Този мандат Южна България, в следващия - Северна

Борисов резна лентата на нови 3,6 км път
Обновена: 16 сеп 2012 14:37 | 16 сеп 2012 14:11,
541
Този мандат Южна България, в следващия - Северна
Борисов има амбицията през следващия мандат да се подобрят пътищата и магистралите и в Северна България. Снимка: архив, БТА

Премиерът Бойко Борисов, в компанията на министъра на регионалното развитие Лиляна Павлова, прерязаха лентата на рехабилитиран път, който свързва Добричка област с румънската граница.

Ремонтираният участък е с дължина 3,6 км и минава през село Росица. Той е част от пътя Генерал Тошево – Росица- границата с Румъния.

Тук не е правен ремонт от 32 години, приключихме го за 10 дни, похвали се Павлова. Новото трасе е финансирано от републиканския бюджет, като за ремонтните дейности са отишли 1,3 млн. лв.

Борисов пък се съгласи със Сергей Станишев, че хората могат да избират между ГЕРБ и Тройната коалиция.

Ние предлагаме пътища, магистрали, пречиствателни станции, жп линии, спортни зали – всичко е видимо. Ние предлагаме финансова стабилност и всичко, което до момента сме постигнали – изборът е на хората, каза Борисов, цитиран от Фокус.

Премиерът допълни, че през следващия мандат правителството има амбицията да направи за Северна България това, което бе направено за Южна по отношение на пътищата и магистралите.

Предстои разширение на пътя Русе – Шумен и ремонт на пътя Белокопитово – Варна.

Развълнуван от ремонтирания участък човек пък благодари на премиера като използва обръщението "другарю".

„Другар е хубаво обръщение, лошо е, когато стане титла”, каза с чувство за хумор Борисов

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


541
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
433
0
 
1
 
! Отговори
Vittorio преди 11 години
Боко "Лентата" пак се е проявил браво на него. Как само се наперчил като малко дете на близалка докато реже лентата! И както винаги обгрижван от лакеите си! :D
432
0
 
4
 
! Отговори
ЧАВЕС преди 11 години
"Ремонтираният участък е с дължина 3,6 км..." Поредният "грандиозен" строителен успех. Гарантирано от ГЕРБ!
431
0
 
1
 
! Отговори
Антон преди 11 години
Може някй да е писал във форума ,но аз да си го кажа Б.Б изглежда не е пропуснал и една серийка от филма "Ние сме на всеки километър" Бойко да беше поканил майор Деанов .....
430
1
 
0
 
! Отговори
H преди 11 години
MNOGO NOJICI IZHABI EIIIIII SPRI SE,
429
0
 
1
 
! Отговори
XXX преди 11 години
ATANASOVA NAPRAVI NA BOLATA EDNA S....A.
428
2
 
7
 
! Отговори
Старшина Ушев преди 11 години
Викам следващ мандат да няма,а да има малко решетки-поне 5 годинки.И мъжки ласки за Боби Борисов и Мони Дянков.
427
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До до 500Въх на мама, събуди се. Пак си се напикал.
426
1
 
6
 
! Отговори
електорат преди 11 години
Не ви ли писна,господа журналисти, да вървите след Боко за всичко /е не за всичко .../?
425
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Предлагам - да назначим Бойко Борисов доживотно за министър на градоустроюството, благоустройството и спорта. И да го накараме да предаде в ръцеет на други партии:икономиката, финансите, енергетиката, здравеопазването, образованието, науката, съдопориздводството и пр. от които видя се - той нищо не разбира.
424
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А западна - по следващия....А източна - по--по следващия, А странджа....по-по-по следващия.........А добруджа - по-по-по-по Следващия
423
2
 
7
 
! Отговори
УЬЯЗ преди 11 години
"СЛЕДВАЩИЯТ, СЛЕДВАЩИЯТ"......................... БЪЛГАРИЯ Я Я ИМА..Я Я НЯМА..........НЕКАДЪРНИЦИ...............ИЗДУХАХТЕ НАРОДА, КАТО НИКОИ И ДРУГИ.................ГАВАЗИ...........
422
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Американците няма да си хвърлят парите за 300 партии.То излиза че тия американци са все глупавиА българите , даже не искам да го изреждам. , но в очите на вожда с 4 км , и даже с 1 работно место увеличение , пак е нещо.велико . То да ревеш ли да се смееш ли ? жалко. ниско мерило.Не е ли виждал по др държави какво значи магистрали .и качество .
421
0
 
4
 
! Отговори
марин преди 11 години
До имигрантЗа децата спортните площадки са с такса.Пътуващите по магистралите също плащат.Дават се за стопанисване на господин "х" тези площадки и пътища за подръжка. Първите години , ако са направени както трябва - няма подръжка , има само пари.Някой започва да печели. разбирах , ако спортните площадки са безплатни за деца и учащи се, но не са.Колко родители могат да плащат децата им да тренират тенис, волейбол , футбол?Да не се пъчат с магистрали и спортни площадки , защото е направено единств
420
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ГЕРБ да увеличат пенсии и заплати, както го правеха всички други, а пътища и др. народа сам може да си построи. Колко процента бяха увеличавани пенсиите и заплатите по време на предните правителства? Колко пъти по време на мандатите го правеха? Факти, нали? А сега? Отговорете си и мислете. Вижте и тройната коалиция и НДСВ и СДС и всички предни. Със сегашните темпове кога ще се изравним с ЕС?
419
0
 
4
 
! Отговори
от блоговете преди 11 години
Що цивриш бре, верицата ти проклета? полюбопитствал свако. Нали ваште са на власт! Що се не радваш? Излъгаха ни-и заридал оня, тез сегашните надминаха онез предишните, бръснат до голо, мамка им. След тях трева не никне. И ний крадяхме, и ний бъркахме в меда с пръсти, ама ред имаше, а тез много алчни, бре! направо с кофи гребат, опоскаха я тая държава. След тях сякаш Всемирният потоп иде. И лъжат, лъжат, лъжат И аз тъй смятам склонил свако, като помислил колкото за една цигара време, па прегърнал стария си враг: Харно си я карахме, земляк, криво-ляво при социализъма-комунизъма, ама таз нагла и лакома *** в полютиката отде изпълзя... от кви пещери, от кви дупки?! Шъ знайш, от нея отърване няма. Няма, Спиридончо-о, няма, чичовото. Много нагли тез новите управници бе, Спиридончо! Яд ме е да ги гледам, не ми се живей. Целунали се двамата непримирими досега политически опоненти, па като *** обиколили блестящите магазини на изгряващите новобогаташи, завъртели се около луксозния Тримонциум, заничали да разпознаят кой сега яде там, кой пие. Пътем хлътнали в Златната круша - евтино кръчме зад пловдивската главна улица, да се разтушат. Там пред паничка солена цаца свако успял да вдъхне исторически оптимизъм у ***. Профилактично изпразнили по три шишета шуменско, после литър троянска сливова двойно препечена,, след което отърчали да се зачислят в едно от шестнайсетте БеЗеНеСета, при бай Милан***** стара кримка и уж много перспективен, по-перспективен и от Меди Доганов, както им го препоръчали. Тъй рекли сваковите пенсионирани някогашни офицери от ДС. В тая партия сега свято вярват, пъчат се по митингите на опозицията и агитират срещу останалите петнайсет БеЗеНеСета. Всеки си е окачил над кревата кандилце с лика на заклания някога Александър Стамболийски, пали свещи, редовно слуша Радио Свободна Европа******, задава неудобни въпроси по телефона, представя се като господин Величков от Пловдив, госпожа Станева от Варна или професор Иван Друмчев от София, и изобщо двамата авери дразнят почитателите на генералния секретар на мижавата БКП др. Владимир Спасов, както и всички себеотрицателни почитатели на Запада, проклинат и комунистите, и техните лъже-врагове от СДС с оназ до болка позната още от Алековия Бай *** хъшлашка фразичка: На маймуни ни обърнахти, гиди мискини с мискини, ама шъ видите и вий някой ден дебелия!
418
0
 
9
 
! Отговори
освен това преди 11 години
В Америка съществуват всичко на всичко 2 партии,в България са близо 300.Америка по-малко ли е демократична? За какво са й на България толкова партии?
417
0
 
6
 
! Отговори
чобан преди 11 години
389, бе кво пишеш такива сложни думички, нашия премиер няма да разбере кво е abroad.
416
4
 
3
 
! Отговори
до 500 преди 11 години
Кой ще го бие Бойко?Със строителните си постижения,с недопускането на това,което се случва в Гърция,Испания,Португалия,Италия дори.Вие само гледайте.3 от Висшия съвет на БСП като получат обвинения,а и друго ще се случва,защо Атанас Семов се отказа от политиката,защо Командира забегна чак в Америка,кой ще бие Бойко на изборите? Още 4 мандата го чакат,а и престъпността ще бъде сведена до под средното за Европа равнище!
415
1
 
8
 
! Отговори
истината преди 11 години
българина е търпелив като крава, той избира ненормалното, просташкото, агресвното,а нескромното,ученото, работливото, тоози народ избира крадливото, необразованото, ***,този народ не може да дава нормална преценка на нещата, той търпя живков, търпя крад-ливите правителства, търпя криминалната приватизация, търпи п ростотията, слабо обра-зованите сегашни, търпи тяхната нескромност, този народ знае дено:"търпи и ще си спасишдушата", на този народ душата му е увредена.
414
0
 
2
 
! Отговори
имигрант преди 11 години
До: номер 505Е как бе? Ами Борисов открива магистрали и спортни зали! И метрото - метро открива човека!