Бисер започна подписка в подкрепа на кабинета "Борисов"

Хората са категорични, че инициативата им не е политическа
21 фев 2013 14:31,
84
Бисер започна подписка в подкрепа на кабинета "Борисов"
Подписка в подкрепа на кабинета Снимка: Impact Press Group

150 подписа в подкрепа на правителството на Бойко Борисов събраха от снощи до днес на обяд жителите на харманлийското село Бисер.

По този начин хората изразиха благодарността си към управлението на ГЕРБ за предприетите дейстивия за възстановяване на селото и в същото време обявиха, че се притесняват, че следващото правителство може да не продължи започнатото.

Да подкрепят правителството в оставка на площада в селото тази сутрин излязоха около 60 от над 800-те жители на селото.

Сред тях бе Лиляна Банкова. Къщата на жената е била съборена след наводнението. Тъй като обаче това й е второ жилище, възстановяването на имота й е било отложено за тази пролет.

"Много се притеснявам. Подкрепям правителството не само за това, че се надявам къщата ми да бъде построена, но и затова, че свършиха много за това село", каза за Dnes.bg Банкова.

Тя изрази и притеснението си, че подписката се прави на хвърчащи листи и отникъде не става ясно за какво хората се подписват.

Малко след това грешката беше поправена и жените, събиращи парафите, сложиха лист с надпис "Подписка в подкрепа на правителството на Бойко Борисов".

"Преди малко го сложихме този лист, но хората още от снощи знаят за какво се подписват", обясни Катя Тодорова.

Събралите се днес бисерчани обясниха, че сбирката им не е политическа. Въпреки това сред тях бе лидерът на ГЕРБ - Харманли Наталия Пачеманова, която обясни, че е била поканена от бисерчани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бедните хорица дотам са се отчаяли че се отплащат на някой който е допуснал наводнението и е бил длъжен да помогне...
69
1
 
2
 
! Отговори
кольо с преди 11 години
Чудно ми е как един от основателите на ГЕРБ - Андрей Слабаков се намърда като говорител на протестиращите, ей така случайно ударили негов познат по главата- някакъв пиян метъл, дори не са него ударили, телевизии, медии интервюта, ни го натресват и предлагат ... струвами се чет това е сценарий на Буда!!!!
68
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тия селяци били много страшни бе. Как злобно гледат. Защо не гледаха така, когато ги помете водната стихия. Тогава плачеха и гледаха като гърмяни зайци. Тогава всички ги съжалявахме, събирахме дрехи, одеала, пращахме есемеси, за да им помогнем. Не съжалявам за това, но не са заслужавали. Забравиха добрините на хората и си искат Боко, въпреки че народа го неиска.
67
1
 
5
 
! Отговори
До 63 преди 11 години
Дано и от мен, но следващият път да ги издави всичките и такива като теб. Защото герберска подлого, не може 7 милиона да страдат, заради някакви си 800 жители. Ясно!!!
66
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Съмнявам се,че някой селянин от с.Бисер ще прочете коментарите тук.Но повечето са прави,че не Бойко им плати щетите а всички ние с СМСи и с пари от бюджета.А виновниците за наводнението т.е.Аню и МО се скатаха.На такива *** като вас не трябва да се помага.Бойко си направи евтин ПР с вас,а перничани ги отсвири.Помислете малко ако има с какво.Те някой са е разписвали на бели листа и може би са мислели,че това е за тухли, ,цимент пари на ръка. ха ха ха.
65
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво на хората от Бисер!
64
6
 
9
 
! Отговори
ммм преди 11 години
И колко пари усвоиха някои хора покрай тези къщи?
63
6
 
14
 
! Отговори
Пипи преди 11 години
Нещастници. Бойко от своя джоб ли ви прави къщите или от този на целия народ???А кой е виновен за бедствието? Защо Анев мълчи гузно.....***!!!
62
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Съжалявам,изпитвам съпричастие към пострадалите в с.Бисер,ама тези хорица са ДАЛЕЧЕ от живота в градовете и разходите,които хората заплащат.Заплатите са мизерни,а сметките-космически.Учудвам се и как политиците коментират,че получаваме по-малко,а изразходваме повече-обяснението е просто: заеми,заеми и пак заеми:(
61
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е то свърши вече драги. На изборите пак ще си гласувате за Него.
60
4
 
9
 
! Отговори
boikageorgieva преди 11 години
ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ДАДЕ ПАРИТЕ НА ТЕЗИ ОТ БИСЕР И ИМ ПОСТРОИХМЕ НОВИ КЪЩИ НА МЯСТОТО НА СТАРИТЕ СЪБОРЕТИНИ,ЗАЩО В ПЕРНИК СЛЕД ЗЕМЕТРЕСЕНИЕТО НЕ ВЗЕХА МЕРКИ,А РАЗДЕЛИХА НАРОДА ЕДНИТЕ ПОСТРАДАЛИ ОТ НАВОДНЕНИЕ,ЗА КОЕТО ТРЯБВА ДА ИМА ВИНОВНИ И ОЩЕ НЕ СА ОСЪДЕНИ А ДРУГИТЕ ОТ ПРИРОДНО БЕДСТВИЕ- ТЕХ КУЧЕТА ГИ ЯЛИ
59
3
 
9
 
! Отговори
УАУ преди 11 години
ДАЛИ ТАЗИ СЪС ЗЕЛЕНОТО ЯКЕ ЩЯ ПОЧНЕ ДА НИ КОЛИ ТЕЗ ДЕТО СМЕ ПРОТИВ МУТРИТЕ, МАЛИЙ КАКВА Е "МЕЧКАСТРЪФНИЦА"ТЯ, ПРОСТОТИЯТА, НИ ДОВЕДЕ ДО ТУК
58
2
 
15
 
! Отговори
Българско сърце преди 11 години
***, простите ***, БОЙКО им бил дал парите, но тези които аз, му дадох уж по мое желание. Дерзайте неграмотници, докато има такива неинформирани ***, все ще сме на това дередже ...
57
3
 
23
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 11 години
Ама Бойко ли Ви даде парите за нови къщи или ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ Ви подкряпяше с SMS и изпращане на парични средства , храна и т.н. ......Може да поблагодарите , но на истинските дарители.....!!!!
56
7
 
9
 
! Отговори
срам преди 11 години
Дано на всички които обиждате тези хора да го преживеете това тогава може би ще видите че живота има и позитивни неща *** такива затова сме на това положение ... *** народ слаба държава !!
55
7
 
3
 
! Отговори
dfs преди 11 години
До Анонимен : Дано те сполети същото нещастие искрено ти го пожелавам щом не можеш да се поставиш на мястото на така наречените от теб "***" *** такава !!!
54
2
 
11
 
! Отговори
СМЯНА НА СИСТЕМАТА преди 11 години
Един от недъзите на демокрацията е че като минат избори, после избирателите нямаме пряк контрол и цели 4 години трябва да ги търпим!!!Електронно гласуване + бюлетини веднъж на 4 год., и после веднъж годишно: ЕЛЕКТРОНЕН ВОТ НА ДОВЕРИЕ от нас, а не депутатите да си гласуват сами - и ако са паднали повече от половината от %-та, с който са влезли в парламента (самостоятелно или сумарно ако са в коалиция) - оставките са задължителни, или нови избори,и по-рядко ще излизаме по улиците...
53
5
 
8
 
! Отговори
Rummy преди 11 години
До АнонименОт Позитано пуснаха драскачите си!!! "Борисов хвърли оставка,Защо ли?За да дойде отново на власт ли това ли? " Това мнение го има почти под всяка тема, интересно съвпадение!? Кажи поне по колко ти дава Станишката? Какво, сметката за тока ли ще ти оправи? Сергей, вече никой не ти вярва, електората ти измря и властта ще я гледаш само отстрани!!!!
52
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо обиждате хората? Защо всички тръбва да мислят като вас? И защо ако са на различно мнение са "простаци" и "***". Това Е демокрация, не диктатура. Вески има право на мнение. Ако не сте съгласни с тези принципи значи у вас няма нищо демократично. Това ли е типичения интелигентен не-ГЕРБер? А когато Британците и Германците ни казват че сме "прости" и "варвари" се сърдим, нали? Но пък ни е посзволено да обиждаме всеки дето не ни изнаса.
51
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Борисов хвърли оставка,Защо ли?За да дойде отново на власт ли това ли?