Ще се успокоя, когато очистят мафиотите начело на BG!

Моят син нямаше вина за нищо, твърди майката на Чакъра
7 ное 2012 20:14,
338
Ще се успокоя, когато очистят мафиотите начело на BG!
Мара Чакърова Снимка: Impact Press Group

Присъдата на Европейския съд по правата на човека в Страсбург, който осъди България за нарушаване на правото на живот на Тодор Димов-Чакъра, не успокоява близките му. Това заяви днес майката на убития през 2003 година харманлиец Мара Чакърова.

"Моят син нямаше вина за нищо. Да дойдеш ти с гранатомети и да събереш цялата полиция, и Бойко Борисов да дойде. Те са дошли не да го залавят, а да го убият", казва възрастната жена. 

На въпрос защо синът е посрещнал полицаите с автомат, тя отговори, че се е отбранявал. "Цяла България идва срещу него, той какво да прави?", попита 78-годишната харманлийка.

Тя бе категорична, че присъдата не я успокоява. "Ще се успокоя, когато очистят мафиотите начело на държавата.", заяви Мара Чакърова.

Dnes.bg припомня, че при акцията през 2003 година Чакъра е трябвало да бъде задържан, за да изтърпи 6-месечна присъда. Той е бил осъден за това, че е предоставял жилището си за сексуслуги.

Още по темата
Операцията по залавянето му е част от обща кампания за издирване на осъдени, които са на свобода. Макар че е известно, че Чакъра е сам в къщата, в операцията по задържането му участва рекордно количество полиция – 39 униформени от Регионална служба "Полиция" в Харманли, шестима от РДВР- Хасково, 16 души от РПУ -Свиленград, 30 души от Специалния отряд за борба с тероризма(СОБТ), 19 служители на гранична полиция, трима психолози от Института по психология на МВР и накрая – лично тогавашният главен секретар на МВР Бойко Борисов.

Именно по заповед на Борисов харманлиецът е бил обстрелван с гранатомет в собствената си къща в Харманли, а после следствието приема, че той всъщност сам се е взривил с ръчна граната.

По-рано днес по повод решението на съда премиерът Борисов заяви, че не се чувства отговорен. Това, което си спомням е, че той стреля по полицаи. Първо той се самоуби, това много добре го знаете. Второ, цял ден държа полицаи за заложници и стреля по тях с “Калашник“. Като шеф аз никога не съм позволявал да се стреля по полицаи, заяви Борисов днес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


338
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
221
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
При полицейски акции .престъпниците се "самоубиват".-смях в залата.
220
0
 
1
 
! Отговори
qwer преди 11 години
За престъпниците само куршум, това е истината,защото ако имаше съд в Б-я който да съди както трябва този закоравял престъпник можеше и да е жив сега,а майка му да не се сърди защото тя е виновна за смъртта му,защо не го е възпитала на честност,почтенност и отговорност, колко майки и животи е разпилял този ***, на колко хора е разрушил щастието ? Само така, смърт за престъпниците на свобода, защото съдът в Б-я е вързан за мафията, съдии и прокурори печелят от нещастието на бедният народ.
219
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Явно някои тук искат да няма полиция, за да могат да си правят каквото им се иска. Мутрите избиха много народ в БГ, от вас никой нищо не каза. Какъв е извода? Че или сте от отбора на мутрагенно изменените, или е просто откровенно не ви стига сивото вещество.В САЩ застрелват човек само ако не се подчини на заповед на полицая. А нали те са ни образеца за демокрация! Излиза, че защитавате убийците на невинни хора и пищите, когато някоя мутра пострада. А тоя какъв е бил, след като е имал калашник?
218
2
 
0
 
! Отговори
Хващайте гранатомети преди 11 години
Хващайте гранатометите!Друг изход няма!
217
4
 
2
 
! Отговори
RUMEN PETKOV преди 11 години
DOLU GERB !
216
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
mafiata e v razcveta si v balgaria 23 godini vi trepe po vsiakakav ydoben nachin .
215
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
mafiata e v razcveta si v balgaria 23 godini vi trepe po vsiakakav ydoben nachin .
214
4
 
11
 
! Отговори
dan преди 11 години
Чета коментарите и не разбирам как до вчера Опиц беше виновен,че е застрелял ***,а Бойко със славна чета от 100 полицая и 30 барети е невинен?!! Тук има повече промити мозъци от Македония!
213
5
 
5
 
! Отговори
... преди 11 години
Абе майната му на другото ми вие представяте ли си 100 човека обучен аскер не могат да задържат 1 човек с калашник чапане пък и го гърмяли с уръдие даже! Епа то това тия закакво са ги обучавали да хващат ученички и то само до 8 ми клас и то само докато спят!? Е мисля ако ше е така директно да не се плаща на толкоз сакатлът аскер и директно да се купи един танк ли ше е уръдие ли ше е и другия път диретно зареждаш танка и с него през къщаата щото види се 100 човека не могат да се справят!
212
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Преди години в Сърбия ,за 2 седмици прочистиха държавата по този начин !Даже и Цеца величкович беше в затвора за 8 месеца !В Бг закъсняха с това прочистване на баш престъпниците!
211
3
 
13
 
! Отговори
до 288 преди 11 години
Ако беше жив ,по-евтино ли щеше да бъде за държавата ...?Аман от престъпници в Бг!
210
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ВИЦА НА МЕСЕЦА . САМОУБИЛ СЕ ЧОВЕКА И ТО 17 ПЪТИ С ГРАНАТОМЕД
209
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Права е жената. Мафиотите се (ги) облякоха във власт. Тежко и горко на хората, доказани и видими наглеци, каквито са Боце и Цеце ще пазят властта с всякакви средства. А и от физиономиите и приказките им личи, че са способни на всичко!
208
5
 
11
 
! Отговори
мразещ упр-ща мутра преди 11 години
Факт е, че липсва час на смъртта. За какво да говорим повече. И не защитавам никакви доказани престъпници. И тези 50 000 евро ще ги платим ние от държавната хазна. И то заради съдебните лекари и от там неправилно представени доказателства в българския съд и не на последно място неправилно взетото решение по време на тази "операция", състояща се от внушителните 114 човека, включително 3-*** психолога!!! Да си ги платят всички лица свързани по веригата.
207
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
както винаги българите заставаме на 2 фронта за дадена тема истината е че за един 6ш**ан пиар на Главен секретар ще плащаме всички заедно : ) поне когато ви бъркат в джоба се разберете като бели хора :)
206
8
 
6
 
! Отговори
qwer преди 11 години
Бандюгите и престъпниците като тоя Чакър трябва да се убиват на место, те не се поправят, а съдът ги оправдава,затова Бойко правилно е наредил така трябва да е, иначе все повече се пълни Б-я с престъпни елементи на свобода.Браво Бойко прав си.
205
5
 
18
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 11 години
Чакъра съден 6 пъти ,за побой,кражба на 53 агнета,моторни превозни средства,притежание на незаконно оръжие,изнасяне на антични предмети,сводничество и други побоища и кражби известен на целият район пазен от тогавашните управляващи е изпечен престъпник,но в един момент някой решил да си свърши работата и си го получил ,баба Мара иска да се свършат мафиотите,няма да се свършат защото и тя и синовете му са живели с лесни и кървави пари като мафиоти и крадци.
204
16
 
13
 
! Отговори
к к преди 11 години
и аз да бях-бих го гръмнал с гаубица.Браво на Бойко
203
13
 
25
 
! Отговори
доволен преди 11 години
Добре ,че е Европа , да разкрие кирливите ризи на Борисов .Там неговите селски номера не минават .Ще има възмездие !
202
10
 
31
 
! Отговори
Дръндер преди 11 години
Имаше една приказка, че не помня кой ако иска да счупи яйце използва гранатомет тук работата е същата. Може да се е барикадирал и да е стралял никой не оспорва това, но да го засипеш с снаряди един човек ограден от 100-ина полицаи защото не се предавал, това си е върха на простотията, типична за главния пожарникар *** 1-ви! Спокойно можеха да изчакат той да свърши мунициите! Или Бойко го е искал мъртъв?