36-годишен мъж се самозапали пред общината във Варна

Той е в болница с опасност за живота
Обновена: 20 фев 2013 16:18 | 20 фев 2013 09:13,
46
36-годишен мъж се самозапали пред общината във Варна
Снимка: архив, Булфото

Млад мъж се е самозапалил пред сградата на Община Варна тази сутрин. Сигналът за инцидента е подаден в 7,40 часа на телефон 112 от полицаи, които веднага започнали да гасят възпламенения човек.

36-годишният Пламен Любчев се е залял с бензин и се е самозапалил. Всичките му дрехи са изгорели по него.

Свидетели на инцидента станали и общински служители, които тъкмо били пристигнали на работа в администрацията на града.

Според лекарите изгарянията му са тежки, животът му е в опасност. Пострадалият е откаран във Военноморската болница, в клиниката по термична травма, с повече от 80% изгаряния.

Количеството бензин, което е излял върху себе си, е около 3-4 литра. В района на общината има засилено полицейско присъствие и много хора.

Според очевидци Любчев е носел плакат, с който е искал оставката на кмета на Варна Кирил Йорданов и е скандирал името на градоначалника.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още по темата: общинаВарна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
16
 
26
 
! Отговори
Колев преди 11 години
Затвор за парцалите от ГЕРБ!!!
15
3
 
33
 
! Отговори
Ставри преди 11 години
Добре ,но от сега нататък ?Ако се състави кабинет от експерти без политици ще е най-разумно.
14
6
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Напишете му ИМЕТО то трябва да бъде запомнено както това на ЯН ПАЛАХ. Той се самонарани заради всички нас !!!!!!!!!!! НЕКА НЕ ОСТАВА АНОНИМЕН !! КИРО МАХАЙ СЕ ЗАЕДНО С БОЙКО !
13
4
 
40
 
! Отговори
! преди 11 години
Борисов подава оставка днес!Остават още 239 да си ходят!
12
0
 
35
 
! Отговори
бг преди 11 години
Аз пък мисля,че не оставката на Борисов ще реши проблема,а това да излезе всичко на яве от цели така наречен ПРЕХОД! Да се поеме отговорност от всички сторили зло на българския народ,включително всички бивши правителства и министри.Какво са се вкопчели във властта и Станишев подстрекателства,ама с какво право?Нека всичко да излезе и цялата клика от властта,ако трябва да се разпусне!
11
1
 
37
 
! Отговори
имигрант преди 11 години
Тъжно, но факт. Като прочета за поредния самозапалил се, се сещам не за алжирския случай, а по-скоро за чешкия студент Ян Палах, който посегна на живота си в знак на политически протест срещу инвазията на Съветската армия срещу народа на Чехословакия в опит да потушат народния бунт срещу комунизма. Тези събития стават през далечната 1969 година.А сега сме друга епоха, живеем в 21 век ... не е ли тъжно?
10
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всеки ден започнаха да се палят хора - младежът от Велико Търново, този мъж от Варна... Ще има още много. Само психопатът Тиквата е непоклатим... Обърнахте ли внимание какво каза вчера: Защо трябваше Дянков да МИ причинява това? А не: Защо Дянков причини това на НАРОДА... Мутра, егоист, нарцис, болен мозък, най-зловещата фигура от българската история. ПРОТЕСТИ ДО ОСТАВКА!
9
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До самозапалилият се е имало плакат, на който пишело, че протестира мирно, според очевидец.Това го видях в сайта на 24 часа. Горкият човек, Боже... Борисов, махай се!!!
8
2
 
22
 
! Отговори
МоРсКи преди 11 години
Свобода или Смърт!
7
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
gospod gleda 4e sit na gladen ne verva BORISOV I SKAPANATA PARTIA GERB ILI GROB
6
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Горкият човек! Той не иска да живее в герберския рай, а е решил да иде в истинския, там горе, при "Началника" на Боко?!!!Самозапалването е акт на крайно отчаяние и не е присъщ на християнството. Нека управляващите малко да се замислят, докъде докараха хората?!
5
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сега или никога! Трябва да си върнем държавата! Трябва да изметем всички престъпници участвали в управлението на държавата през последните 23 години.Махайте се всички!
4
4
 
56
 
! Отговори
ЛЕВСКИ преди 11 години
И това ще ти тежи на съвестта, Борисов!Мизерията докара хората до отчаяние и самоубийства. ***, алчни политици! Мразя Ви!
3
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Къде се намира "Варана" ?
2
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Клети българино, клета Българийо!!!!!!! Борисов, МАХАЙ СЕ!!!!!!!!!!!!!!!!
1
2
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО! БОЙКО, *** ТАКЪВ БЪДИ МЪЖ И СИ ПОДАЙ ОСТАВКАТА! Втори самозапалил се за 2-3 дни. Надминахме и Тунис вече!