Учител "изгоря" заради Harlem Shake в школо

"Голяма веселба стана, но съжалявам, че изгубих работата си"
Обновена: 5 мар 2013 19:03 | 5 мар 2013 19:03, Екип на Dnes.bg
351

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


351
Още по темата: Пловдивучител
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
245
0
 
1
 
! Отговори
Танкер преди 11 години
Ей то човек малко да не се позаблява - че учителя не е ли човек ??? ее че навсичкото отгоре му се нахвърлят че и го молят да напуснат - да си гледат работата - *** THE POLICE
244
1
 
2
 
! Отговори
:) преди 11 години
Браво на учителя. А за костеливите дърти комунистичеки черупки - поздрав с Харлейм Шейк
243
0
 
1
 
! Отговори
Anonymous преди 11 години
За какво си говорим youtube/watch?v=NeGe7lVrXb0
242
1
 
5
 
! Отговори
Дядото преди 11 години
Нормално е всичко ново, да се приема като "светотатство" в очите на застаряващото поколение. Мисленето "младите за нищо не стават" и видиш ли след нас потоп съществува от стотици години.Това което вие си мислите за този вид забавление е същото което са си мислили възрастните за чупките на Елвис, за продърпано изглеждащите Биитълс, хипитата, рок музиката....мога да давам примери до сутринта. ЗАМИСЛЕТЕ СЕ! Как така младите са все "дебилни" във вашите очи пък света върви напред. ?????
241
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Евалата на учителя, че е установил контакт с учениците си извън училище и им е разнообразил училищния живот !!! За мен това е много добър подход да спечели доверите на учениците, да не говорим, че по този начин учениците ще го респектират за оказаното доверие и опитът за социализиране с тях. Жалко, че е трябвало да напусне, според мен не трябва всички учители да плашат учениците и да раздават само ред.
240
4
 
3
 
! Отговори
Яна преди 11 години
Учудвам се, че толкова много хора защитават поредната проява на идиотския български манталитет - да се копира всичко просташко (задължително!) чуждо и да се свежда до максимална низост. Какво весело има в това момче да "клеца" като некастриран пес скамейка, или още по-лошо - свой съученик? Достатъчно помия ни залива отвсякъде, няма нужда да се преподава и в училище. А учителят, изживяващ се като новия Джон Кийтинг, е този, който трябва да бъде уж морален коректив за подрастващите. Къде ти...
239
4
 
13
 
! Отговори
РТ преди 11 години
Това показва колко сме изостанали в световен план. Много са назад тъпите комунистически управници, които дай Боже да си ходят по-скоро. Не сме мръднали от филма "Вчера". Разочарован съм от поредното доказателство от тесногръдието в БГ. Тая тАпанарка директорката ако отиде в германия на някой парад сигурно ще си ще гледа като теле в календар и ще си скъса комсомолската книжка. ВЪН ОТ СИСТЕМАТА НА ВСИЧКИ ИЗОСТАНАЛИ КОМУНИСТИ, КОИТО НЕ СИ ПОКАЗВАТ НОСА ПО-НАПРЕД ОТ БЮРОТО СИ.
238
2
 
4
 
! Отговори
та те учителите преди 11 години
винаги са изгорели, винаги в България те са били едва едва платени, от българите малко разби-рат от учителски труд и образование, това е държава на елементарният труд и елементарните хора, тук допреди 22 г. беше"Диктатура на пролетариата", т.е. диктатура на тъпите и необразованите.
237
0
 
2
 
! Отговори
Ben преди 11 години
youtube/watch?v=8f7wj_RcqYk
236
15
 
2
 
! Отговори
Simon Bolivar преди 11 години
А после се учудвате защо ученици правят непристойните жестови и телодвижения с портретите на великите хора гето харлем за тях е пример.
235
2
 
16
 
! Отговори
Деян преди 11 години
Видяхте ли само тези,които са уволнили човека.Аз лично им видях гадните комунистически муцуни,които се мъчеха да ме обучават и мен преди 20г.Не може нищо да не се е променило в училищата от 20-25г и да чакаме образувателната система да е ефективна с някакви соцлелки за директори и преподаватели.
234
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това е бившето "Димитър Благоев"или Първа мъжка гимназия на това ми прилича.
233
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако в РИО-Пловдив работят читави хора, ще уволнят директорката за неадекватност, а ще назначат младия учител за директор.
232
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Директорката е изпълнявала Директивите на Партията против чуждото влияние))))))
231
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Елате ни вижте и ни кройте шапка.
230
1
 
23
 
! Отговори
Дъмбълдор преди 11 години
Tъпата директорка няма никакво чувство за хумор. Да уволни човека заради веселбата!
229
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Точно така. Противно на провокираното от Тройната коалиция и нейните клакьори по време на учителската стачка мнение, най-образованите хора работят точно в българското училище. Рякост са с по-малко от едно висше образование. Факт, които не може да бъде отречен с никаква антипропаганда. Останалите високобразовани избягаха навън. Но България иска простаци, а не креативни младежи като пловдивския учител.
228
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 229личи, че не си стъпвала в училище от детството си; къде ги видя тези малокултурни хора, повечето могат да те замерят с дипломи и квалификации от тук до морето; модата не идва от учителя, а от учебния материал и помагалата от времето на твоята младост, заради безпаричието. Ти знаеш ли, че има училища с по един-два работещи компютъра само? И точно такива като тебе, които си учат децата на чалга, най-много плюят учителите, включително и този невинен младеж.
227
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Целия този цирк ми прилича на филма "Вчера". Там забраняваха Бийтълс, тук някакъв танц. За учениците не знам, но директорката би трябвало да го е гледала. Явно нищо не е разбрала.
226
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 158Защото се подрускваш под ритъма на чалга