦИ!!! Жалко за хоррата. Тези бомби трябва да гърмят по резиденциите!!!
99
7
 
7
 
! Отговори
до 127 преди 11 години
Бесен си защото си ционистки ***.Още не знаем кой извършил това и реши,че всички мюсулмани трябва да се изселят от ЕС.А ционистките евреи да останат ли?Да беше казал поне и двете групи щях да ти повярвам.
98
6
 
15
 
! Отговори
72620 преди 11 години
Бог да ги прости загиналите и вечна им памят ! Виждам много коментари за трагичния инцидент , но истината е една : сетовната общност трябва да престане с криваразбраната си толерантност към пан ислямизма и фундаментализма . Крайно време е потоците и свободното движение на ислямисти и мюсолмани из еврозоната да секне . Джамиите в германия , франция и у нас да останат в историята . Да се забранят всички религии освен християнството . Крайно време е Ранпой и нашият Рънпой да разберат че ислямизма поражда агресия и тероризъм спрямо християнството и юдеизма . Крайно време е САЩ да осъзнаят грешката си за създаването на Косово . Оставането дори и на няколко семеиства мюсолмани в ЕС е като тлеещ въглен в купа сено . Не трябва да лицемерничим и да се правиме на демократи , от чиято демокрация полза има само терора на ислямизма . ЕС трябва да затвори границите си за бежанците и туристите от близкия изток . и накрая нека помолиме милата на всички нас Данчето Фандъкова да спре аудиото от джамия баши , а премиера , от цялата страна , защото нека знаят че воят им е призив за това което се случи в Сарафово . Г-н . Премиер , не се страхувай от Турция , Косово и Хашим Тачи . ЕС , Израел и Русия ще ни подкрепят , а Данчето нека и утре разреши на дюнеркебапите да протестират пред Руското посолство !Бесен съм !
97
2
 
28
 
! Отговори
Б Борисов преди 11 години
станишев ти си виновен че аз съм премиер
96
1
 
31
 
! Отговори
ЖАЛКО.... преди 11 години
За първи път гледам тъпата и досадна физиономия и не ми се пише нищо за този индивид ...даже го съжалявам.........Жалко за хората.....Нека службите си свършат работа....и пожарникари и учители по физкултура да не им пречат....просто да ги оставят на спокойствие....
95
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А, гледахте ли Мигленчето Кунева при Славчо каква предизборна реклама си направи.Два от акцентите от предизборната и реч:За тройната коалиция не мога да кажа нищо лошо !"," Да оставим да се избирaт съдиите в ВСС директно!"-" Ама как директно,от народа ли ?"-"Не да правят избора сами, между тях !(съдиите) !?Изводите си правете сами,на кой е *** !
94
0
 
11
 
! Отговори
wytko преди 11 години
ЦЦ като достоен гражданин ще си подаде оставката още утре, вярвам в него, не може да не упрекне себе си за случилото се!
93
2
 
34
 
! Отговори
Лелее преди 11 години
А къде е онова култово изречение, че сме в отлични отношения с арабите, само че оня ден ги бил на футбол????? Некадърен, неадекватен *** си ти Боко!!! От 6 месеца сте знаели какво идва и нищо... Ама Младенов освети и последните ни разузнавачи, доразбихте службите и сега седим на гюме. Оставка на Младенов, оставка на вифаджията-задочник тоже!
92
0
 
20
 
! Отговори
Майничка преди 11 години
Бас държа, че това изречение не го е измислил сам.
91
2
 
7
 
! Отговори
Да бе... преди 11 години
Актът е ужасен,ама демократичната общественост колко и пукаше,че бомбите разкъсваха цивилни в Либия и нарича активисти и борци за свобода и демокрация терористи,които режат детски гърла в Сирия .За чий интерес?Остава сега дружка с Израел да въвлекат и България като пушечно месо за да турят ръка на целия тамошен район,а после защо не и света