МВР отрече официално: Атентаторът не е Мехди Гезли

От вътрешното министерство отрекоха появилите се предположения
19 юли 2012 22:07, Красимир Ангелов
213
МВР отрече официално: Атентаторът не е Мехди Гезли
Снимка: МВР

Атентаторът от летище Бургас със сигурност не е Мехди Мохамед Гезли, съобщиха от МВР.

"Във връзка с тиражираната информация от страна на повечето медии както в България, така и в чужбина, че мъжът, самовзривил се на летището в Бургас е Мехди Мохамед Гезли, уточняваме, че това категорично не отговаря на истината", се чете в позиция на вътрешното министерство.

От там уточняват, че работата по изясняване на самоличността на извършителя на терористичния акт продължава.

И в този случай МВР ще спази принципа за прозрачност и своевременно ще обяви резултатите от разследването, съобщават от полицията.

Още по темата

Истинската самоличност на атентатора на този етап не е установена, въпреки че ДНК профилът му вече е известен.

По-рано през деня социалните мрежи в интернет закипяха от версии за самоличността на атентатора от летището в Бургас.

Американската телевизионна мрежа Ей Би Си разпространи снимка на шофьорска книжка, за която твърди, че е документът, открит в останките на предполагаемия атентатор.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


213
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
158
2
 
0
 
! Отговори
Katq преди 11 години
Толкова много версии излязоха през последните дни , че вече се чудите какво ново да измислите ... За пореден път на целия наш народ стана известно колко измами и нагласени неща гледаме по телевизията.Неродени деца и техните майки станаха жертва на *** мозъци ,изпълняващи нечия воля. Жалко за техните семейства.
157
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Каква е тази масова пропаганда, че това е атентатора.Някои видя ли го да слага раницата си в багажното или както винаги се нарочва някой, а после се оказва,че не е той.Ами ако някои е сложил устройството предварително под багажното на автобуса.Някой проверил ли е автобуса предварително.Не.Хайде сега ме убедете,че всичко това,което ми говорят платените журналисти е истина.
156
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е, нима не сте забелязали досега, че нас ни управляват на принципа "проба, грешка, проба и т.н."
155
3
 
6
 
! Отговори
помнещ преди 11 години
Информацията беше изнесена от " великите" специалисти Борисов и Цветанов .
154
2
 
0
 
! Отговори
koko преди 11 години
nali kazaha 4e ima video kak si slagal ranicata v avtobysa.ami posle ka4il li se e.kade e tova video...
153
4
 
6
 
! Отговори
Пламен преди 11 години
Корабите на НАТО акостираха във Варна, а не в Бургас. А като пишеш с главни букви, все едно си слагаш табелка "Аз съм *от, дето страда от липса на внимание, не ми четете глупостите."
152
3
 
3
 
! Отговори
С преди 11 години
Хаха всияки косури в ДАНС всички успехи на МВР.Ти пусни слух, че ще свалят заплати и пенсии, приднуди кадърните да се пенсионират или напуснати да останат самонай-лефтерните 5 човека да вършат работа за 50 пък после чакай нещо да не гръмне
151
3
 
6
 
! Отговори
сталин преди 11 години
атентатора се казва Минчо Китката,а помагач му е Гошо Джанката!
150
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Умирам от смях, когато хора като 174-175 започнат да дават мнение. Той не се оправя с лексиката и граматиката, но има мнение за националната сигурност. Странна е за мен използваната от него дума ИЗЦЕНИРАМ. Така и не успях да си я преведа. Вероятно става дума за ИНСЦЕНИРАМ, но важното е да имаш мнение... Това дето си неграмотен не е толкова важно
149
13
 
30
 
! Отговори
6 6 6 преди 11 години
Говорете си,никои не ви вярва.ЦРУ И ИЗРАЕЛСКИТЕ ТАЙНИ СЛУЖБИ са главните организатори на този атентат.А Борисов и Цветанов са съдействали за тази АКТ !!! На тяхната съвест ще тежи тази смърт на тези невинни хора.Те въвлякоха България в този мерзки акт и трябва да се отстранят от власт и да им се потърси отговорност.Мястото им е в затвора за дълги години.
148
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бай Радой-ти за какво говориш-комунделите и защитниците на мутрите защитават контингента си-а ти говориш за проверка на брадати-нали ще осъмнем с мантри полицейщина.Любопитни кампании се водят по канал3 на Диковия-Лили Маринкова със спластено киче,мяткаща го наляво и дясно задава странни въпроси съдържащи себе си отговорите, на още по странни "експерти",че и преподаватели-не бих си изпратил децата в Нов БГ университет.
147
9
 
11
 
! Отговори
Име преди 11 години
"Този атентат е изцениран за настройват хората против иран.Това лице може и да е човек на цру,заложил бомбата и в момента на сигурност...." стига с тези простотии,за какво им е да инсценират атентат,можеха да си задържат информацията за предната седмица за Кипър а и не само за там..и как си представяте на затворник от Гуантанамо да му нямат пръстови отпечатъци,ДНК проби..още не е разгласена информацията какъв е бил взрива,детонатор,производител,произход...
146
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ще стане интересно ,ако този мъж се яви отнякъде жив и здрав. Тогава ?!
145
3
 
2
 
! Отговори
sss преди 11 години
ujasa beshe golqm.bqh tam tochno vlizah v zalata za posreshtane i bammm,golqma panika nikoi neznaeshe kakvo da pravi.na nikoi ne pojelavam da bade ochevidec na takuv koshmar
144
2
 
0
 
! Отговори
колеги преди 11 години
много си прав, точно за това имах изпредвид по рано в писаното от мен
143
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е какво да направят,компот ли да му отворят?Под вола теле търсиш,ти ще си първия,който ще *** до небесата,че е обикновен турист,че им плащаш заплатите и защо се занимават с теб,ти ли си най-големия престъпник и т.н.,ако искат да ти проверят багажа.Ще сезираш БХК и други подобни чикиджии ,че ти нарушават *** права и изобщо голямо мрънкане ще падне:)
142
4
 
14
 
! Отговори
Авакум Захов преди 11 години
При внимателно вглеждане в снимката,точно зад терориста,вдясно от изхода и малко пред жената с белия панталон се виждат ясно двама БГ-полюцаи,които сладко-сладко си лафят...
141
2
 
6
 
! Отговори
колеги преди 11 години
А, как не се намери един кебик пред камерата да прати някой колега му пооправи спортния екип на този атентатор че в последните му минути да изглежда по добре.Та той на клипа направо ги е молил да му се обърне внимание.
140
8
 
6
 
! Отговори
да-да преди 11 години
Хизбула отричат участие в атентата.Хамас и Мосад запазват мълчание.Дааа феновете на Ботев Пловдив са.Това сподели говорителка на БТВ в частен разговор.Само на мен ли ми прави впечетление че има загинал и български гражданин с мюсюлманско име.
139
5
 
2
 
! Отговори
Simetrichna Vselena преди 11 години
E sega veche stava mnogo mistichno , chak ti nastrahva kozhata kato na kokoshka .... - okazva se che povecheto evreiski turisti sa rabotili vav voennata industria na Izrael...... v razlichni gradove.....Stava dosta interesen shahmatat......Kogo li ni izprashtat za "mladi turisti" po Chernoto more i koi li gi posreshta .....???