ГЕРБ подаде 2 жалби за изборни нарушения в село край Сатовча

Депутати от ДПС агитирали хората да гласуват за техния кандидат
Обновена: 14 окт 2012 14:51 | 14 окт 2012 14:51, Красимир Ангелов
52
ГЕРБ подаде 2 жалби за изборни нарушения в село край Сатовча
Снимка: Булфото

От ГЕРБ са подали две жалби до ОИК-Сатовча за извършени  нарушения в изборния процес в село Туховища, съобщиха от партията.

Според сигнала на управляващата партия на посещение в селото освен депутата от ДПС Петя Раева са пристигнали и колегите и от парламентарната група на Движението Муса Палев, Алиосман Имамов, Янко Янков и Митхат Метин.

Според съобщението от ГЕРБ те започнали да правят предизборна агитация в полза на кандидата за кмет от ДПС.

Народните представители агитирали цял ден не само в двора на ОУ "Св. Св. Кирил и Методий", но и на много други места в селото, отчитат от управляващата партия.

Освен в село Туховища, избори за кмет се провеждат в още няколко села в страната.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още по темата: избориСатовча
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
5
 
! Отговори
смях преди 11 години
не е за вярване, мутрите подават жалба.
44
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
TAZ GODINA SHTE E SHTUR KUPON NA IZBORITE.IDIOTA OT BANKQ. KRALI MARKO NA TUPOTATA, NAGLPOSTTA O KRADENETO E PRIGOTVOL 2 MILIQRDA LEVA ZA DA KUPUVA/TOI OTKRADNA TOLKOVA, 4ESEGA E GOTOV DA PLATI TOLKOVA PARI ZA DA E OTNOVO NA VLAST ZA DA....SETETE SE..DA KRADE DRUGARI GERBERANCI.6TE VI ODERE KOJITE AKO KUPI VSI4KO KOETO MOJE.ETO A6TO NE GLASUVAITE ZA TOZ NAGLEC, UBIL I POSLEDNATA NADEJDA NA BULGARITE, OBEDNIL GI TAKA KAKTO I PREZ TURSKO NE E BILO. SMURT ZA VAS GERBERASTI!!!!
43
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
народа е прозззззззззз
42
2
 
10
 
! Отговори
избирател на герп преди 11 години
жалба1.бирата беше топла2.кибапчетата бяха студени и от спрения завод
41
9
 
7
 
! Отговори
??? преди 11 години
Гледам тук се пише доста.Виждам,че всички сте твърдо против ГЕРБ,и аз също,но бих искал да знам Вашето мнение каква е алтернативата на този етап?
40
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Граб са пълна ***, но по наглост са равни с вожд Тиква!
39
9
 
24
 
! Отговори
ник преди 11 години
Кой разнасяше чувалите с бюлетините,нали не сте забравили,голяма *** са тия от ГЕРБ
38
24
 
14
 
! Отговори
вот преди 11 години
Само глад и мизерия за всички които са против ГЕРБ.Омръзна ми червени бабички,*** и турци да живеят на гърба на българите
37
3
 
9
 
! Отговори
безработен преди 11 години
Ако бяха платени драскачите със със сигурност щеше да се усеща повече стил в написаното и щеше да има изкарани разни *** статистики.Тук аудиторията е много малка(не повече от 100 човека и не заслужава вниманието на която и да е от така наречените партии),но за сметка на това реално показва какво е настроението на определена група хора от народа
36
13
 
10
 
! Отговори
аз преди 11 години
Разбрах, че от ГЕРБ реват само крадците, партийните членове, доживотните борци за комунизъм, синовете и дъщерите на изброените, платените драскачи, които тук са само от БСП, ДСБ и зелените. Ако има толкова мн. драскачи на Герб, положителните коментари щяха да са повече от отрицателните. Дано платените драскачи (независимо от кои партии), да взимат последните си пари изкарани с такъв труд, следващите да са им на нивата и да опъват гръб. ДОСЕГА САМО БСП СА ХВАНАТИ ДА МАНИПУЛИРАТ ИЗБОРИТЕ С ***.
35
5
 
27
 
! Отговори
Пешо преди 11 години
След малоумието на Герб не е грях да гласувате дори за дявола!
34
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Крадеца вика "дръжте крадеца" ... ;)
33
3
 
24
 
! Отговори
Дянков преди 11 години
С изненада забелязах че след всички данъци които ви наложих все още ви остават някакви пари.Налагам закон с който работодателя директно да превежда заплатите на всички в хазната!Аз няма да се занимавам повече с вас,***!
32
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Загрижен съм ! Ти майтапиш ли се или не си си глътнал хапчетата ??????
31
7
 
35
 
! Отговори
Пламен преди 11 години
Ривете а ?А кога носихте чувалите с бюлетини не ривахте.ВАЩА МАМА *** ГЕРБАДЖИЙСКА
30
11
 
19
 
! Отговори
... преди 11 години
Трябва да се гласува, защото по този начин се тушират манипулираните гласове. Това означава, че ***, турските и комунистическите гласове няма да имат тежест. Колкото е по-висока избирателната активност, толкова по-слаби ще са ДПС и БСП. Една от основните причини да не можем да се измъкнем от дъното, е че позволяваме на турците и комунистите да имат твърде сериозна тежест в политическия ни живот. Това от своя страна е пагубно за икономиката. Затова гласувайте и агитирайте за гласуване.
29
5
 
31
 
! Отговори
безработен преди 11 години
Това е и моето мнение просто искам всеки да видя на къде ни водят тия мерзавци и да реши сам за себе си дали трябва да гласува и за кой.Аз нямам нищо против да плащам данъци но за съжаление съм безработен.За това обвинявам сегашното правителство.Не направиха нищо за 3 години в тая насока.Не създадоха нито 1 работно място,точно обратното закриха се доста работни места при тяхното управление.Всеки ден нов данък.Всеки ден нови цени(по високи).Писна ми!
28
6
 
45
 
! Отговори
se преди 11 години
До безработенПривет!Какъв ГЕРБ бре човече.Тия ще си отидат и ще са първите осъдени политици продали интересите на БГ.Народа не яде магистрали и лентички.Народа е на дъното.Тоя дето обещаваше че ще върне малдите от чужбина накара младите да бягат спринтова дисциплина за чужбина.Никога ГЕРБ!
27
6
 
35
 
! Отговори
безработен преди 11 години
Мисля че въпреки малката аудитория на всички е ясно че герб не трябва да имат повече от 10%от изборните гласове.НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ДА МАНИПУЛИРАТ ИЗБОРИТЕ.ГЛАСУВАЙТЕ.
26
5
 
39
 
! Отговори
ca преди 11 години
ГЕРБ подава жалба за избоени нарушения?! Безкрайно иронично.