Заради ремонт: БДЖ спира влаковете между 2 балкански гари

За месец пътниците ще се извозват с автобуси
Обновена: 26 окт 2012 13:30 | 26 окт 2012 13:29, Красимир Ангелов
3
Заради ремонт: БДЖ спира влаковете между 2 балкански гари
Снимка: БТА

През периода от 27-и октомври до 25-и ноември 2012 г. ще бъде прекъснато движението на влаковете в участъка между гарите Радунци и Дъбово, по линията Стара Загора – Русе, съобщиха от БДЖ ЕАД.

Във връзка с това се налага промени в транспортната схема за движение, както на различните категории пътнически влакове, така и на товарните влакове, които преминават през този участък.

Причините за прекъсването са са ремонтни дейности, които Национална компания "Железопътна инфраструктура" ще извършва по железния път между двете балкански гари.

През горепосочения период се въвеждат промени в разписанията на международни, бързи и пътнически влакове, които обичайно преминават през участъка между Радунци и Дъбово. За клиентите на "Български държавни железници" ЕАД ще бъдат осигурени автобуси, които да превозват пътниците в участъка на извършвания ремонт.

Промени в разписанията и маршрутите ще има на два международни бързи влака между Букурещ и Истанбул. Пътниците от тези влакове ще бъдат превозвани с автобуси в участъка между Горна Оряховица и Димитровград.

Общо 24 пътнически влака, които обичайно преминават през участъка на извършвания ремонт, също няма да се движат, а техните пътници ще бъдат превозвани с автобуси в участъка между Радунци и Дъбово.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: БДЖвлаковеРадунци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пълна излагация от страна на БДЖ! Как може дори и с помощта на МПС-та участък с дължина 100км да се минава за 5 часа?! Също така, не считам наличието на осветлението и парно за лукс, както и злокобно скърцащите врати, напомнящи филм на ужасите. ХХI-и век настъпи доста отдавна, но явно за нашите мили железници "светлото бъдеще" е далечен блян.
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Айде бе,още 1 месец ли ще го правят тоя участък!На 27.10. трябваше да си бъдат пуснати пак нормално влаковете.
1
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Петербурски ще бъде ли там с дрезината както миналата зима?