Борисов: Този ужасен акт е провокация към мира!

"Израел и България ще излязат по-силни след взрива в Бургас"
Обновена: 19 юли 2012 06:07 | 18 юли 2012 22:14,
203
Борисов: Този ужасен акт е провокация към мира!
Бойко Борисов. Снимка: БТА

Подобен ужасяващ акт на територията на суверенна държава, член на ЕС, е провокация към усилията на демократичната общност за постигането на световен мир.

Още по темата

Така премиерът Бойко Борисов коментира инцидента с взривения с туристи от Израел автобус на летище "Сарафово“ в Бургас. 

В изявление, цитирано от пресслужбата на МС, министър председателят демонстрира решителност, че виновните ще бъдат наказани с цялата строгост на закона.

Той е убеден че, народите на България и Израел ще излязат по-силни и сплотени от това "немислимо бедствие". 

"Този ужасен инцидент е шок за всички нас. Нищо не може да оправдае смъртта и болката на невинни хора. Правителството категорично осъжда агресията и тероризма", каза Борисов.

„Изразявам своите най-дълбоки съболезнования към родните на загиналите, съчувстваме на болката на пострадалите. В този трагичен момент българският народ съпреживява мъката от загубата на близките на жертвите и ранените", допълни премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


203
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
0
 
0
 
! Отговори
Стризов преди 11 години
Стрезов, никаква конкретика, нескопосана фразеология, никакви факти, само алабала. Кефиш ли се като си гледаш постинга?
89
5
 
4
 
! Отговори
до 112 преди 11 години
Не си извинен!
88
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
кой има полза от подобен атентат ! >Гърция, Египет, като туристически дестинации <Повод за изпълнение на удар срещу Иран , част от план. Кой евреин ще дойде в България, беден и руско говорящ. Тоест почти неевреин, спомнете си, 11 септември беше религиозен празник ! <Наистина терористична ислямиска организация. Иранци, палестинци, ливанци, веднага на някой щеше да му направи впечатление, по скоро български турци обучени в Иран или Пакистан, имали такива в хотела на израелците и в тур. бюро, имали някой от този хотел който пътува за Мека като поклонник, след 2 дена им започват мюсюлм. пости. <БСП/БКП/ДС/КГБ, в лицето на бг мафията, много удобен политически момент да се качат отново на коня !
87
3
 
25
 
! Отговори
ГОСТ преди 11 години
Ей,много взе да ме дразни тоя Бойко!*** нали на всеки ъгъл имаме дюнер,бе!кво стана!
86
5
 
47
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Най-голямата грешка през живота ми до този момент е,че гласувах за тоя *** Б.Борисов ............. искам да се извиня на всички честни БЪЛГАРИ за глупавата си и необмислена постъпка.........Дано и Господ ми прости !!! ИЗВИНЯВАЙТЕ ХОРА !!!
85
17
 
6
 
! Отговори
жорката преди 11 години
Б.Б. ви е виновен за атентата ли бе български граждани ??? hahaahahahahaahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahaha налегайте си парцалите, че си *** майката
84
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Боко, опичай си акъла! Световна война идва, не световен мир. И пази неутралитета човек, не се подлъгвай по ционисти от едната страна и комунисти от другата. България е на първо място!
83
0
 
14
 
! Отговори
ех преди 11 години
Борисоя и доблест-две несъвместими неща,това и децата от детските ясли го знаят
82
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На снимката - Б.Б. дава нагледен отговор за размера на мъжкото си достойнство...
81
0
 
9
 
! Отговори
Анто преди 11 години
Дано някой да има доблестта след това което се случи да поеме отговорността. Просто да каже ДА осрахме се подавам оставка.
80
0
 
22
 
! Отговори
Ъц... преди 11 години
"Борисов: Този ужасен акт е..." вследствие на некъдърноста и безхаберието ти Бойкооо!От едно скорошно изказване на нашия Тиквен премиер излиза, че не спец. службите на БГ, а "Дюнерджиите" са гарант за страната ни от подобни тероростични акции.псКолко мъка може да роди човешката простотия.
79
2
 
25
 
! Отговори
Лумпена преди 11 години
Дежурните гербаджийчета с минусчетата отново са пред компютрите.Хахахаха, смешници вижда му се края на управлението ви.............хехехехехееее !!!
78
25
 
6
 
! Отговори
Мислещ преди 11 години
Давай Бойко България е с теб!
77
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
българският и израелският пенсионер са на светлинни години един от друг. Израелски пенсионер под 1500 евро на месец няма, Получават старческа социална пенсия + работническа за прослужени години + от германия обещетения. израелския пенсионер минимум 2 пъти в годината отива на почивки в чужбина. Той на 80 години ходи на фитнес, плува а тя всеки петък играе карти с приятелки. Света ги мрази там където неможе и незнае да мисли за себе си като евреите . Правят всичко за да им е удобно
76
0
 
17
 
! Отговори
Без коментар преди 11 години
"усилията на демократичната общност за постигането на световен мир"п.п. кавичките, не са само заради цитата.
75
4
 
20
 
! Отговори
АУУУУУУУУУУУУУ!!! преди 11 години
Абе Станишев ,какво правиш какви са тези атентати в моя мандат...А защо ме прееба с доклада за твоите две години сега ще ни мъмрят.СТАНИШЕВ ТИ СИ ВИНОВЕН АКО НЕ СПЕЧЕЛА ВТОРИ МАНДАТ....
74
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
дюнер кебап няма ли бе умник
73
2
 
6
 
! Отговори
Данчо преди 11 години
Инспектор Стрезов,съвсем си прав и точен!Това,че на всяко гърне сме мерудия,теляци и яничари,е логично случилото се!Защо невинни хора по света го отнасят,вместо гюлметата и ***?Към когото сме се присламчили за келепир,хаир не е видял!Ние си го отнасяме триъгълния шабър!Отдавна,след Ирак се очакваше,но явно нашите нещо се пазарят,та ги подсещат и стресират народа.Нов световен ред!Това Е!
72
4
 
7
 
! Отговори
Ад преди 11 години
Хайде да видим дали няма да се окаже че някой българин за пари е помогнал на ислямаджиите да направят този ужас. Нека Бойко не пребързва. Евреите ще разберът всичко
71
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Така си е, прав е Боце - българският и израелският пенсионер крачат рамо до рамо в борбата за мир.